| Wondering how, wondering why | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Wondering how, wondering why Sun Jul 01, 2012 6:01 pm | |
| Imbracata intr-o rochie rosu aprins, la fel cum erau si buzele sale, Katherine se plimba prin parc. Avea parul indreptat si o poseta negra atarnata de umar. In urma ei era Leloush, imbracat si el la 4 ace, avand un zambet vag pe buze. - Nu inteleg ce nu ti-a placut la balul ala de ai vrut sa plecam. Plus ca ar fi trebuit sa ne ducem acasa sa ne schimbam in ceva comod, nu sa ne plimbam prin parc imbracati ASA. Katherine insa nu-i raspunde, ci continua sa se plimbe, sunetul tocurilor sale auzindu-se strident. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Sun Jul 01, 2012 6:15 pm | |
| Ma plimbam prin parc, imbracata intr-o rochie verde mulata pe corp si ce lasa se se vada sanii iar fusta rochiei era mai voalata, adica era mai departata incat putea flutura in vant, si avea acelasi model cu al aripilor mele. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Sun Jul 01, 2012 6:17 pm | |
| Katherine zambeste finut cand o vede pe Sanara. - Salut, Sanara! o saluta ea. De unde vii imbracata asa? se opreste langa ea, Leloush ramanand la o oarecare distanta de cele doua. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Sun Jul 01, 2012 6:35 pm | |
| -Pai nu am putut rezista acestei rochii mai ales ca partea de jos are modelul aripilor mele. Am cumparat-o de la un magazin de haine de pe bulevard. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Sun Jul 01, 2012 6:50 pm | |
| - E foarte draguta, ciripeste Katherine vesela. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Sun Jul 01, 2012 8:34 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Sun Jul 01, 2012 10:33 pm | |
| - Guten Abend, saluta intr-un sfarsit si Leloush, apropiindu-se. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Mon Jul 02, 2012 6:59 am | |
| Il salut si eu doar cu un semn din mana Fiindca nu stiam germana si nu vroiam sa ma fac de ras.
Last edited by Sanara on Mon Jul 02, 2012 6:49 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Mon Jul 02, 2012 2:56 pm | |
| Katherine zambeste bland, ridicand o spranceana cand Leloush o gadila pe antebrat cu degetele lui lungi si reci. Isi intoarse atentia spre Sanara. - Faceam o plimbare, vrei sa ni te alaturi? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Mon Jul 02, 2012 6:50 pm | |
| -Desigur. Ma voi alatura cu mare placere. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Mon Jul 02, 2012 11:40 pm | |
| - Perfect, zambeste Katherine finut reluandu-si mersul, urmata fiind de fratele sau. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Tue Jul 03, 2012 1:01 am | |
| Ma inalt un pic in aer cam la 2 metri si ii urmez zburand incet. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Tue Jul 03, 2012 3:49 pm | |
| - Inafara de zbor mai ai alte puteri? intreba Lulu curios. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Tue Jul 03, 2012 7:57 pm | |
| -Da. Puterea celor 4 elemente si magia. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Tue Jul 03, 2012 11:01 pm | |
| - Magie alba? presupune el, ducandu-si mainile la spate si continuand sa mearga. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Tue Jul 03, 2012 11:07 pm | |
| -Am puterea sa folosesc toate tipurile de magie. Dar cum sunt inclinata spre bine folosesc mai des magia alba iar magia neagra si magia gri mai rar si doar in scopuri spre bine. De exemplu sa le fac rau unor dusmani sau infractori ori sa combat magie neagra tot cu magie neagra, sunt anumite cazuri mai rare in care magia neagra nu poate fi combatura cu magie alba ci tot cu magie neagra. Si mai exista si magie rosie insa cu toate ca am si aceasta putere, noua zanelor ne este interzisa fiindca este interzis sa faci o persoana sa iubeasca fortat o alta persoana. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Wed Jul 04, 2012 1:33 pm | |
| - Nu am mai auzit pana acum de magie rosie, clipeste el des derutat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Wed Jul 04, 2012 3:54 pm | |
| -Magia rosie nu prea a auzit nimeni de ea desi cei care cer iubirea unei persoane considera ca vrajitoarele ar folosi magia neagra pentru acest lucru. De fapt Magia rosie are urmatoarea definitie: -Magia rosie mai este denumita si magia iubirii.Prin acest tip de magie se obtine iubirea unei anumite persoane contrar vointei ei. Cea mai multa lume considera ca este o parte a magiei negre insa magia rosie este ceva diferit si nu are legatura cu magia neagra. magia rosie este insa mai periculoasa decat cea neagra fiindca presupune joaca cu sentimentele altor persoane si poate atrage mania zeilor. Daca cea neagra atrage mania spiritelor, cea rosie atrage mania divinitatii. pentru zane este specificat clar in codul de onoare a zanelor scris de catre Consiliul zanelor ca acest tip de magie este strict interzis. La fel cum si o parte a magiei negre este situata la capitolul vraji interzise. Acest capitol include toate vrajile ce ar putea folosi magia neagra in scopuri personale ca de exemplu aflarea numerelor la loto. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Wed Jul 04, 2012 7:22 pm | |
| - Nu credeam ca tot ce tine de magie e asa de complicat. Katherine se pricepe mai mult la asta, isi subtiaza buzele si sora sa zambeste finut. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Wed Jul 04, 2012 9:37 pm | |
| -Ma bucur sa aud de vampiri pasionati de magie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Wed Jul 04, 2012 11:11 pm | |
| - Cred ca ea e printre singurii vampiri care au si puteri de vrajitoare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Wed Jul 04, 2012 11:40 pm | |
| -Ar mai putea fi putini vampiri si in afara de ea cu astfel de puteri? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Thu Jul 05, 2012 7:20 pm | |
| - Da, e posibil, desi pana acum n-am mai intalnit niciunul, rosteste usor ganditor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Thu Jul 05, 2012 8:43 pm | |
| -Nu cred ca ai fi avut cum din moment ce vampirii aia sunt maxim 10 iar vampiri normali sunt cateva sute de milioane. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Wondering how, wondering why Thu Jul 05, 2012 8:49 pm | |
| - Corect si ar putea fi oriunde, e aproape imposibil sa ne intalnim chiar cu unul. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Wondering how, wondering why | |
| |
|
| |
| Wondering how, wondering why | |
|