| That guy is a dick ! But still he will be mine <3 | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 12:11 am | |
| Chad apare la pisicina purtand nelipsiti sai ochelari de soare, aratandu-si corpul alb ca marmura ce stralucea in lumina soarelui, mergand de parca ar fi cine stie ce persoana importanta. Incepe sa se uite dupa fete cum ii era obiceiul si vazu una pe placul sau ce iesea in evidenta printre celalte fete. - Buna, scumpete, ajunge langa ea punandu-i mana pe spate, un pic deasupra fundului. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 10:10 am | |
| Deoarece nu avea ce face Sonny s-a dus la piscina.Acolo vede un tip care se da la ea. - Buna!Stii ceva te poti da din soare incerc sa citesc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 10:27 am | |
| - Cititul e plictisitor... am putea face lucruri mult mai interesante! ii zambi acesta sclipitor. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 10:52 am | |
| - Pentru tine...pentru mine nu e.Acum te rog sa pleci,zise ea pe o voce mai serioasa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 11:10 am | |
| Isi dadu ochelarii de pe ochi pe cap privind-o inocent cu ochii sai albastrii hipnotici, imposibil de refuzat. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 11:33 am | |
| - Ai niste ochi draguti,zise fata.Dar nici ochii,nu o sa ma faca sa ies cu tine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 3:54 pm | |
| - Cine a zis sa iesim undeva? Eu aveam in cap sa mergem in piscina sa inotam daca tot suntem aici, spune pe un ton inocent. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 4:23 pm | |
| - Nu mersi,intra tu daca vrei,zise ea si se intoarse la citit. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 5:07 pm | |
| - Oh, haide, ce are cartea asta asa interesant? spune el plictisit si cu un deget da cartea mai jos ca sa poata vedea ce scrie. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 5:22 pm | |
| - Sa spunem,doar ca ma ajuta sa te transform in ceva ce nu ti-ai dori,spuse ea.Si acum iti mai spus incodata sa pleci.Nu te plac si nu vreau sa ies cu tine;asa ca dispari...da-te la orice fata de pe aici,in afar de mine!Ai inteles? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 6:38 pm | |
| - Ah, deci esti o mica vrajitoare... pacat ca vrajile tale n-au niciun efect pe mine ca sunt vampir, surade amuzat. Din cate am auzit sangele de vrajitoare e delicios, isi trecu el limba printre buze. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 6:51 pm | |
| - Nu ma sperii,tu pe mine!Ai inteles? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 7:10 pm | |
| - Nici nu intentionam asta, dulceata, zambeste el sclipitor luand-o in bratele sale si facand-o sa scape cartea. Ii miroase gatul apoi isi trece limba pe pielea ei fina. Mmm, daca pielea e asa delicioasa ma intreb cum o fi sangele... |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 7:23 pm | |
| Ii dadu o palma dupa care-i spune: - Nu ma atinge!zise dupa care vru sa plece. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 7:31 pm | |
| - N-o sa te doara, ii spune pe o voce dulce si o prinde lipind-o cu spatele de pieptul lui solid. Ii dadu la o parte parul usor ondulat descoperind pielea gatului ei alb, infigandu-si usor coltii si tragand o cantitate mica de sange. Ii linse ranile si acestea se vindecara, apoi o intoarse si o saruta pasional pe buze. Dulce... spuse cu referire la sangele si buzele sale. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 7:37 pm | |
| Ii mai dadu o palma dupa care spuse o vraja si se teleporta la ea acasa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Mon Aug 20, 2012 8:56 pm | |
| Isi mangaie obrazul lovit chicotind. Avea sa se duca dupa ea, dar nu imediat. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Tue Aug 21, 2012 11:14 am | |
| Ce bine ca am scapat de baiatul alase gandea bruneta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Tue Aug 21, 2012 11:53 am | |
| - Boo! apare Chad in spatele lui Sonny speriind-o. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Tue Aug 21, 2012 12:22 pm | |
| - Aaaa!tipa ea.Ce cauti aici? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Tue Aug 21, 2012 1:02 pm | |
| - Doar nu credeai ca scapi asa usor de mine? zambeste el amuzat trantindu-se un fotoliu. Daca vrei sa ma servesti cu ceva ca o gazda buna ce probabil esti accept orice, eventual un pahar de vin rosu! |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Tue Aug 21, 2012 1:14 pm | |
| Nu mai spuse nimic si ii aduse un pahar cu vin rosu. - Poftim!zise ea si ii dadu paharul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Tue Aug 21, 2012 1:51 pm | |
| - Multumesc, chiar esti o draguta, lua acesta o gura din vin, punand paharul apoi pe masa. Nici nu mi-ai dat timp sa ma prezint, CDC aici... adica Chad Dylan Cooper, zambeste el nevinovat sarutandu-i galant mana. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Tue Aug 21, 2012 1:58 pm | |
| - Eu sunt Sonny.Sonny Monroe. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 Tue Aug 21, 2012 2:19 pm | |
| - Sonny... sugestiv nume, zambeste in coltul gurii. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: That guy is a dick ! But still he will be mine <3 | |
| |
|
| |
| That guy is a dick ! But still he will be mine <3 | |
|