Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Mon Jul 23, 2012 5:04 pm | |
| - Nu e mai patratos si nici mai tuns, e doar prins la spate. E la fel de lung in toate partile. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Tue Jul 24, 2012 2:21 am | |
| -Aha. Scuze ca nu obserasem prea bine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Tue Jul 24, 2012 3:23 pm | |
| - Nu are nimic, nu ma supar. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Wed Jul 25, 2012 8:31 pm | |
| -Ei bine, ma bucur ca nu te superi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Wed Jul 25, 2012 10:12 pm | |
| - Nu se supara doar pentru atata lucru, uite din cauza asta se supara, zice Leloush si o ciufuleste pe sor'sa apoi da bir cu fugitii. - Lelouush, ai sa regreti ziua in care te-ai nascuut!! tipa ea la el si fugi in urma sa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Thu Jul 26, 2012 8:51 am | |
| -Daca vrei, zbor eu dupa el sa il prind. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Thu Jul 26, 2012 3:05 pm | |
| - Nuu, vreau sa am eu placerea sa-l prind, spune ea si dupa cateva minute de alergat il prinse, napustindu-se asupra lui si facandu-l sa se prabuseasca la pamant. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Jul 28, 2012 9:47 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Jul 28, 2012 11:45 am | |
| - Ahh, ingana el frecandu-si nasul rosu, iar Kat rase. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sun Jul 29, 2012 11:57 am | |
| -Ce nas rosu ai. Zici ca esti inghetat de frig. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sun Jul 29, 2012 3:54 pm | |
| - Hai sus, fraere, se ridica Katherine de pe el si ii intinse mana, iar el isi ingusta privirea si o trase inapoi jos. - Gata, acum suntem chit, zambeste el stralucitor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Thu Aug 09, 2012 7:46 pm | |
| -Hei, am auzit ca e un post liber de clovn la circ. Glumesc eu pe seama nasului lui Leloush. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Thu Aug 09, 2012 9:02 pm | |
| - Ce dragut ai fost tu, se ridica ea si la fel facu si el. - Nu am simtul umorului, ai uitat? zambeste el amuzat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Fri Aug 10, 2012 9:37 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Aug 11, 2012 5:27 pm | |
| - In schimb ea ar fi un clovn minunat, o prinde el de obraji razand. - Un clovn nu poate fi sexy, ridica ea din sprancene. - Ah, da, asa e... ce pacat! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Aug 11, 2012 7:00 pm | |
| -Mda, nu am vazut clovni sexy. Am vazut cateva femei clovni la circ dar numai sexy nu erau. Cred ca de nu aveau masca aia de clovn erau cele mai urate femei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Aug 11, 2012 7:08 pm | |
| - Atunci ce "meserie" crezi ca mi s-a potrivi? il intreba pe Leloush. - Ummmmmm, strippteuza? incerca el sa faca o gluma si se alese cu o palma de milioane. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Aug 11, 2012 7:11 pm | |
| -Eu as spune ca secretara sau receptionera la un hotel. Mai mult a 2-a. Sigur turistii ar veni in vacanta la acel hotel doar sa te vada pe tine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Aug 11, 2012 7:13 pm | |
| - Nu c-as lasa-o vreodata sa munceasca... mai ales ca receptionera sa se uite toti barbatii la ea. E a mea, comenteaza el nemultumit si ea cand il aude incepe sa chicoteasca. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Aug 11, 2012 8:17 pm | |
| -Daca nu ati fi fost asa de bogati ar fi trebuit sa o lasi sa munceasca. Apropo pentru ca esti asa de bogat ce zici,imi dai si mie te rog frumos 1 milion? Pun pariu ca chiar daca pentru mine care traiesc de pe ce imi da matusile bani de uzunar, cate 500 kwani maxim pe luna, e o suma imensa, pentru tine 1 milion e cum ar fi pentru mine 1 kwan. Eu nu eram cersetoare sau profitoare. Dar vroiam sa vad doar ce ar zice Leloush. Vroiam doar sa ii vad expresia. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sat Aug 11, 2012 8:42 pm | |
| - As munci eu si as aduce bani, nu as lasa-o pe ea sa munceasca, sa faca efort. - Aww, chitai vesela. - Ti-as da daca ar fi un bancomat prin preajma ca am bani doar pe card. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sun Aug 12, 2012 9:49 am | |
| -Eh, oricum glumeam. Nu stiu daca chiar e cinstit ca cineva atat de bogat ca tine sa imi dea pe degeaba un milion care mi-ar schimba clasa sociala in care sunt. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Sun Aug 12, 2012 9:08 pm | |
| - De ce nu? Doar suntem amici. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Mon Aug 13, 2012 1:25 pm | |
| -Nu stiu. Poate pentru ca matusile mele mereu imi spun ca nu e cinstit sa faci bani decat prin munca. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? Mon Aug 13, 2012 2:52 pm | |
| - Adica noi suntem necinstiti pentru ca nu facem rost de bani prin munca? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? | |
| |
|
| |
| Do you love because I'm beutiful or I'm beautiful because you love me? | |
|