| Miss Angels | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Miss Angels Fri Aug 10, 2012 11:25 pm | |
| Ma plimbam prin centrul orasului si de plictiseala imi intind antenele de fluture sa ascult la radio. Prinsesem postul Angels Radio. Si era ora buletinului de stiri. Una din stiri era despre faptul ca urma sa aiba loc un concursde frumusete numit Stele de frumusete un fel de miss al ingerilor dar proba locala. Si concursul urma sa aiba loc in centrul Metropolis din Fairytopia. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Miss Angels Sun Aug 12, 2012 6:51 pm | |
| Ma plimbam prin oras plictisita si sperand sa vad pe cineva cunoscut. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Sun Aug 12, 2012 11:05 pm | |
| Leloush se plimba prin oras cu pasi lenti, intrebandu-se unde disparuse Katherine care in urma cu cateva minute fusese chiar langa el. II placea sa se ascunda si sa apara exact cand nu se astepta. Nu trecu mult pana ce tanara ii sari in spate razand, iar el o prinse de picioare ca sa nu cada. - Stiam eu c-o sa te intorci la mine, zambeste viclean. - Singura m-as plictisi, nu de alta... scoate Kat limba jucaus la el. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Miss Angels Mon Aug 13, 2012 12:47 am | |
| Eram prea prinsa in a asculta la radio incat sa ii vad pe cei 3. Eram atat de prinsa incat era cat pe aici sa dea peste mine o masina, noroc cu instinctul meu, ca aripile ma fereau automat de obstacole, inaltandu-ma cativa metri. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Mon Aug 13, 2012 10:34 am | |
| Cand o vazu pe Sanara Kat marii ochii. - Stai linistita, n-a patit nimic, murmura brunetul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Mon Aug 13, 2012 11:02 am | |
| Nici nu ii observasem asade importanta dadeam eu la ceea ce se intampla in jurul meu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Mon Aug 13, 2012 1:08 pm | |
| - Vad, murmura sec incepand sa-i rontaie urechea. - Nu sunt de mancare, sa stii, surade amuzat. - Si ce daca? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Mon Aug 13, 2012 3:51 pm | |
| Nici macar o asa faza amuzanta nu ma facuse sa ma intereseze de ce era in jurul meu. Ascultam pierduta in lumea mea la radio, parca eram hipnotizata. Desi antenele mele erau destul de subtiri si nu pareau altceva decat 2 fire de par care stateau ridicate in sus. Cu greu isi putea da seama cineva care e cauza hipnotiarii mele. Cu greu putea cineva sa deosebeasca in capul meu care sunt antenele intre miile de fire de par din cap. Si la fel chiar daca 2din firele de par erau risicate in sus, nimeni nu ptuea spune daca alea erau fire obisnuite de par sau antene. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Mon Aug 13, 2012 5:00 pm | |
| - Nu ma mai rontai, zice amuzat, desi stia ca n-o sa-l asculte. - Dar esti delicioooooos, rrrrr, toarse ea ca o pisicuta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Mon Aug 13, 2012 9:08 pm | |
| Nebagand de seama, ma ciocnesc de Katherine. -Salut! Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Tue Aug 14, 2012 8:07 pm | |
| OOC: cum se ciocnea de Kat daca ea era in carca lui Leloush?? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Tue Aug 14, 2012 8:27 pm | |
| OOC: Simplu, Sanara nu mergea, ea zbura la 1 metru jumate de sol ; )) | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Tue Aug 14, 2012 8:30 pm | |
| OCC: aa gata am inteles BIC: - Buna! o saluta vesela. - Spune-i sa nu ma mai mestece de parca as fi guma, o ruga Leloush pe zana. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Tue Aug 14, 2012 8:32 pm | |
| -Degeaba i-as spune nu m-ar asculta, dar am o idee. Spun eu. Si apoi pocnesc din degete. In mana mea apare o guma de mestecat de forma lui Leloush si cu gust de ciocolata. -Uite am ceva mai bun decat Leloush pentru tine. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Tue Aug 14, 2012 8:36 pm | |
| - Am s-o pastrez, imi place, o ia vesela si tot pe Leloush adevaratul il rontai. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Tue Aug 14, 2012 8:37 pm | |
| Incep sa chicotesc. -Vezi? Nimic nu merge. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Tue Aug 14, 2012 8:44 pm | |
| - Ah, da, vad, ofteaza el, iar Katherine rade muscandu-l de gat. Vezi sa nu-ti folosesti coltii, nu de alta dar azi n-am mancat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Tue Aug 14, 2012 11:11 pm | |
| Eu rad la faza pe care o oferise cei 2 vampiri. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Wed Aug 15, 2012 9:15 pm | |
| - Poti sa bei de la mineee, astazi am fost atacata de niste hoti... si nu au sfarsit prea bine, ii intinde incheietura zambind. - Imi dai din pretiosul tau sange? Azi e ziua mea norocoasa! chicoti el si o musca cu grija luand cantitatea de care avea nevoie, si lingandu-i micile rani rotune care datorita salivei sale de vampir disparura. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Thu Aug 16, 2012 12:00 am | |
| -Oau! Ce proprietati uimitoare are saliva de vampir. La fel ca si lacrimile de unicorn. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Fri Aug 17, 2012 10:34 pm | |
| - Da , e uimitor ce pot face diverse parti ale organismului nostru... sangele, saliva, sa nu mai zic de lacrimi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Sat Aug 18, 2012 12:42 pm | |
| -Deci si lacrimile de vampir au proprietati magice? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Sun Aug 19, 2012 12:07 am | |
| - Nu le-as numi "magice" , ci "distructive" ... daca bei o lacrima de vampir indiferent ce specie esti inafara de vampir mori. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Miss Angels Sun Aug 19, 2012 1:54 am | |
| -Oau! Nu am stiut asta. Inca nu am ajuns la lectia asta despre lacrimile de vampir. In schimb am invatat despre lacrimile de unicorn care vindeca orice, de la o simpla zgaraietura pana la rani adanci, daca le pui pe rana. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Miss Angels Sun Aug 19, 2012 1:05 pm | |
| - Stiam de asta, zambi Katerina. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Miss Angels | |
| |
|
| |