Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Katrina si colierul vrajit Mon Jun 11, 2012 1:28 am | |
| First topic message reminder :
Katrina aflase de la Sanara despre colierul vrajit al Cristinei. Nevrand ca ea sa fie mai prejos decat Cristina, o rugase pe matusa Selene sa ii faca rost de unul la fel. Matusile ma chemara pe mine in laborator si imi povestisera de ceea ce dorea Katrina si eu acceptasem sa fac asta pentru cateva zile. Asa ca le spun matusilor ca ma las vrajita de ele. Cele 2 matusi incepu sa faca vraja. In scurt timp vraja ma lovi si ma transforma intr-un colier de smaralde, hainele cu care fusesem imbracata, imprastiindu-se pe jos. katrina ma lua si ma pu-se la gatul ei. Matusile mai facura inca o vraja incat daca Katrina nu ma avea mult timp, sa o doara capul si sa aiba aceeasi simptome pe care le avea si Cristina. Katrina vroia doar sa experimenteze.
Katrina:
Dupa ce Sanara fusese transformata in colier, o pun la gatul meu si matusile ma vrajesc. Apoi merg sa o caut pe Cristina si ii spun: -Cristina uite, acum suntem la fel. Am un colier vrajit ca si tine. | |
|