Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 8:35 pm | |
| Nu se astepta sa aibe asa mult succes cu cantatul, dar ii facea placere sa cante alaturi de ea. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 8:38 pm | |
| -Se pare ca avem succes din prima. Pacat ca nu e si vre-un patron al unei case de discuri pe aici. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 8:40 pm | |
| - Da, ar fi fost interesant sa fie unul pe aici, zambi tanarul. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 8:50 pm | |
| Tocmai atunci treccea pe acolo un patron de case de discuri si intra in local. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 8:51 pm | |
| Enrique lasa chitara deoparte caci terminasera "micul" concert. Ii dadu mana Selenei ca sa o ajute sa coboare si vru s-o sarute pe obraz, insa exact in acel moment ea isi misca capul si o saruta pe gura. - Aaaa...ingheta in loc cand isi dadu seama ce facuse. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:01 pm | |
| -Upsy. Nu-i nici o problema. Nu a fost cu intentie. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:02 pm | |
| - Da, exact, face el o fata tampta ducandu-si o mana dupa ceafa. Nu ar fi recunoscut nici in ruptul capului cat de mult ii placuse acea greseala. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:05 pm | |
| -Hai sa ne asezam si sa mancam ceva. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:07 pm | |
| - Da, desigur, dupa tine, zice facandu-i semn sa o ia inainte. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:15 pm | |
| O iau repede inainte spre masa si ma asez la masa. Apoi deodata devin foarte atenta auzind ce numai eu puteam auzi. Nu stiam daca si el putea auzi dar oamenii sigur nu auzeau. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:18 pm | |
| Se aseza la masa, incruntandu-se usor caci si el auzea. Clatina usor din cap, dar nu comenta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:18 pm | |
| -Deci auzi si tu ceea ce aud eu? Il intreb eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:21 pm | |
| - Bineinteles, ii raspunde el imediat strangandu-si buzele intr-o linie dreapta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:23 pm | |
| -Si mi se pare mie sau vrei sa fii indiferent? Eu nu pot sta indiferenta. Spun eu ridicandu-ma si imi pun mainile deasupra capului cu palmele unite, fiind gata de teleportare. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:24 pm | |
| - Deobicei eu intervin doar cand sunt probleme de dragoste, murmura el usor nesigur. Nu stiu la restul daca ma pricep. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:28 pm | |
| -Totusi de data asta hai cu mine. Spun eu, lasand mainile in jos intai pe umeri apoi in jos pe langa corp si disparand intr-o ceata de stelute luminoase, fara sa imi pese ca unii oameni se uitau la mine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:29 pm | |
| - Bine, ingana si dupa ce ea disparu se teleporta ajungand imediat langa aceasta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:35 pm | |
| -Fac o vraja, dand timpul pe lent pentru noi. Era intr-o zona unde un vulcan erupea cutremurand Pamantul in acelasi timp. La cum dadusem eu timpul pe lent pentru noi, vedeam fiecare secunda in detaliu de parca secunda ar fi ora. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:37 pm | |
| - Nu-l oprim? Nu e mare lucru, zice Enrique privind eruptia. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:39 pm | |
| -Teoretic am putea dar Zeus s-ar infuria pe noi. Noi nu suntem aici sa oprim vulcanul ci sa salvam cat mai multi oameni putem. Tocmai de aceea am dat timpul pe incetinitorul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:41 pm | |
| - Doar pocnesc din degete si oamenii sunt dusi intr-un loc sigur, dar... presupun ca nu am voie sa-mi folosesc puterile, nu? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:44 pm | |
| -Ba da, poti. Dar nu vei putea chiar pe toata lumea. Si aici voi interveni eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:45 pm | |
| - Bine atunci, inchide ochii si se concentreaza oamenii disparand rand pe rand si aparand in locuri unde erau in siguranta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:49 pm | |
| Eu alerg dupa oamenii care ramasesera neafectati de vraja lui si incep sa ii conduc in locuri sigure. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp Mon Oct 01, 2012 9:52 pm | |
| Deschise ochii dupa un timp uitandu-se dupa Selena. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sarbatori de iarna in Olimp | |
| |
|
| |