Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 EmptyAventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 OIPAventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Empty 
Sujata
Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 EmptyAventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 OIPAventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)

Go down 
3 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Empty
PostSubject: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeSat Apr 14, 2012 9:40 am

First topic message reminder :

Era vinerea mare. Ma trezisem de dimineata. Trebuia sa merg dupa oua si vopsele si unelte de incondeiat.

Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeSun Jun 23, 2013 7:40 pm

-Ce zici? Vrei sa ne ajuti si tu cu pregatirile?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeWed Dec 18, 2013 11:59 pm

Nate ridica anemic din umeri, clipind rar.
- Atata timp cat Blair nu ma raneste in timpul pregatrilor... puse el problema asa ca sa-si tachineze sora si se alese cu o palma dupa cap.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 02, 2014 4:54 pm

-Bun. Atunci sa vedem. O sa facem un tort mai special: O sa bata recordul la marime si la gust: Ne trebuie 12 oua de dragon, 150 litri lapte de pegas, 60 litri de lapte de unicorn, 200 kg faina, 100 kg fructe nucifere, 30 kg lapte din nuca de cocos, 30 litri apa de cocos, + alte 100 nuci de cocos de la care sa luam apa si praful si in care sa folosim praful la fel ca la bomboanele rafaelo si 80 kg ciocolata.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeFri Apr 04, 2014 4:16 pm

- Whow... nu mă pricep la gătit. Unde mă încadrez în planurile voastre? ridică Nathaniel o sprânceană.
    Blair își dase ochii peste cap și mormăise un „ești inutil!”.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeFri Apr 04, 2014 6:29 pm

-Zici ca nu te pricepi la gatit dar la furat te pricepi? Iti dau o lanterna speciala cu ultraviolete cu care poti detecta oualele care sunt nevitale, din care nu au sanse sa iasa pui, si alea trebuie furate de la cuiburile de dragoni. O data luminate oualele vitale in intunericul pesterii, cele vitale va capata culoarea violet si in centru va exista o pata de reflexie albastra in interiorul oului, acela e semn ca se dezvolta embrion. Iar cele nevitale capata culoarea albastru iar in centru vor avea o pata rosie semn ca e doar galbenus obisnuit. Si ca sa nu faci mai multe drumuri iti mai dau si niste praf de zana si o solutie specala care o data amestecata obtii instant potiunea icsorarii. Si cu care trebuie stroite oualele de dragon si bagate intr-un saculet.

Back to top Go down
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

Mesaje Mesaje : 1996
Kwan Kwan : 4230
Localizare Localizare : fairy land

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeWed Jun 05, 2019 12:39 am

Ioana:

- Pastele e una din sarbatorile mele favorite. Si tie iti place, Sana?

Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 O5gHO46

Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 RDrO7Zq
Back to top Go down
https://www.google.ro/
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeWed Jun 05, 2019 8:40 am

-Da Ioana. Si mie imi place Pastele. A două mea sărbătoare preferata după Crăciun. Ai venit la tanc sa ne ajuți cu furatul unor oua de dragon.
Ar fi păcat ca oualele si așa ne-vitale sa se iroseasca. Din pacate dragonii nu înțeleg inca sensul de oua nevitale sau nefecundate cum se mai numesc. Ei cred ca o sa iasă oua chiar din toate oualele pe care le depun. Si stau si le păzesc si pe cele nevitale pana se strica. Mai bine e sa te riști sa furi oua ne-vitale si sa faci  prăjituri decât sa le lasi sa se strice.
Dragonii își depun oualele in peșteri din munți, in peșteri subacvatice si in gropi adânci săpate in nisip pe plaja.
Oualele de dragon beneficiază de ceea ce se poate numi Auto-clocire. Precum la crocodili si broaște țestoase.  Totuși dragonita sta in apropiere ascunsa si păzește oualele. In timp ce dragonul ii aduce de mâncare.
De asemenea ea tunde sa ucidă sau chiar sa mănânce de vii hoții de ouă. Cum sunt unele păsări răpitoare, alte mamifere ce se hrănesc cu oua si chiar pe noi zânele ne-ar ucide.

Back to top Go down
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeWed Jun 05, 2019 7:15 pm

- Nu prea as vrea sa fac asta. Imi e frica de dragoni.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeThu Jun 06, 2019 9:47 am

-Eu zic sa o facem împreună. Eu fur, tu stai de paza.

Back to top Go down
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeThu Jun 06, 2019 3:16 pm

- Fara suparare, dar nu. Plus ca nu mi se pare ok sa furi.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeThu Jun 06, 2019 8:27 pm

-Altfel nu putem face rost de oua de dragon. Dragonii nu au multa minte si nu vor da de buna voie niste oua. Dupa cum am zis ei cred ca toate oualele lor sunt fertile si le pazesc cu strasnicie. E pacat sa se iroseasca altfel niste oua nefertile din care oricum nu vor iesi pui. E pacat sa fie lasate sa putrezeasca.

Back to top Go down
Venom
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Venom

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeWed Nov 03, 2021 11:41 am

Ioana:

`Inteleg foarte bine ce zici , ca asta e singura solutie, dar uh .. nu am curaj sa vin sa facem asta` ofta ea si isi freca barbia ganditoare. `Hey, ce ar fi sa il rugam pe Orion? El pare curajos.` Ioana aflase de Orion din ziare, cand el si Sanara aparuse de la Discurs in poze cand acesta o ajutase sa coboare scarile.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitimeFri Nov 05, 2021 5:59 pm

-Ar fi bun ajutorul lui Orion. Eu fur el sta de paza si daca vre-un dragon incearca sa ma atace m-ar putea apara. Daca reusesc sa fac rost de un ou de dragon, atat tu cat si Orion veti avea parte de cateva tavi de prajitura. Dintr-un ou de dragon ies cam 20 tavi de prajitura. Sau 10 tavi de prajitura si 100 clatite. Ii spun eu.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)    Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)  - Page 5 Icon_minitime

Back to top Go down

Aventura magica pentru Paste (Special for Easter)
Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5