Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Jun 27, 2012 4:53 pm | |
| First topic message reminder :
Se intoarce usor pe calcaie, priveste ganditoare cele trei strazi paralele si nici nu-si mai aduce aminte pe care venisera. Isi plezneste usor fruntea si isi musca buzele sangerii. - Bine, recunosc, m-am ratacit, ofteaza Katherine lovind cu piciorul o piatra. - Asta incerc sa te fac sa recunosti de DOUA ORE! spune exasperat Leloush, dandu-si ochii peste cap. |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Sep 11, 2012 9:31 pm | |
| - E un obsedat si se da la fiecare fata pe care o vede asa ca ai grija cu el, spuse Katherine, iar el isi dadu ochii peste cap. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Sep 12, 2012 12:34 pm | |
| -Nu e adevarat. S-ar fi dat si la mine daca ar fi cum ai spus tu da uite ca la mine nu s-a dat. Te iubeste pe tine. Desi tu il iubesti pe fratele tau Leloush. Eu daca as fi fost in locul tau as da mai mare importanta relatiei cu Klaus iar cea cu Leloush as fi considerat-o doar o relatie de plictiseala pana apare sufletul pereche. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Sep 12, 2012 12:43 pm | |
| Katherine o privi ca traznita cand o auzi si bufni in ras. - Klaus? Indragostit de mine? Te roog. Ne uram reciproc. Klaus incerca si el sa se abtina, dar incepu pana la urma si el sa rada. - De unde ai scos-o pe asta, Sanara? Intre mine si ea nu e nimic, iubesc pe altcineva. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Sep 13, 2012 12:57 am | |
| OOC: Mereu incurc. Nu am fost prea atent. Deci Klaus acum intleg ca e indragostit de Rose nu? Nu de Katherine.
BIC:
Nu stiu cum de mi s-a parut asa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Sep 13, 2012 2:39 pm | |
| - Tu sa iubesti ? Te roog, nu stii ce e aia! isi rotii ea ochii. - Da , da, cum zici tu, mormai intr-o doara. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Fri Sep 14, 2012 12:58 am | |
| Chicotesc un pic la replica lui Katherine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Fri Sep 14, 2012 1:01 am | |
| - Si pe cine iubesti ma rog? intreaba curioasa. - Pe cineva care nu cunosti. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sat Sep 15, 2012 10:49 pm | |
| -O sa iti spun eu altadata cand vom fi singure. Eu facusem o confuzie da acum stiu, mi-a picat fisa. Ii spun eu soptind.
Last edited by Sanara on Sun Sep 16, 2012 2:40 pm; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sat Sep 15, 2012 10:51 pm | |
| - Bine, aproba aceasta imediat. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sun Sep 16, 2012 2:44 pm | |
| -Sssi ce mai ssspui Katherine? Incerc eu sa ii spun insa nu stiam de ce incep sa fiu sasaita. Imi pun mana la gura cu o fata ingrozita si uimita. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sun Sep 16, 2012 2:49 pm | |
| - Ai facut tu ceva? il privi amenintator pe Klaus. - Poftim? Sunt magician si nu stiam? |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Mon Sep 17, 2012 1:05 pm | |
| -Daca a facut cineva o vraja nu cred sa fi fossst Klausss. Probabil Maltazar. Spun eu. In clipa urmatoare picioarele mi se transformara in coada de sarpe si caninii in niste colti plini cu venin iar limba deveni bifurcata ca la sarpi. Aripile mi se transfrmara intr-o pelerina de piele, lipita de corp si de cap ca la cobre. Acum aratam jumate fata jumate cobra. Ma uit intr-o oglinda. -Hei, acum arat de parca asssi fi o Naga. Spun eu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Mon Sep 17, 2012 1:07 pm | |
| - Mos nenorocit, ingana Katherine ofticata. - V-as putea ajuta sa scapati de el, daca vrei, zambi Klaus misterios. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Sep 18, 2012 9:36 am | |
| -Eu nu pot sa ii fac rau in primul rand pentru ca sunt zana in al 2-lea rand caci mi-as strica prietenia cu o nepoata a lui. Nepoata aia a lui e o vrajitoare buna. Am apelat la iele sa il paralizeze caci nu am vrut sa il ucid dar chiar si asa se pare ca tot nu renunta la a ma chinui. Desigur accept cu mare placere ca sa ma ajuti sa scap de el. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Tue Sep 18, 2012 2:50 pm | |
| - Pe mine nu ma impiedicat nimic sa-l faca sa pice... intr-un mic accident. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Sep 19, 2012 11:46 am | |
| -Si sa ghicesc, e bine daca te platesc cu o damigeana de 15 litri plina de sange de om? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Wed Sep 19, 2012 3:00 pm | |
| - Nu e nevoie sa ma platesti cu nimic. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Sep 20, 2012 2:00 am | |
| -Multumesc frumos, atunci. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Thu Sep 20, 2012 3:32 pm | |
| - Cu placere, murmura si Kat il privi suspicioasa. - Ma faci sa-mi schimb parerea despre tine. De ce te prefaci ca esti un nenorocit cand nu e asa? - De amuzament. Plus imi plac fetele furioase pe care le faci! |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Fri Sep 21, 2012 12:48 pm | |
| Ii ascultam atenta pe cei doi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Fri Sep 21, 2012 5:54 pm | |
| Katherine il pocni in umar. - Whoaa, usor, nu te enerva, se dadu el in laturi. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sat Sep 22, 2012 1:58 pm | |
| -Hei, nu va mai certati atata. Ma faceti sa imi schimb parerea despre voi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Sat Sep 22, 2012 8:09 pm | |
| - El ee... atat de enervant, exact ca Leloush! Klaus zambeste nevinovat. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Mon Sep 24, 2012 8:56 am | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! Mon Sep 24, 2012 3:00 pm | |
| - Multumesc, complimentele tale ma coplesesc... - Oricand! |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
| |
| | | | I'm here, I'm there, I'm everywhere! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |