Vizitator Guest
| Subject: Things you don't know about me Sun Sep 16, 2012 7:36 pm | |
| aici scriem lucruri pe care credem ca nu le stiu ceilalti despre noi 1. Nu-mi plac ochelarii de soare, ii detest pur si simplu. Si nu pentru ca nu pot sa-i port fiindca am ochelari de vedere, dar chiar nu-mi plac. 2. Uneori scriu fooarte repede pe mess, incat persoana cu care vorbesc nu poate sa mai tina pasul 3. Am cateodata idei tacanite rau de tot 4. Pe forumurile care imi plac sunt foarte activa si am de la 10000 de posturi in sus *ura mie* 5. Imi place sa ma uit pe Disney C. la seriale precum Zack si Cody, Sonny, Shake it up, bla bla 6. Spun foarte des "esti copac??" si uneori desi e amuzant devine enervant 7. Nu suport sa mi se spuna numele ca "alint", adica sa mi se spuna in loc de Ana - Any, Anita, Anitza, Anelu sau mai stiu eu ce porcarie. In schimb imi place cum suna Anne 8. Am incercat sa invat germana la palatul copiilor si am esuat =)) iei 9. Nu-mi place sa mananc dimineata si o sa-mi fie greu cand incepe scoala ca am ore de la 7 jumate si trebuie sa mananc inainte sa plec, damn 10. Nu sunt o fire rabdatoare, deloc deloc, nununu 11. Ma enervez foarte repede 12. Am o pasiune pentru zodiace 13. Nu mai am PS pe laptopul meu nou si sufaar 14. Am inceput sa privesc iar la TV pentru ca se difuzeaza iar CSI Miami, iuhuu am sa mai revin |
|