Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 11:56 pm | |
| - Nici eu nu stiu nimic, ofta ea. - Stii ca matusa ta a fost cea care m-a omorat? - Poftim, dar de ce? - Eu urmam sa fiu urmatorul tau logodnic inainte sa-ti inscenezi moartea si nu m-a considerat demn. |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 11:58 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jul 18, 2012 11:59 pm | |
| - E o tampita, tu chiar erai reusit fata de restul. - Reusit? rade el cu pofta. E chiar un compliment venind din partea unei contese. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:01 am | |
| -Si daca sa zicem nu l-ar fi omorat matusa ta si ar fi ajuns logodnicul tau ce ai fi facut? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:03 am | |
| - Mhm, murmura usor ganditoare. Nu m-as fi maritat cu el, dar l-as fi lasat in viata. Si nu ca nu ar fi dragut, dar un muritor nu poate fi cu o nemuritoare si eu nu transform in vampir pe orisicine. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:06 am | |
| -Acum nu se mai poate face nimic | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:11 am | |
| - E bine de stiut, dar n-a fost sa fie sa raman viu, ofteaza indelung. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:12 am | |
| -Si tu nu poti iesi din casa asta? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:13 am | |
| - Nu... daca deschid usa si ies pe ea ajung inapoi in cladire si nu afara cum ar trebui in mod normal. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:15 am | |
| -Ce nasol.Eu una m-as plictisi singura intr-o casa ca asta | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:17 am | |
| - Da, chiar ma plictisesc. Ma mai distrez doar cand vin vizitatorii si-i sperii. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:19 am | |
| -E misto rau sa sperii pe cineva.Eu odata m-am ascuns intr-o casa cam ca asta si am speriat o gasca de tipi care cica erau smecheri | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:23 am | |
| - Si eu ii sperii des pe oameni aparand de nicaieri. Cateodata fug asa de repede ca nici nu ma mai obosesc sa alerg dupa ei sa-i si "gust" putin, chicoti bruneta. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:24 am | |
| -Mereu mi-a placut sa sperii oamenii | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:25 am | |
| - Si mie, doar sunt fantoma, doar la asta ma pricep, chicoteste copilareste Sven. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:26 am | |
| -Si ai multi vizitatori pe aici? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:27 am | |
| - Destui de multi, vin in grupuri sa viziteze. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 12:30 am | |
| -Inseamna ca nu te prea plictisesti | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 8:39 am | |
| -Stii, cine cumpara casa asta poate castiga multi bani din turosm pe seama ta, Sven. Iar asta inseamna ca te vor folosi. Probabil cinea cu interese ar contacta un medium ca sa iti puna bariera si sa nu poti iesi nici dupa ce casa a fi cumparata asta ca sa poata castiga bani enorm de multi din turism. Chiar si un stranepot al tau ar putea face cea atat de josnic. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 3:25 pm | |
| - Daca o cumpara un stranepot indiferent ce vraja ar mai face eu as fii liber sa ma duc in Rai ori in Iad, explica el. Oricum nu cred ca o s-o cumpere cineva, e foarte foooarte scumpa. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 3:27 pm | |
| -Si nimeni nu ar da bani multi pentru a o cumpara cand ar trebui sa bage si mai multi pentru a o renova | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 3:28 pm | |
| - Exact. E veche rau si darapanata... toti vin aici numai pentru ca au auzit de mine si vor sa se convinga! |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 3:29 pm | |
| -Trebuie sa ai prea multi bani si sa nu ai ce face cu ei ori sa fi nebun pentru a cumpara casa asta | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 3:31 pm | |
| - Stiu. De aceea sunt blocat pe veci aici. |
|
| |
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Jul 19, 2012 3:33 pm | |
| -Dar un lucru nu inteleg:daca casa asta nu mai are un proprietar in viata de ce e de vanzare? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
| |
|
| |
| I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
|