Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
| I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jun 27, 2012 4:53 pm | |
| First topic message reminder :
Se intoarce usor pe calcaie, priveste ganditoare cele trei strazi paralele si nici nu-si mai aduce aminte pe care venisera. Isi plezneste usor fruntea si isi musca buzele sangerii. - Bine, recunosc, m-am ratacit, ofteaza Katherine lovind cu piciorul o piatra. - Asta incerc sa te fac sa recunosti de DOUA ORE! spune exasperat Leloush, dandu-si ochii peste cap. |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Mon Jul 02, 2012 10:37 am | |
| -Eu am invatat la o scoala de pe Terra si paralel la Alfeea cu invatare de la distanta apoi de la 16 ani cand mi-au crescut aripile am invatat la scoala Alfeea, mutandu-ma la un liceu cu frecventa redusa de pe Terra. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Mon Jul 02, 2012 3:03 pm | |
| Katherine nu zice nimic, doar priveste in continuare cele doua tablouri de parca ar fi hipnotizat-o cineva. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Mon Jul 02, 2012 6:45 pm | |
| Privesc si eu cu atentie tablourile. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Mon Jul 02, 2012 11:44 pm | |
| Isi muta privirea pe un tablou de pe alt perete ce infatisa doi bebelusi, tot ea si Leloush in ziua cand se nascusera. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 1:06 am | |
| -Nu credeam ca si vampirii pot fi atat de dragalasi cand sunt mici. | |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 9:44 am | |
| -Cand sunt mici ca dupa nu prea mai sunt chiar asa de dragalasi | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 3:52 pm | |
| Katherine chicoteste. - Putem fi dragalasi si cand suntem adulti, dar rar se intampla asta. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 4:57 pm | |
| -Numai unele persoane chiar sunt asa cand sunt mai mari | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 5:05 pm | |
| - Da si sunt destul de putine altfel de persoane. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 6:18 pm | |
| -Da, ai dreptate Katherine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 7:43 pm | |
| Zambeste si mai face cativa pasi, privind amuzata urmatorul tablou care o infatisa pe ea la 7 ani, cu un dinte lipsa si un zambet urias, copilaresc pe fata si parul buclat. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 8:03 pm | |
| -Se pare ca atunci erai fericita | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 8:30 pm | |
| -Sunt foarte frumoase tablourile dar as putea spune ca arta nu e domeniul meu forte. Ma cam plictisesc repede in muzeele de arta, d-apoi intr-un palat plin cu tablouri. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 03, 2012 11:06 pm | |
| - Da, eram, era ziua mea si primisem ce am vrut, zambeste in continuare. Nici eu nu ma dau in vant dupa arta. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 04, 2012 7:34 pm | |
| -De fiecare data cand era ziua mea primeam cate ceva de la matusa | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 04, 2012 11:15 pm | |
| - Eu primeam cate ceva de la toata lumea, alti conti, contese, regi, regine, duci, etc. Chiar si de la oamenii fara vreun rang special.
|
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 05, 2012 12:09 am | |
| -Aha. Eu am primit daruri doar de la matusi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 05, 2012 7:23 pm | |
| Zambeste melancolic. - Era asa dragut sa primesc atentie de la toata lumea. Mereu mi-a placut sa fiu in centrul atentiei. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 05, 2012 7:41 pm | |
| -Uneori e bine sa fii in centrul atentie,dar uneori nu prea | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 05, 2012 7:42 pm | |
| - Da, depinde de situatie. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sun Jul 08, 2012 10:30 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sun Jul 08, 2012 10:32 pm | |
| Merse mai departe si se intuneca la fata la vederea urmatorului tablou. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sun Jul 08, 2012 10:56 pm | |
| Ma uit si eu la acel tablou. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sun Jul 08, 2012 10:59 pm | |
| Katherine isi stramba buzele sangerii nemultumita. Tabloul infatisa un conte, unul de 16 ani ca si Katherine in ziua incoranarii. - El... a fost primul meu logodnic. Si tot din cauza lui Leloush a savarsit prima lui crima. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sun Jul 08, 2012 11:01 pm | |
| -Parintii au hotarat ca el sa fie logodnicul tau? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
| |
| | | | I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |