Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sat Oct 20, 2012 11:57 pm | |
| Ii raspund la sarut. In curand luminile se stinse chiar in timpul sarutului nostru, astfel sarutul devenind mai romantic. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sat Oct 20, 2012 11:58 pm | |
| O saruta din nou mai lung. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 12:01 am | |
| ii raspund la sarutul lui transformandu-l intr-unul lung de 10 minute, cat tinu reclamele. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 12:06 am | |
| Dupa ce reclamele se terminara se desprinse uitandu-se la film. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 12:09 am | |
| Ma uitam si eu atneta la film. Mai ales imi placuse momentul cand il micsorase pe iubitul ei si eram curioasa cum va ajunge sa il bage in inima. Il lua de jos in mana si pur si simplu il teleporta apoi doar cu o privire in inima ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 12:12 am | |
| Enrique privi interesat filmul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 12:14 am | |
| Priveam destul de interesata filmul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 12:24 am | |
| Urmarii toate scenele cu atentie. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 12:31 am | |
| La fel urmaresc si eu foarte atente. In curand observ ca Phoebe este impuscata in inima langa ea aparand Asclepius, zeul medicinei care o duse la un spital unde incerca sa o vindece. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 1:35 pm | |
| Urmareste tot din ce in ce mai interesat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 8:05 pm | |
| Urmaresc din ce in ce mai interesata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 8:38 pm | |
| Se incrunta usor la o anumita faza. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 10:55 pm | |
| In curand filmul se axa din nou pe Amaterasu. Arata ca si el fusese ranit destul de rau de glont. Cum era vorba de glont special pentru zei, fusese destul de afectat. Singura solutie ca el sa fie salvat fusese sa il lase in inima ei si sa ii racordeze organismul lui la inima ei. Apoi sa il inchida in inima ei. Cand Phoebe se trezi din operatie si imtreba de Amaterasu medicul ii spuse: -Imi pare rau Phoebe, iubitul tau a fost foarte afectat. L-am operat, i-am salvat viata dar nu i-am putut salva inima. El va trebui sa traiasca de acum incolo la propriu in inima ta. Inima ta va bate si pentru el. Apoi Phoebe incepu sa planga. Nu se stia daca de tristete pentru ca nu il va mai vedea vreodata sau de bucurie ca il salvasera si pe el medicii. Apoi incepu genericul de sfarsit si luminile din sala se aprinsera. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 11:05 pm | |
| - Ce stupid, isi arcui Enrique sprancenele. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 11:06 pm | |
| -Mnah, asta a fost ideea regizorului. Mie mi se pare interesanta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 11:29 pm | |
| - Mda, ingana ridicandu-se de pe scaun. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 11:38 pm | |
| -Deci ziceam ca acum sa mergem la plaja. Dar intai vino dupa mine. Spun eu si mergem pe holurile mall-ului pana in dreptul toaletei. Intru cu el in holul toaletelor. Pe stanga era toaleta barbatilor si pe dreapta al femeilor. In holul mic al toaletelor nu era nimeni. Deschid usa de la toaleta femeilor. Era liber. Nici o fata in toaleta. -Vino. Spun eu intrand la femei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 11:45 pm | |
| - Hopa, intru in locul interzis, surase el intrand in baie. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Sun Oct 21, 2012 11:57 pm | |
| -Si ce daca? Daca iti permit eu, e in regula. Spun eu. Dupa aceea inchid usa incuind-o pe interior. Fac o mica magie si nu se vedea nici o schimbare. Dar apoi imi dau fusta in jos, unduindu-ma, si se vede o pereche de bikini. Imi las bikini in jos pana la glezne. Vazandu-se perfect privelistea dintre coapse. Il priveam cum ramase absorbit privind fix privelistea dintre coapsele mele. Vazandu-l ca se uita fix, il privesc fix in ochi micsorandu-l si dupa ce ajunse catunghia degetului mare, il iau si il pun pe interiorul bikinilor mei, in pozitie culcat pe spate. -Iti place? Intreb eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 22, 2012 12:03 am | |
| - Daa, sunt in paradis, sopti el visator. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 22, 2012 12:09 am | |
| -Ultimul etaj, pestera din padurice. Spun eu incepand sa imi ridic bikineii incetisor sa ii dau senzatia de lift. Imi trag bikinii in sus pana simt corpul lui lipit de intimitatea mea. Era asa de aproape de intimitatea mea incat daca se ridica in picioare intra in intimitatea mea, ramanandu-i afara doar partea de la genunchi in jos. Dupa aceea ma aplec usurel si apuc marginile fustei, ridicand-o si tragand fermoarul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 22, 2012 12:11 am | |
| Enrique ramase cuminte acolo. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 22, 2012 12:14 am | |
| Ies din toaleta zambitoare. Insa inainte de a merge la plaja ma gandesc sa mai dau o raita prin mall mai precis in supermarket. Ma plimb pe holul lung al mall-ului pana ajung la supermarket si iau un cos de la intrare intrand in supermarket. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 22, 2012 12:17 am | |
| Se ridica usor in picioare uitandu-se inauntru de parca ar fi facut cine stie ce descoperire. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 22, 2012 12:20 am | |
| Il simtisem cand se ridicase in picioare dar nu zic nimic. Imi vad de treaba mea cautand prin rafturile supermarketului ce vroiam sa iau de mancare pentru la plaja. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp | |
| |
|
| |
| Sarbatori de iarna in Olimp | |
|