| Missed me much, dear brother? | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Missed me much, dear brother? Sun Sep 16, 2012 2:07 pm | |
| Il priveste suspicios, mergand alaturi de el pe aleile pustii ale parcului - era trecut de miezul noptii. Ochii sai sclipeau curiosi in legatura cu ce voia sa-i spuna , dar totusi intrebarea care-i trecea prin cap era si de ce se intorsese? - Ai de gand sa vorbesti? intreba Klaus nerabdator. - Mhm, ingana Elijah, intorcandu-se spre el. Avea o prezenta impunatoare, dar privirea sa era calda, blanda. Adevarul e ca tata m-a trimis sa-ti transmit ceva. - Si eu care ma gandeam ca ti-a fost dor de mine, surade el ironic. - Ei bine, este vorba despre Marie, isi indrepta privirea in fata. - Despre Rose? Care e problema cu ea? - Ei bine, lui tata nu-i convine ca te tii dupa ea...nu e de acord cu asa zisa "relatie". - Asa zisa? O iubesc, aproape ca tipa el. - Stii foarte bine ca nu e din clasa noastra sociala, isi indrepta din nou privirea spre el. the 2 brothers : http://images4.fanpop.com/image/photos/21400000/Klaus-Elijah-klaus-21410700-500-417.png |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Sep 22, 2012 9:07 pm | |
| Treceam pe langa ei si aud discutia lor si simt nevoia sa ma bag ca musca in lapte. -Si ce daca? Adica de cand cu povestea asta cu clasele sociale? Mai lasati-o naibii odata. Nu mai suntem in Evul Mediu. Si parintii mei erau din clase sociale si mai mult din lumi ce n au voie sa se intersecteze daca e sa o luam asa. -Mama a fost chiar regina zanelor si tata era un biet saman indian de pe Terra, ce traia in saracie lucie intr-un cort si manca doar asa zisele ofrande pentru zei si morti sau cum le-ar zice occidentalii pomeni, aduse de catre membri tribului al carui saman era. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Sep 22, 2012 9:13 pm | |
| - Da, nu mai suntem in Evul Mediu, desi noi ne-am nascut inaintea aceste perioade si trebuie sa pastram unele lucruri asa cum erau atunci, murmura Elijah, iar Klaus se stramba nemultumit. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Sep 22, 2012 9:53 pm | |
| -De ce neaparat? Nu pot intelege. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Sep 22, 2012 10:05 pm | |
| - Asa trebuie sa fie, asa e familia noastra de cand se stie. - Ei bine nu am sa respect regulile tale tampite asa ca pleaca inainte sa te fac una cu pamantul! zice printre dinti furios Klaus. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Sep 22, 2012 11:38 pm | |
| -Deci Klaus, se pare ca avem acelasi punct comun. Spun eu.
Last edited by Sanara on Mon Sep 24, 2012 2:29 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Sep 22, 2012 11:40 pm | |
| - Care? intreba confuz. Elijah incepu sa rada cand il auzi pe Klaus. - Draga frate, chiar asa ai fi in stare sa ma ataci? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Mon Sep 24, 2012 2:30 pm | |
| -Suntem mai rebeli. Ii spun eu zambindu-i. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Mon Sep 24, 2012 2:34 pm | |
| Zambi si apoi il privi ironic pe Eli. - Ce, nu ma crezi in stare? - De la tine ma astept la orice, Nicklaus! zambi in coltul gurii frati'su. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Thu Sep 27, 2012 1:50 pm | |
| -Sa nu va prind ca va atacati ca rup prietenia cu voi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Thu Sep 27, 2012 2:04 pm | |
| - Nu credeam ca ma consider prieten, abia daca ma cunosti, murmura Elijah usor surprins. - E cam imposibil ca tu sa ai prieteni, esti un sinistrat, comenta Klaus nemultumit. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Fri Sep 28, 2012 1:24 pm | |
| -Eu o data ce sunt prietena cu cineva sunt prietena si cu familia lui indiferent daca pe ceilalti ii cunosc mai mult sau mai putin. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Fri Sep 28, 2012 5:56 pm | |
| - Am inteles, zice el apoi isi indreapta privirea spre Klaus. Vai, vorbeste Nicklaus care la 10 ani isi facuse un prieten imaginar, clatina el din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Tue Oct 02, 2012 3:51 pm | |
| -Pai fiind primul vampir, neexistand decat vrajitoare si nici o alta specie umana pe atunci, neexistand cineva care sa il inteleaga si fiindca fratele lui mai mic probabil se comporta la fel ca acum, eu il inteleg perfect pe Klaus ca avea nevoie de prieten imaginar. El nu a fost nascut ci a fodt creat. Nu a avut cui sa spuna mama si tata. A fost greu pentru el. Pentru tine nu a fost greu? Tu nu ai avut nevoie de prieten imaginar? Eu am fost norocoasa. Nu am avut nevoie de prieteni imaginari pentru ca am avut-o pe sora mea intotdeauna alaturi. Si ea nu s-a comportat cum te comporti tu cu fratele tau ci mi-a fost intotdeauna aproape. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Tue Oct 02, 2012 4:07 pm | |
| - Am avut parinti... se incrunta usor Elijah. Si eram inconjurati de vrajitori si vrajitoare de varsta noastra de atunci, dar nici el, ca si mine, nu e sociabil. Si eu, nu am avut nevoie de prieten imaginar, ma simteam bine si singur. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Tue Oct 02, 2012 8:58 pm | |
| -Ce parinti a-ti avut? Vrajitori? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Tue Oct 02, 2012 9:03 pm | |
| - Mama e vrajitoare si tata varcolac. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Tue Oct 09, 2012 11:49 am | |
| Deci varcolacii exista de la fel de mult timp ca si vrajitoarele. Si atunci ma bucur ca ati avut parinti. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Tue Oct 09, 2012 5:49 pm | |
| - Tata nu a fost tocmai cel mai iubitor parinte, clatina Elijah din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Thu Oct 11, 2012 10:16 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sun Oct 14, 2012 7:00 pm | |
| - Dar asta ne-a ajutat intr-un fel, ne-a facut mai puternici. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Oct 20, 2012 10:09 am | |
| -Aha. Spun eu clatinand din cap. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Oct 20, 2012 4:21 pm | |
| - Si pe tine si mai nepasator, comenta Klaus. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Oct 27, 2012 1:26 pm | |
| Chicotesc cand aud replica adresata lui Klaus. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? Sat Oct 27, 2012 6:14 pm | |
| - Nu te contrazic, murmura vampirul. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Missed me much, dear brother? | |