Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Schimb de corpuri Mon Feb 20, 2012 7:23 pm | |
| First topic message reminder :
Era o zi de sambata dimineata. Ma dusesem in laboratorul matusilor sa vad ce pregatesc ele si matusa Josephine tocmai se plangea ca nu ar vrea sa mearga la o sedinta a Consiliului Zanelor fiindca participa o zana cu care nu vrea sa dea ochii deoarece aceasta ii fusese colega de scoala si facea glume pe seama parului ei blond si pe alte trasaturi ale ei. Asa ca eu picasem taman la tanc si matusa imi propusese un schimb de corpuri pentru o zi cu ea. Ca sa ma duc acolo si sa notez tot ce discuta la acea sedinta. Ea gandea ca eu fiind in corpul ei, pe mine nu m-ar fi afectat glumele rautacioase ale respectivei zane. Eu acceptasem schimbul de corpuri si dupa aceea cand sa ies din casa cineva suna la usa dupa care intra, usa fiind deschisa. In hol eram eu si matusa Josephine cu corpurile schimbate. Eu ma incaltasem cu pantofii cu toc inalt a matusii Josephine si imi luasem pe umar poseta ei si bagheta ei. Si ma dadusem cu rujul ei. Ma uitasem in oglinda si imi placea cum arat acum: matura, blonda, cu aripi galbene, facuta cu albastru la ochi si data cu ruj rosu-aprins. Era asa placut sa fiu adulta si sa fiu o zana in stadiu aproape complet.. Acum insa nu mai aveam puterile mele ci puterile ei.
Last edited by Sanara on Mon Mar 19, 2012 10:53 pm; edited 1 time in total | |
|