Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sat Jul 28, 2012 4:55 pm | |
| - Ceea ce e destul de dubios. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sat Jul 28, 2012 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sat Jul 28, 2012 8:03 pm | |
| - Asta dovedeste defapt ca regulile nu au rost, ha, scoate Katherine limba la el. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sat Jul 28, 2012 9:28 pm | |
| -Probabil pentru ca vampirii sunt oarecum mai civilizati decat oamenii. Daca pe Terra nu ar exista reguli ar fi haos total. Dar daca e sa luam exemplul cainilor maidanezi ori al lupilor la ei nu exista reguli dar nici haos nu e. Ceea ce e clar e ca oamenii sunt cei mai necivilizati. Cu toate ca au reguli se gasesc destui care sa le incalce. Iar de n-ar fi fot, ar fi domnit haosul la ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sat Jul 28, 2012 10:40 pm | |
| - Omul e pana la urma cea mai inceata la minte specie. Se cred superiori animalelor, dar la unele chestii animalele ii intrec si inca cu mult. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sun Jul 29, 2012 8:51 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sun Jul 29, 2012 3:59 pm | |
| - Dar nu putem trai fara ei, sis, sunt esentiali. Plus ca dup'aia n'ai avea cu cine sa te joci, mintile oamenilor sunt cele mai usor de controlat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Fri Aug 03, 2012 7:19 am | |
| -Aha, acum inteleg. Spun eu catre cei 2 vampiri. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Fri Aug 03, 2012 11:33 am | |
| - Dar daca nu ar mai exista oameni ce am manca? intreaba Katherine usor incruntata. - Simplu... celalt fel de sange care ne place - sangele de vampiri tineri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Tue Aug 07, 2012 11:03 am | |
| -Eu nu stiam ca vampirilor le plac si sangele altor vampiri mai tineri. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Tue Aug 07, 2012 1:48 pm | |
| - Eh, acum stii... in schimb vampirii tineri nu beau niciodata sangele altor vampiri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Tue Aug 07, 2012 9:17 pm | |
| -Aha. A si fiindca tot sunteti asa de batrani imi puteti spune de unde a aparut legenda cu vampirii ce se pot transforma in lilieci? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Wed Aug 08, 2012 12:22 am | |
| - L-a inventat o data o vrajitoare care avea casa plina de lilieci. A mintit ca toti erau vampiri ca satenii sa vina si sa omoare toti liliecii din casa ei. Nu stiu de ce, dar spre deosebire de alte animale vrajile nu functioneaza pe lilieci, raspunde Kat si ridica usor din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Wed Aug 08, 2012 8:46 am | |
| -Deci vrajile nu functioneaza pe vampiri si lilieci. Ciudat. Dar totusi am o curiozitate. Daca prin vraja transformi o persoana in liliac, o mai poti transforma apoi la loc? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Wed Aug 08, 2012 3:29 pm | |
| - Da... raspunse Katherine la intrebare. Dar de ce intrebi? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Fri Aug 10, 2012 12:26 pm | |
| -Pai eram doar curioasa de cum functioneaza magia. Si de unde stie magia ca liliacul respectiv a fost inainte persoana ca sa stie sa actioneze sau nu? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sat Aug 11, 2012 6:34 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sat Aug 11, 2012 9:04 pm | |
| -Cred ca asta va ramane un mister. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sat Aug 11, 2012 9:50 pm | |
| - Probabil, ridica ea din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sun Aug 12, 2012 7:48 pm | |
| -Ce vrajitoare cu imaginatie bogata. Si asta ca sa poata satenii sa faca munca voluntara si ea sa nu ii plateasca. Spun eu razand. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Sun Aug 12, 2012 9:18 pm | |
| - Toate vrajitoarele au imaginatie bogata. Altfel nu ar inventa fel si fel de vraji. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Mon Aug 13, 2012 1:14 pm | |
| -Credeam ca vrajile sunt inventate doar de catre cele din consiliu si restul doar le folosesc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Mon Aug 13, 2012 3:06 pm | |
| - Nu, orice fel de vrajitoare poate inventa vraji. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Mon Aug 13, 2012 5:49 pm | |
| -Dar care vrajitoare pot? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark Mon Aug 13, 2012 6:03 pm | |
| - Oricare... credeam ca doar ce am zis asta, se incrunta usor. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Call my name and save me from the dark | |
| |
|
| |
| Call my name and save me from the dark | |
|