| I'm here, but I don't know how | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: I'm here, but I don't know how Fri Aug 03, 2012 2:12 pm | |
| Nu stia exact cum ajunsese acolo, pur si simplu cauta un loc in care sa fie singur si sa se gandeasca. La ce? Nici el nu stia exact, cert era ca se intamplasera atat de multe si era o mizerie de ganduri rastalmacite in capul sau. Viata sa mereu fusese tumultoasa, dar parca acum era si mai si. Ar fi vrut sa poata sterge unele greseli cu buretele, dar era imposibil. Ridica privirea si partea cealalta a raului o vazu pe Rebekah. Vru sa dea bir cu fugitii, insa fu prea tarziu, caci auzi glasul fetei. - Ce zici, e frumos? intreba ea scotand din rau un inel din aur alb, punandu-l pe inelar si zambind fermecator. - Asa cred... murmura acesta nesigur. - Nu ti se pare ca seamana cu inelul de logodna pe care mi l-ai dat? Cand auzi intrebarea Kol inghiti in sec si nu stiu ce sa mai spuna. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Fri Aug 10, 2012 10:07 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 5:45 pm | |
| Rebekah ignora cantecul si se teleporta langa Kol, ducandu-si bratele in jurul gatului sau. - Mi-e dor de vremurile alea cand eram logoditi, sopteste pe o voce seducatoare. - Mie nu, lasa-ma, incerca tanarul sa scape de ea insa nu prea reusea. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 6:34 pm | |
| O frumoasa naiada cu par verde isi scoase capul din apa si iesi innotand pe burta. I se vedea capul si varful cozii. Il urmari curioasa pe Kol apoi i se adresa in greaca. Dar chiar daca el nu stia greaca probabil gandea ea ca putea functiona telepatia. -Wow, arati atat de bine! Imi place abdomenul tau, pare lucrat bine, ma faci sa ma simt atat de in siguranta, frumoasa, excitata si fericita. Mi-ar placeasa imi petrec timpul cu tine azi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 6:44 pm | |
| Rebekah se intoarce furioasa catre sirena. Desigur, citise gandurile lui Kol, sau vrusese sa i le citeasca si auzise ce-i spusese. - El e al meu, spune aproape scotand fum pe nari. - Heeeeeeei, nu sunt un obiect, isi roteste el ochii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 6:50 pm | |
| -Eu l-am auzit ca nu te mai vrea. Ii transmisese sirena telepatic. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 6:58 pm | |
| - E confuz, s-au intamplat multe intre noi, se incrunta ea. Kol incerca sa plece de acolo cat ele discutau sperand sa nu bage de seama. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 7:05 pm | |
| -Daca vrei sa scapi de ea o perioada, vino cu mine. Te asigur ca iti va placea. Ii transmite sirena telepatic lui Kol. Apoi incepu sa ii cante pe voceasa melodioasa un cantec ce exprima iubire, pasiune, bunatate si relaxare. Practic prin acel cantec ea isi deschise inima in fata lui kol, aratandu-i ca ea nu este o fiinta rea ci din contra, ca are un suflet bun si ca ar putea fi o persoanade incredere. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 7:09 pm | |
| - Sigur nu vrei sa ma ineci si apoi sa ma mananci? gandi el, nefiind sigur daca sirena il va auzi sau nu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 8:27 pm | |
| -Nu, eu nu sunt asa. Eu sunt o naiada nu o oceanida. Doar oceanidele fac asta. Eu ma hranesc cu fitoplancton, scoici si pesti mici. Si daca am norocul sa imi mai dea cineva fructe de mare, conserve de icre pe paine ori pesti prajiti alea sunt cele mai bune zile. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 8:29 pm | |
| Kol zambeste si intra in apa prinzand mana sirenei in a lui. [i]- Kol Smith,[/b] se recomanda sarutandu-i incheieturile degetelor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 8:33 pm | |
| -Amalthea ναϊάδα. Spuse ea. Insa cand isi pronunta si numele de familie, aveai impresia ca mai are putin si isi incurca limba in gura. Era destul de greu de pronuntat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 8:45 pm | |
| - Incantat, murmura acesta zambind finut. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 9:01 pm | |
| -Incantata deasemenea. Spuse ea apoi incepu sa innoate cu el prin rau panaajunse intr-un loc unde natura era de o frumusete extraordinara: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c9/Hudson_river_from_bear_mountain_bridge.jpg - Ei bine spre deosebire de mare si ocean, aici in adancuri nu e cine stie ce, dar la suprafata peisajul este extraordinar. Spre deosebire de nereide si oceanide, eu pot rezista mai mult la suprafata. As putea trai saptamani sau luni intregi cu capul la suprafata apei sau chiar si pe uscat langa apa dar cu conditia sa intru cate jumatate de ora pe zi pe fundul apei sa innot sub apa si sa respir apa. Spre deosebire de nereide si oceanide, eu pot chiar dormi pe plaja pe uscat.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sat Aug 11, 2012 9:37 pm | |
| - Inteleg, sopti el admirand cateva clipe peisajul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sun Aug 12, 2012 9:47 am | |
| -Iti place acest loc minunat? Stii, am putea sa petrecem ziua aici, tu sa aduni niste lemne de foc iar mai pe seara, eu sa pescuiesc cativa pesti si tu sa faci un gratar si sa mancam pesti prajiti. Diseara va fi luna plina ceea ce va conferi un decor romantic.
Last edited by Sanara on Mon Aug 13, 2012 1:18 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Sun Aug 12, 2012 9:14 pm | |
| - Da, imi place. De acord. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Mon Aug 13, 2012 1:24 pm | |
| -Atunci poti merge deja sa aduni lemnele de foc. Eu te voi astepta aici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Mon Aug 13, 2012 3:00 pm | |
| - Bine, murmura si iesii din apa, incepand sa adune lemne pentru foc. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Mon Aug 13, 2012 5:52 pm | |
| Intre timp eu ma asez pe mal incat sa stau cu coada in apa raului si cu pieptul la soare sa ma bronzez. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Mon Aug 13, 2012 6:02 pm | |
| Aduna lemnele si facu focul. Gata... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Mon Aug 13, 2012 10:31 pm | |
| -Bine. Spun eu apoi ma scufund in rau sa pescuiesc cativa pesti. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Mon Aug 13, 2012 11:13 pm | |
| Kol se aseza langa foc asteptand-o. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Tue Aug 14, 2012 12:32 pm | |
| Dupa jumatate de ora ma intorc cu vreo 20 de carasi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how Tue Aug 14, 2012 10:08 pm | |
| Blondul ii zambi fara sa mai zica nimica. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: I'm here, but I don't know how | |