| Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Sat Apr 14, 2012 9:18 am | |
| Mergeam la piata ca sa fac ultimele cumparaturi pentru Paste. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Sat Apr 14, 2012 11:24 am | |
| Pentru ca trebuia sa cumpar unele lucruri pentru Paste eram in piata plictisita asteptand ca varmiu sa termine cumparaturile si sa vina. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Mon Aug 13, 2012 3:54 pm | |
| | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Mon Aug 13, 2012 4:02 pm | |
| -A buna Sanara,spun eu vazand-o | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Mon Aug 13, 2012 9:44 pm | |
| -Se pare ca amandoua ne-am ales aceeasi zi pentru piata. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Mon Sep 24, 2012 5:19 pm | |
| - Doamne, Nate, cum poti sa ma aduci aici, in PIATA? zbiera ea la el, atragand cateva priviri. - Blair, rase el cand o vazu isterica. Trebuie sa facem cumparaturi pentru Paste. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Mon Sep 24, 2012 6:30 pm | |
| Ii salut pe cei 2 ingeri. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Mon Sep 24, 2012 9:57 pm | |
| - Hei, salut, o saluta Nate vesel, in timp ce Blair mormai si ea ceva, se vedea ca e suparata. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Thu Sep 27, 2012 3:46 pm | |
| -Salut, Blair! De ce esti suparata? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Thu Sep 27, 2012 3:49 pm | |
| - Nu-mi place in piata, locul asta nu e pentru mine!! se planse ea suparata. Eu merit lux, locuri scumpe asa ca pentru cineva delicat ca mine. Nate rase cand o auzi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Fri Sep 28, 2012 1:50 pm | |
| -Deci sa inteleg ca tie iti place mall-ul mai mult decat piata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Fri Sep 28, 2012 5:53 pm | |
| - Bineinteles, raspunse ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Tue Oct 02, 2012 4:10 pm | |
| Mie imi place mai mult piata. Preturile sunt mai mici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Tue Oct 02, 2012 4:52 pm | |
| - Dar calitatea nu este aceeasi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Mon Oct 08, 2012 6:31 pm | |
| -La piata oricum calitatea e superioara fiindca nu sunt adaugate chimicale pe produse. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Mon Oct 08, 2012 6:34 pm | |
| - Nu e adevarat, de cele mai multe ori produsele din piata sunt stricate. Mi s-a intamplat in nenumarate cazuri sa vad asta... prefer mallul e mai sigur si sunt tot timpul reduceri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Tue Oct 09, 2012 9:25 am | |
| -Mie inca nu mi s-a intamplat sa nimeresc produse stricate. E intradevar ca de vazut am vazurt. Dar in timp ce la mall e o singura taraba de rosii de exemplu, la piata sunt 10 tarabe cu 10 negustori diferiti si ai libertate de a alege de la cine sa cumperi. Cat desprpret e mai mic chiar decat preturile de la reduceri din mall. De exemplu am vazut mere la 0.2 kwan in piata in timp ce la mall la reducere erau 0.5 kwan. E adevarat insa ca diferea si tara de origine. Cele de la mall erau de import. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Tue Oct 09, 2012 4:57 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Thu Oct 11, 2012 7:39 am | |
| -Asta pentru ca eu stiu sa aleg. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Sun Oct 14, 2012 8:27 pm | |
| - Nu e vorba ca nu stiu sa aleg, ca doar nu am ales un produs stricat, ridica ea o spranceana. Doar l-am vazut. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Sat Oct 20, 2012 9:24 am | |
| -Dar nu am spus ca nu stii sa alegi. Dar fiecare cu parerea lui. Eu am vazut o data vrabii ciugulind carne. Cu toate ca de obicei vrabiile sunt vegetariene, unele au capatat obiceuri carnivore. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Sat Oct 20, 2012 4:22 pm | |
| - Ce legatura are cu ce vorbeam? ridica o spranceana. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Sat Oct 27, 2012 3:32 pm | |
| -Ceea ce am spus e ca in supermarket unele supermarketuri isi neglijeaza marfa si vrabiile vin si strica mancarea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Sat Oct 27, 2012 5:58 pm | |
| Blair doar incepu sa rada cand o auzi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) Sat Oct 27, 2012 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) | |
| |
|
| |
| Pregatiri pentru Paste (Special for Easter) | |
|