Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
I'm here, but I don't know how - Page 3 EmptyI'm here, but I don't know how - Page 3 OIPI'm here, but I don't know how - Page 3 Empty 
Sujata
I'm here, but I don't know how - Page 3 EmptyI'm here, but I don't know how - Page 3 OIPI'm here, but I don't know how - Page 3 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

I'm here, but I don't know how

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

I'm here, but I don't know how - Page 3 Empty
PostSubject: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Aug 03, 2012 2:12 pm

First topic message reminder :

Nu stia exact cum ajunsese acolo, pur si simplu cauta un loc in care sa fie singur si sa se gandeasca. La ce? Nici el nu stia exact, cert era ca se intamplasera atat de multe si era o mizerie de ganduri rastalmacite in capul sau. Viata sa mereu fusese tumultoasa, dar parca acum era si mai si. Ar fi vrut sa poata sterge unele greseli cu buretele, dar era imposibil. Ridica privirea si partea cealalta a raului o vazu pe Rebekah. Vru sa dea bir cu fugitii, insa fu prea tarziu, caci auzi glasul fetei.
- Ce zici, e frumos? intreba ea scotand din rau un inel din aur alb, punandu-l pe inelar si zambind fermecator.
- Asa cred... murmura acesta nesigur.
- Nu ti se pare ca seamana cu inelul de logodna pe care mi l-ai dat?
Cand auzi intrebarea Kol inghiti in sec si nu stiu ce sa mai spuna.
Back to top Go down

AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 1:46 pm

Ramane asa usor absent.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 3:31 pm

Il vad abatut si ca sa il inveselesc bat apa cu coada, stropindu-l.

I'm here, but I don't know how - Page 3 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 3:34 pm

- Woow, murmura inchizand ochii instinctiv.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 6:38 pm

-Si nu e singurul lucru care il pot face. Stiu sa fac multe sa ne distram impreuna si sa te inveselesc.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 9:54 pm

- Da? Ce anume? o privi zambind.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 10:02 pm

-De exemplu la volei sa resping mingea o data cu mainile si o data cu coada, la un cos de baschet miscator improvizat dintr-un freesbee aruncat pot marca un cos cu coada, pot tine o minge sa se roteasca si sa se sprijine doar pe un singur varf al uneia din innotatoarele mele caudale, si o multime de alte lucruri.

Last edited by Sanara on Sat Sep 08, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 07, 2012 10:08 pm

- Dragut, continua el sa zambeasca.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeSat Sep 08, 2012 11:04 pm

-Si uite iti voi mai enumera 3 trucuri pe care le stiu: Sa ma tin cu mainile de o stanca si sa tin mingea pe genunchiul cozii la fel cum un fotbalist o tine pe genunchi aruncand-o in sus. Pot face 100 de astfel de retineri pe genunchi fara intrerupere. Pot face salturi de delfin si pot si sari din apa si face triplu luping in aer inainte de a ateriza inapoi in apa.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeSat Sep 08, 2012 11:52 pm

- Ce e aia triplu luping? intreaba curios.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeSun Sep 09, 2012 12:23 pm

Mai bine iti voi arata. Spun eu. Apoi ma scufund in apa adanca, pana la fund incat sa iau forta sa pot sari la mare inaltime. Si stand in pozitie dreapta bat apa cu coada si cand ajung la suprafata, bat cu putere suprafata apei cu coada, aceasta generand o forta care ma propulsa la 30 metri in aer si ca o adevarata gimnasta fac 3 tumbe in aer incat cei ce ma priveau puteau avea impresia ca ma dau pe un motagne ruse invizibil.

