Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sun Nov 25, 2012 3:07 pm | |
| -Sigur. Sa jucam ceva un joc special de Paste sau sa mergem acasa sa facem impreuna o ciocolata sau sa ne uitam la televizor la o emisiune speciala. Sau o alta idee amuzanta as spune. Sa facem mai multe oua de ciocolata acasa la tine si un ou de ciocolata mai special adica eu sa ma micsorez si sa ma inchizi in ou inca din timpul prepararii dupa care cand oul e gata impreuna cu altele sa i le dai matusilor mele. Desigur ca iti voi spune unde locuiesc. Dar sa le facem cu ciocolata colorata cu diversi coloranti cat sa para oua adevarat de Pasti, vopsite. Si cand matusile va ciocni si se va sparge oul in care sunt eu, eu sa ies din el. Sigur vor aprecia. -Deci ce alegi sa facem? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sun Nov 25, 2012 8:53 pm | |
| - Un joc special, raspunse. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sun Nov 25, 2012 10:46 pm | |
| -Ok, atunci. Sa ma gandesc ce joc... | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sun Nov 25, 2012 10:48 pm | |
| - Astept, zambeste ea rabdatoare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Mon Nov 26, 2012 9:57 am | |
| -Ok. Ma gandeam la un joc tip labirint dar care are si patratele si zaruri. Vei putea inainta cu pionul iepuras spre oul colorat de Paste. Doar ca vei fi nevoita sa iei mereu decizii in ce parte mergi ca daca gresesti drumul nu il poti intoarce inapoi decat cu zarul si abia dupa ce termini de facut drumul respectiv pana la capat la infundatura. Cine ajunge primul la ou castiga.
Last edited by Sanara on Wed Nov 28, 2012 2:40 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Mon Nov 26, 2012 2:04 pm | |
| - Super, imi place, sa jucam, zambi ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Wed Nov 28, 2012 2:41 pm | |
| -Ok. Ma bucur. Spun eu zambind. Apoi fac o magie si apare jocul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Wed Nov 28, 2012 8:14 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Fri Nov 30, 2012 9:22 am | |
| Eu voi incepe. Spun eu si pun pionii pe joc si dau prima cu zarul si ifiindca imi picase 6 mut pionul 6 casute. Dar dupa 4 casute era o intersectie si trebuia sa ma gandesc bine in ce parte mu celelalte 2 casute si ma gandesc sa mut tot inainte. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Fri Nov 30, 2012 1:44 pm | |
| Dadu cu zaru si dadu tot 6, insa ea o lua la stanga, fara sa stie ca nimerise drumul mai scurt. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sat Dec 01, 2012 8:50 am | |
| Dau din nou cu zarul si dau 4 de data asta. Inaintez 4 casute. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sat Dec 01, 2012 1:03 pm | |
| Blair dadu 5 si-si muta pionul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sun Dec 02, 2012 8:38 am | |
| Dau si eu un 5 si chicotesc apoi mut poinul 2 casute inaintesi 3 la stanga. Observ ca ma apropiam in spatele lui Blair dar preferam sa merg pe drumul paralel. Asa ca ma gandeam la urmatoarea data o iau tot inainte indiferent de numar. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sun Dec 02, 2012 2:56 pm | |
| Blair da 6. Inainteaza 2 casute, apoi o ia la dreapta 4 casute. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sun Dec 02, 2012 3:55 pm | |
| Dau cu zarul si dau 3. merg inainte 2 casute si nimeresc o infundatura. Asa ca urmatoarea casuta o iau la stanga, intrand pe un drum care dadea in ce pe care fusese anerior Blair. Abia asteptam sa o iau pe acel drum si sa vad unde va duce.
Last edited by Sanara on Mon Dec 03, 2012 9:44 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sun Dec 02, 2012 4:09 pm | |
| La un moment dat Blair stranuta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Mon Dec 03, 2012 9:45 am | |
| -Sanatate. Ii spun eu lui Blair, evitand sa ii urez noroc fiindca vroiam ca eu sa castig jocul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Mon Dec 03, 2012 7:48 pm | |
| - Mersi, ingana si mai stranuta odata. Vai, nu, sper sa nu racesc, nu vreau sa am nasul rosu, se planse ca un copil. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Mon Dec 03, 2012 11:18 pm | |
| -Noroc. Spun eu. -Si eu sper sa nu racesti. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Mon Dec 03, 2012 11:32 pm | |
| - Daca racesc cel putin Nate o sa fie sclavul meu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Tue Dec 04, 2012 10:30 am | |
| Eu chicotesc la replica ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Tue Dec 04, 2012 1:49 pm | |
| Zambi sclipitor, deja imaginandu-si-l pe Nate facand tot felul de lucruri amuzante. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Tue Dec 04, 2012 7:20 pm | |
| -Dar daca vrei sa faci ceva amuzant cu Nate, nu e nevoie sa racesti. Poti doar sa te prefaci si sa il pui pe Nate sa fie sclavul tau o saptamana. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Fri Dec 07, 2012 9:47 pm | |
| - Si-ar da seama, isi da tot timpul seama cand mint. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) Sat Dec 08, 2012 5:18 pm | |
| -Ah, mda. Toti ingerii au darul asta in a recunoaste minciunile. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) | |
| |
|
| |
| Aventura magica pentru Paste (Special for Easter) | |
|