Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jun 27, 2012 4:53 pm | |
| First topic message reminder :
Se intoarce usor pe calcaie, priveste ganditoare cele trei strazi paralele si nici nu-si mai aduce aminte pe care venisera. Isi plezneste usor fruntea si isi musca buzele sangerii. - Bine, recunosc, m-am ratacit, ofteaza Katherine lovind cu piciorul o piatra. - Asta incerc sa te fac sa recunosti de DOUA ORE! spune exasperat Leloush, dandu-si ochii peste cap. |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Jul 17, 2012 2:02 pm | |
| - Asa e, eu le-am facut sa se miste, se auzi o voce dura, dar totusi placuta si seducatoare si de undeva din umbra aparu o silueta fantomatica, aproape transparenta. Katherine deschide gura sa zica ceva, dar o inchise la loc fiindca ramasese fara cuvinte. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 7:56 am | |
| -Aaaa, fantoma. Tip eu cautand sa fug si sa ma ascund. | |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:05 am | |
| -Ce e Sanara nu ai mai vazut pana acum fantome? | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:49 am | |
| -Ba da, dar nu ca asta. Simt ca e diabolica. Sa stii ca fantomele pot fi si bune si rele. Ele sunt spiritele ce bantuie pe Campia Fermecatoare in asteptarea judecatii care a spune daca or ajunge in rai sau iad. Pe asta o simt, e diabolica. Sigur va ajunge in iad cand ii va veni randul la judecata. Campia Fermecatoare e cum sa zic ca un purgatoriu. Si de acolo oricine le poate angaja in scop propriu. Fiindca o fantoma pana ajunge sa fie judecata poate dura chiar si sute de ani. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 11:12 am | |
| Fantoma rase cristalin apropiindu-se cu pasi silentiosi. - Nu sunt diabolica, sunt doar o fantoma legata de casa asta. Pana cand ea nu va fi cumparata de cineva din familia mea voi ramane aici pe veci. Si-mi place sa fac farse vizitatorilor, chicoteste amuzata. Katherine o privi fara sa scoata o vorba, nu vazusese niciodata o fantomana pana atunci desi traise muuult timp. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 11:17 am | |
| -Daca as fi fost in locul tau si eu as fi facut la fel | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 11:19 am | |
| - Plictiseala, ce sa-i faci, ridica usor din umeri, studiind-o apoi pe Katerina. Pe tine te stiuu de undeva. Esti contesa aia care isi omora logodnicii si avea palatul nu departe de aici. Credeam ca ai murit chiar inaintea mea... - Ca sa vezi sunt vampir, deci nemuritoare, vorbeste intr-un final Katherine. Nu-mi amintesc sa ne fi cunoscut. - Nu personal... |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 11:23 am | |
| -Poesteste-mi despre familia ta. Poate cunosc un stra-nepot a tau care sa il conving sa cumpere casa si astfel sa fii eliberat si sa iti poti gasi linistea. Spun eu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 11:30 am | |
| - Familia mea... ofteaza melancolic. A fost nobila, ca a lui Katherine, o priveste pe vampirita. Dar cu un rang mai jos, noi nu eram conti, eram doar bogatasi. Poate ai auzit de familia Schulze, adauga zambind finut. - Da, am auzit de ea, raspunde Katherine ingustandu-si privirea. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 1:18 pm | |
| -Eu nu a auzit de ea. Katherine, ai vreo idee pe unde s-au imprastiat ca potarnichile, urmasii acestei familii? O mai fi in viata reunul din urmasii acestei familii?
Last edited by Sanara on Thu Jul 19, 2012 8:29 am; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 1:31 pm | |
| - Habar nu am, am plecat din Germania acum muuult timp in urma. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 9:51 pm | |
| -Deci va trebui sa batem la pas toate arhiele tuturor primariilor din Germania si apoi sa batem la usa Interpolului. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:21 pm | |
| - V-as insoti sau as face asta de unul singur, dar nu pot iesi din aceasta cladire, ofteaza fantoma. Ah, nici nu m-am prezentat...Sven Schulze, incantat, surade enigmatic fantoma. - Stiti, pacat ca e mort, arata binisor, le sopteste Katherine celor doua fete. Dar sa nu-i spuneti lui Leloush c-am spus asta, o sa faca spume la gura. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:23 pm | |
| -E prea gelos si ai dreptate,ii soptesc si eu | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:24 pm | |
| - Ce tot susotiti voi acolo? intreaba suspicios Sven. - Aaa, nimic, despre cum sa te ajutam, zambeste sclipitor Katerina. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:25 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:30 pm | |
| - Dar de ce ar vrea o zana, o vrajitoare si un vampir sa ajute un spirit? Asta e dubios, isi duce un deget la barbie. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:32 pm | |
| -Eu am ajutat multe spirite deci nu e ceva ciudat | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:39 pm | |
| - In general cele din speciile voastre au incercat sa ma elimine, ma considerau un pericol pentru ele. Dar e anost, un spirit nici nu poate atinge... daramite sa faca rau. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:42 pm | |
| -Da chestia e ca au existat si spirite rele chiar malefice si unele vrajitoare erau cam paranoice in legatura cu orice spirit | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:45 pm | |
| - Inteleg... murmura ganditor. Si... Katerina, o privi amuzat, iar ea se incrunta. Esti inca impreuna cu fratele tau Leloush? - Vaai, nu pot sa cred ca s-a aflat, se albii ea la fata si mai rau decat era. - Nu a aflat chiar toata lumea, numai niste familii mai alese. Stii ca matusa ta era o gura sparta si te ura asa mult. |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:49 pm | |
| -Si in plus acum oricine isi poate da seama cand va vede impreuna | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:52 pm | |
| - Chiar parem a fi impreuna cand nu facem nimic? |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:56 pm | |
| -Da si iti poti da seama dupa felul cum reactioneaza Leloush mai ales cand pune cineva mana pe tine | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 10:58 pm | |
| - Asta nu e bine, nu ar trebui sa stie multa lume, isi duce ea mana la inima. Daca ii spune cineva matusii? Vom fi niste vampiri moorti. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
| |
| | | | I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |