Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Anunturile buclucase Sun Dec 09, 2012 3:01 pm | |
| Deodata aparu un individ ca un african negru, imbracat in negru si care se indepta spre noi. -Asta sa fie un demon? Intreb eu pe amicii mei. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Anunturile buclucase Mon Dec 10, 2012 7:16 pm | |
| - Nu neaparat, ingana Klaus stramband din buze. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Anunturile buclucase Tue Dec 11, 2012 11:17 am | |
| -Dar ce altceva ar putea fi? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Anunturile buclucase Mon Dec 17, 2012 9:10 pm | |
| - Vampir, varcolac, hibrid...mormai Klaus la fel de sec. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunturile buclucase Wed Dec 19, 2012 9:46 am | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Anunturile buclucase Wed Dec 19, 2012 2:14 pm | |
| - Cel mai probabil hibrid, mormai Rose. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunturile buclucase Thu Dec 20, 2012 5:00 pm | |
| -Si vrajile nu afecteaza nici hibrizii? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Anunturile buclucase Thu Dec 20, 2012 9:32 pm | |
| - Din moment ce hibrizii sunt jumate vampiri logic ca nu. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunturile buclucase Sun Dec 30, 2012 5:45 pm | |
| -A, aha. Daca ar fi fost mai putin de jumatate vampiri, sa zicem, doar 40% gena de vampir, i-ar fi afectat vrajile? -Nu exista cazuri cand un hibrid poate mosteni 40% gena de vampir si 60% gena de varcolac? sau in cazuri cand in familie e si alta specie implicata sa mosteneassca 40% vampir, 40% varcolac de la parinti si 20% gena altei specii de care a apartinut unul din bunici? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Anunturile buclucase Fri Feb 22, 2013 7:31 pm | |
| - Lool, nu, il bufni pe Klaus rasul. Cum naiba sa fie doar 40% ? Tu te auzi ce aberatii spui? |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunturile buclucase Sat Mar 02, 2013 11:15 pm | |
| -Da, ma aud, dar nu cred ca sunt aberatii. Daca la plante si la unele animale se intampla asa, de ce nu s-ar intampla asta si la speciile umane? De exemplu sa luam 3 rase umane la intampllare, vorbesc de oameni acum: Un negru african si o alba europeana au un copil, dar fata a avut unul din parinti european ca si ea si celalt era un japonez, din acela cu ochi oblici. Copilul ar putea iesi mulatru, dar cu ochi de japonez, nu? Desi in practicca inca nu am auzit daca s-a intamplat sa nu la oameni, e doar o presupunee a mea. Dar la animale stiu cazuri in care au fost implicate 3 rase dn aceasi specie si a iesit un pui cu calitatile tuturor celor 3 rase. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Anunturile buclucase | |
| |
| | | | Anunturile buclucase | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |