Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Schimb de corpuri  - Page 6 EmptySchimb de corpuri  - Page 6 OIPSchimb de corpuri  - Page 6 Empty 
Sujata
Schimb de corpuri  - Page 6 EmptySchimb de corpuri  - Page 6 OIPSchimb de corpuri  - Page 6 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu

» Fecioară
Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Schimb de corpuri

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Schimb de corpuri  - Page 6 Empty
PostSubject: Schimb de corpuri    Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeMon Feb 20, 2012 7:23 pm

First topic message reminder :

Era o zi de sambata dimineata. Ma dusesem in laboratorul matusilor sa vad ce pregatesc ele si matusa Josephine tocmai se plangea ca nu ar vrea sa mearga la o sedinta a Consiliului Zanelor fiindca participa o zana cu care nu vrea sa dea ochii deoarece aceasta ii fusese colega de scoala si facea glume pe seama parului ei blond si pe alte trasaturi ale ei. Asa ca eu picasem taman la tanc si matusa imi propusese un schimb de corpuri pentru o zi cu ea. Ca sa ma duc acolo si sa notez tot ce discuta la acea sedinta. Ea gandea ca eu fiind in corpul ei, pe mine nu m-ar fi afectat glumele rautacioase ale respectivei zane. Eu acceptasem schimbul de corpuri si dupa aceea cand sa ies din casa cineva suna la usa dupa care intra, usa fiind deschisa.
In hol eram eu si matusa Josephine cu corpurile schimbate. Eu ma incaltasem cu pantofii cu toc inalt a matusii Josephine si imi luasem pe umar poseta ei si bagheta ei. Si ma dadusem cu rujul ei.
Ma uitasem in oglinda si imi placea cum arat acum: matura, blonda, cu aripi galbene, facuta cu albastru la ochi si data cu ruj rosu-aprins. Era asa placut sa fiu adulta si sa fiu o zana in stadiu aproape complet.. Acum insa nu mai aveam puterile mele ci puterile ei.

Schimb de corpuri  - Page 6 Sa110

Last edited by Sanara on Mon Mar 19, 2012 10:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Schimb de corpuri    Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeSun Jan 19, 2014 8:01 pm

-Nu ai pentru ce! Îmi este suficient să ştiu că nimeni în afară de noi nu îşi va aminti asta.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Schimb de corpuri    Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeSun Jan 19, 2014 9:36 pm

-Stii, acum imi dau seama ca vrajile cand le repeti trebuie strict repetate in gand. Daca le rostesti chiar si in soapta ele isi fac efectul. In ceea ce priveste faptul ca sunt in corpul matusii, am o idee ce am putea face. Am putea merge undeva intr-un alt taram unde nu ne cunoaste nimeni, de preferabil intr-un oras al elfilor si as putea sa imi pliez aripile sub forma de fusta iar faptul ca arat mai matura decat tine, am putea juca acolo rolul de matusa si nepoata sau mama si fiica. Spun eu incepand sa rad.

Last edited by Sanara on Sun Jan 19, 2014 9:44 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
alexcrazygirl
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
alexcrazygirl

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 13859
Kwan Kwan : 90000
Varsta Varsta : 27
Localizare Localizare : Calarasi

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

PostSubject: Re: Schimb de corpuri    Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeSun Jan 19, 2014 9:40 pm

-Chiar ar fi ceva să încercăm să îi păcălim. Cum deja mor de plictiseală îţi accept propunerea.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Schimb de corpuri    Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitimeSun Jan 19, 2014 9:49 pm

-Atunci sa zburam dar e un drum lung pana acolo unde am de gand. Si va trebui sa ma gandesc la o modaliate de transport. Daca zici ca esti plictisita voi incerc sa vin cu ceva nou. De fapt mi-a venit deja ideea si e inspirata dintr-un film vazut acum cateva saptamani. Ce zici de o vraja care te-ar inchide in bratara mea pe durata zborului? Spun eu aratandu-i bratara din pietre pretioase colorate si transparente ce o purtam la mana.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Schimb de corpuri    Schimb de corpuri  - Page 6 Icon_minitime

Back to top Go down

Schimb de corpuri
Back to top 
Page 6 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6