OOC: Cred ca se scrie looping. Si uite tipul de montagne ruse care face loopinguri. http://www.jrcompton.com/photos/6_flags/2629-looping-the-wave.jpg

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeSun Sep 09, 2012 3:08 pm

- Wow, ce tare, mareste el ochii.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeSun Sep 09, 2012 9:01 pm

-Stiu sa pictez, stiu sa cant la pian, flaut si voce, stiu sa gatesc, si multe altele. Sunt o sirena cu multe talente. Gandesc eu.
-Din pacate singurul minus e ca nu stiu decat greaca iar cu cei care nu stiu greaca trebuie sa comunic prin telepatie. Gandesc eu.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeSun Sep 09, 2012 11:25 pm

- Si de ce nu te apuci sa inveti si alte limbi? o intreaba curios.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeMon Sep 10, 2012 11:08 am

-Pai nu am de la cine. Eu sunt o naiada care traiesc in acest rau care din pacate se varsa intr-un lac si nu in alt fluviu ca sa am drum deschis apoi spre mare sau oceane sa pot fi calatoare. Greaca o stiu din instinct. Probabil toate sirenele stiu greaca din instinct, fiind limba lor materna. Gandesc eu.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeMon Sep 10, 2012 2:46 pm

- Mi-ar placea sa te pot invata dar din pacate nu stiu greaca.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeTue Sep 11, 2012 1:25 pm

-Eh, oricum nu prea am cu cine vorbi si oricum ma plictisesc ca un peste in acvariu.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeTue Sep 11, 2012 1:34 pm

- Pacat ca sirenele nu pot face picioare ca in filme... asa ai mai putea sa te plimbi, sa cunosti lume.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeWed Sep 12, 2012 9:42 am

-Mda, asta asa e. Sirenele de acum nu pot face picioare. Dar totusi am gasit o cale de a nu ma plictisi. Eu una corespondez cu o alta naiada a unui fluviu prin intermediul unui pescarus. Raul asta e in drumul pescarusilor de obicei pescarusii nu se opresc pe aici dar cel de care spun eu a fost crescut de mine de pui si vine zilnic la mine. l-am dresat si prin intermediul lui corespondez cu o naiada dintr-un fluviu care are prietene nereide. Ei bine si de la acele nereide stiu ca au existat astfel de sirene de care spui tu, insa cu zeci de mii de ani in urma pe continentul Atlantida de pe Terra. Ele se numeau nimfele oceanului. S-au impreunat cu oamenii si au rezultat Atlantii. Atlantii erau oameni dar aveau puterea de a rezista sub apa fara sa iasa la suprafata, cu orele. Dar totusi ca si delfinii ei trebuiau sa mai iasa la suprafata sa ia cate o gura de aer. Astfel ca nu puteau trai la mari adancimi cum o facem noi sirenele. Acele sirene au disparut cu timpul ramanand doar atlantii. Cu timpul fara a se cunoaste cauza ei si-au pierdut abilitatea aceasta capatata de la noi sirenele. Cele mai multe religii ar spune ca din pricina naturii tot mai umane care o capatau pacatuind. Iar cand continentul s-a scufundat, a fost sfarsitul lor.

Last edited by Sanara on Thu Sep 13, 2012 2:46 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeWed Sep 12, 2012 12:11 pm

O asculta ramanand tacut.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeThu Sep 13, 2012 2:50 am

Totusi chiar daca nu pot face picioare, stiu sa ma port ca o fata. Am multe talente si atat timp cat sunt in apa deplasarea mea nu e nici o problema. Pot trai si pe uscat insa doar aproape de apa dar asa libertatea mea de miscare este mica.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeThu Sep 13, 2012 3:37 pm

- Imi pare bine ca te-am cunoscut, zise zambind.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 14, 2012 2:45 pm

-Si mie imi pare bine ca te-am cunoscut. Ce zici daca iti pregatesc niste clatite la jar cu peste si crema de branza? Ii transmit telepatic.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeFri Sep 14, 2012 2:46 pm

- Suna bine, mi-ar placea, zise.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeSun Sep 16, 2012 12:08 am

-Atunci du-te la cel mai apropiat supermarket si adu-mi asa: O caserola de 10 oua, 2 pungi de faina si 2 bidoane de apa plata de 5 litri fiecare si 1 kg de branza proaspata si un borcan de smantana.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitimeSun Sep 16, 2012 12:14 am

- Bine, pleca si dupa jumate de ora se intoarse cu cele cerute.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: I'm here, but I don't know how   I'm here, but I don't know how - Page 3 Icon_minitime

Back to top Go down

I'm here, but I don't know how
Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next