Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 EmptyYou're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 OIPYou're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Empty 
Sujata
You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 EmptyYou're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 OIPYou're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu
You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară
You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeToday at 10:45 pm by RHM Tattoo

You're my puppet, my meal ,my distraction

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Empty
PostSubject: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeWed May 30, 2012 11:06 pm

First topic message reminder :

Leloush statea comod in balcon pe un fotoliu, iar pe bratul fotoliului statea o pustoaica blonduta, draguta, cu ochi albastri, talie de viespe, maini delicate si doua puncte rosii pe gat. "Tanarul" o privi fermecat si-si trecu o mana prin parul matasos.
- Deocamdata nu te las sa pleci, inca vreau sa ma distrez... zise el dulce iar fata zambi euforica.
- Dar nici nu vreau sa plec de langa tine, dragul meu conte!
Leloush ranji diabolic si isi infipse coltii in incheietura fetei.
Back to top Go down

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 11:10 am

-Asa ca ea crede ca o strigi pe ea char si cand strigi doar pisica sa vina la mancare. Spun eu, chicotind.

You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Sa110

Last edited by Sanara on Tue Aug 21, 2012 12:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 12:09 pm

Vampirul zambi fara sa mai zica ceva.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 12:24 pm

Eu incep sa chicotesc.
-Chiar nu si-o fi dat seama pana acum ca e ceva in neregula cand o strigi dar nu ai nimic sa ii spui?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 12:50 pm

- Ti-am spus ca pisica si Katherine nu sunt niciodata in aceeasi camera asa ca nu are cum sa se intample asta.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 6:58 pm

-Ei bine, eu ma gandeam ca ele sunt in 2 camere diferite dar tu esti intr-o a 3-a si strigi incat sa se auda in toata casa.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 9:00 pm

- Aaa, nu, ridica usor din umeri.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 10:28 pm

-Acum am inteles. Si de ce nu vrei sa stie sora ta de pisica? nu ii plac pisicile? Si daca ea iti poate citi gandurile cum de nu a aflat ca ai un secret fata de ea?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Aug 21, 2012 10:59 pm

- Nu m-am gandit niciodata la pisica atunci cand era Kat de casa... si nu-i spun de pisica fiindca ma omoara daca afla ca i-am dat numele ei.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeWed Aug 22, 2012 10:00 am

-Aha, inteleg. Ce geloasa e. Spun eu chicotind.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeWed Aug 22, 2012 2:06 pm

- Mda, clatina el usor din cap.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeThu Sep 13, 2012 5:37 pm

-Asta e singura parte rea a ei.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeThu Sep 13, 2012 5:56 pm

- Sunt mult mai multe, crede-ma.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeSat Sep 15, 2012 4:34 pm

-Abia astept sa le vad pe celelalte. Nu prea cred ca as avea norocul asta fiindca tie poate doar ti s-a parut.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeSat Sep 15, 2012 7:11 pm

- Nu, nu cred ca mi s-a parut, clatina din cap.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeSun Sep 16, 2012 8:05 am

-Chestia cu partile rele mie mi se pare relativa. S-ar putea ca unele parti rele ale ei mie sa mi se para nesemnificative sau sa mi se para bune.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeSun Sep 16, 2012 1:38 pm

- Partile rele din punctul meu de vedere raman rele.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeSun Sep 16, 2012 7:19 pm

-Da, asta asa e, dar unora s-ar putea ca o parte din ele sa li se pare bune. Depinde de cum gandeste fiecare. De exemplu gelozia. Unora li se pare ceva bun.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeSun Sep 16, 2012 7:59 pm

- Asta e adevarat, admise el.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeMon Sep 17, 2012 1:26 pm

Ii zambesc pentru faptul ca ma aprobase.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeMon Sep 17, 2012 1:31 pm

Nu mai zice nimic, considera ca nu mai are ce in legatura cu subiectul respectiv.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Sep 18, 2012 10:50 am

Vroiam sa schimb subiectul si imi amintesc ceva.
-Mi-am amintit sa iti spun cate ceva despre ce am alat mai zilele trecute. Am zburat pana in Taramul Elfland in tara Elfenland in orasul Elysium care e chiar capitala acestei tari. Ei bine e prima data cand am fost si eu sa vizitez aceasta lume unde locuitorii nativi sunt exclusiv elfi. Limba oficiala este Yola. Este o limba care este o amestecatura intre cateva limbi de pe Terra: Scotiana, Irlandeza si Celtica. Ei bine am aflat ca acolo elfii se considera oameni iar pe oamenii de pe Terra ii numesc "urechi scurte" iar pe noi zanele ne numesc "zburatoare".
Dar mi-a placut foarte mult acolo fiindca este o ordine si disciplina nemaivazuta. Nu e deloc mizerie, aerul e curat, si surpriza. La ei toata mancarea e exclusiv vegetariana. Iar ei asculta o muzica clasica instrumentala dar care ca linie melodica seamana cu muzica celtica si irlandeza. Principalul instrument la ei e un fel de acordeon dar habar nu am cum se numeste. Iar moneda nationala la ei este Telak. 1 Telak inseamna 16.50 Kwani si Telak-ul are 100 subdiviziuni numite Ghirsh.
Cel mai important e ca ei au o politie si mai falimentara decat la noi in Fairytopia. Politia lor are doar 100 de angajati in toata tara, desi tara ca marime este cam cat Romania, Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Ucraina, Cehia, Slovacia si Polonia la un loc. Eu deseori fac comparatiile teritoriilor de la noi cu cele de pe Terra.

Last edited by Sanara on Wed Sep 19, 2012 9:41 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeTue Sep 18, 2012 2:09 pm

- De ce faci asta? o intreaba curios.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeWed Sep 19, 2012 9:44 am

-Fiindca mi se pare ca asa pot explica mai bine prietenilor mei. Adica sa ii fac sa aiba o viziune mai buna. In plus mai e ceva. Eu ca zana cu viteza mea supersonica am reusit sa dau ocolul Terrei in doar 4 ore. Pe cand daca as vrea cu aceeasi viteza sau dau ocolul Utopiei mi-ar lua cred undeva la in jur de 80 zile daca as putea zbura continuu cu viteza constanta sau in jur de 120 zile daca punem la socoteala viteza care nu poate fi constanta si plus noptile de odihna. La noi teritoriile, taramurile, tarile, sunt prea mari.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeWed Sep 19, 2012 2:28 pm

- Aham, inteleg, zise acesta.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitimeWed Sep 19, 2012 9:29 pm

Nu mai spun nimic fiindca nu mai aveam idee ce.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: You're my puppet, my meal ,my distraction   You're my puppet, my meal ,my distraction - Page 4 Icon_minitime

Back to top Go down

You're my puppet, my meal ,my distraction
Back to top 
Page 4 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next