Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Thu Sep 06, 2012 2:58 pm | |
| - Leloush e ultimul sau deloc, isi stramba Kat slab buzele. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sat Sep 08, 2012 3:35 pm | |
| -Aha, inteleg. Nu prea are simtul umorului parca spuneai. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sat Sep 08, 2012 4:43 pm | |
| - Da, nu il are, el e Mr Seriozitate, clatina ea din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sun Sep 09, 2012 12:11 am | |
| -Mda, mi-ai mai spus asta. Spun eu zambind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sun Sep 09, 2012 12:14 am | |
| - Sunt Leloush, sunt conte si nu rad niciodata, niciodataa!! Si fumez tigarile ca pe apa. V-am mai spus ca n-am simtul umorului? isi ingrosa Katherine vocea si Lulu bufni in ras. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sun Sep 09, 2012 1:14 pm | |
| -Leloush, uite chiar daca eu as fi avut rangul de printesa, daca nu mi-ar fi fost luat, asta nu m-ar fi schimbat cu nimic. Tot as fi fost aceeasi zana amuzanta chiar daca un pic mai ocupata. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sun Sep 09, 2012 2:16 pm | |
| - Ahm, bine, zice ciufulindu-si parul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sun Sep 09, 2012 5:50 pm | |
| -Ar trebui sa incerci sa fii si tu mai amuzant. Daca ti-as spune ceva ai ramane crucit. In unele regate daca un print sau o printesa nu rade, familia regala e considerata blestemata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Mon Sep 10, 2012 2:24 pm | |
| - La conti si contese acest lucru nu este valabil. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Mon Sep 10, 2012 8:07 pm | |
| -Da, stiam asta. Dar oricum asta este o superstitie prosteasca. Dar vroiam sa spun ca ar fi bine sa mai si razi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Mon Sep 10, 2012 8:14 pm | |
| - Daca nu simt nevoia sa rad nu o fac. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Tue Sep 11, 2012 10:04 am | |
| -Chestia e ca tu nu simti nevoia sa razi nici la cel mai bun banc din lume. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Tue Sep 11, 2012 12:40 pm | |
| - Nu e adevarat. Poate tie ti se pare cel mai bun banc din lume si mie nu si rad la altul care mi se pare mai bun. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Tue Sep 11, 2012 9:41 pm | |
| -Uite eu pun pariu ca daca te-as duce la un show de comedie tu nu vei rade nici macar un minut din cele 60 minute cat va tine spectacolul. Dar daca te duc nu vreau sa razi fortat doar sa imi dai mie peste nas, vezi ca antenele mele simt cand razi fortat sau cand razi ca iti place. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Tue Sep 11, 2012 9:43 pm | |
| - Niciodata nu rad fortat, am fost educat sa nu fiu vreodata fals. - Nu pot sa cred ca mai tii minte prostiile alea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Tue Sep 11, 2012 9:53 pm | |
| -Ei bine domnule conte, daca imi vei face pe plac, daca vei putea sa razi adunat 5 minute din cele 60, uite asa ca sa fie mai greu pentru tine, promit ca atunci cand voi ajunge printesa, tu si Katherine veti fi conte si contesa de Fairytopia. Dar in Fairytopia contele este echivalentul unui priministru. Si pe langa atributiile de priministru are si atributii de sfatuitor si insotitor al reginei sau a printesei. Si in Fairytopia nimeni nu zice nimic daca veti fi conte si contesa pentru sute de ani. Insa daca castig eu pariul va trebui ca tu Leloush sa ma duci intr-un castel plin de vampiri si sa imi asiguri o zi si o noapte petrecuta acolo si paza timp de 24 ore. De la 7 dimineata pana a 2-a zi la 7 dimineata.
Last edited by Sanara on Wed Sep 12, 2012 1:08 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Tue Sep 11, 2012 9:56 pm | |
| - De acord, zice zambind relaxat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Wed Sep 12, 2012 1:09 pm | |
| -Ei bine, diseara vom merge la un spectacol de comedie. Si o vom lua si pe Katherine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Wed Sep 12, 2012 1:23 pm | |
| - Bine, cum vrei, zise calm. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Thu Sep 13, 2012 8:30 am | |
| Ii zambesc multumita ca acceptase. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Thu Sep 13, 2012 3:47 pm | |
| - O sa pierzi, zice sec Katherine. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Fri Sep 14, 2012 3:30 pm | |
| -Si oricum nu voi avea nimic de pierdut ci in ambele situatii de castigat. Spun eu chicotind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Fri Sep 14, 2012 6:13 pm | |
| - Da, asa este, aproba ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sun Sep 16, 2012 7:50 am | |
| Ii zambesc frumos si eram fericita si multumita. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland Sun Sep 16, 2012 1:46 pm | |
| - Oricum e doar un pariu, sa nu ne suparam indiferent de rezultat, murmura vampirul. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In Mlastinile Hinderland | |
| |
|
| |
| In Mlastinile Hinderland | |
|