Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Pienso a mi corazon. - Page 2 EmptyPienso a mi corazon. - Page 2 OIPPienso a mi corazon. - Page 2 Empty 
Sujata
Pienso a mi corazon. - Page 2 EmptyPienso a mi corazon. - Page 2 OIPPienso a mi corazon. - Page 2 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu

» Fecioară
Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

Pienso a mi corazon.

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 47
Kwan Kwan : 54
Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Bucuresti :)

Pienso a mi corazon. - Page 2 Empty
PostSubject: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeMon Sep 24, 2012 10:48 pm

First topic message reminder :

OOC : Poate intra cine vrea in acest rpg, dar o micuta regula, sper sa fie in regula, nu vreau sa scrieti mai putin de trei randuri intr-un post.

BIC:
Am lasat vantul sa imi imprastie parul in toate partile si am inchis ochii. Tinutul asta poate fi aproape cel mai preferat din toate. Aici vin mereu pentru a-mi pune gandurile in ordine. Pentru a-mi lasa pentru cateva clipa corpul in voia sortii, in voia vantului care poate face ce vrea cu el.
Oftez si imi las corpul sa cada in genunchi, ma prabusesc pe nisip si imi las mainile sa cada pe langa corp. Privesc in gol si nimic nu ma poate face sa reactionez. Daca un vampir poate intra in transa, ei bine atunci asta am patit eu exact acum.
Nu imi mai pasa de nimic, poate sa vina si mama sfarsitului lumii ca tot nu mi-ar pasa si nu m-as misca de aici.
Ma gandesc. La ce ma gandesc? Nici eu nu stiu, vreau doar ca totul sa se termine. Ce sa se termine? Din nou nici aici nu am raspuns.
Foarte multe intrebari fara raspuns, iar atunci stau si ma intreb, de ce ma mai chinui?!

Pienso a mi corazon. - Page 2 2rrw6s2
Pienso a mi corazon. - Page 2 309nfnk
Back to top Go down
http://inviatameasuntunicproprietar.blogspot.ro/

AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 7:26 pm

- E un loc care-mi place mie mult de tot, sper ca si tie iti va placea, zambi el si ii lua mana intr-a lui cu delicatete. Nu ar fi recunoscut, dar ii placea textura pielii ei, atat de fina, de catifelata... isi lua gandul de la asta si inchise ochii, aparand apoi amandoi pe un varf de munte, nu foarte inalt, nu era frig, de unde se vedea o priveliste superba si chiar in nu mare departare o cascada. Aici imi place sa vin sa-mi adun gandurile, sa meditez, ii marturisii el si nu realiza ca inca o tinea de mana.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 7:36 pm

Mi-am inchis ochii crezand ca daca te teleportezi vei simtii macar acolo ceva, insa nimic, in doar cateva secunde am simtit aerul curat. Mi-am deschis ochii si am ramas muta la privelistea din fata mea.
Este atat de mirifica incat imi taie respiratia care in mod clar nu o mai am.
-Superb. Este atat de superb aici.
Fara sa vreau i-am strans mai mult mana in a mea si am zambind privind peisajul, nu ma mai pot satura, este atat de frumos aici incat as vrea sa traiesc aici pentru restul eternitatii mele.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 7:42 pm

- Ma bucur mult de tot ca-ti place, zise el fericit sa auda cuvintele ei. Admira imprejurimile pe care le cunostea atat de bine, tragand in piept aerul curat, cu toate ca nu avea nevoie sa respire ca sa traiasca asemeni unui om. O priveste vesel, cu ochii sai superbi care sclipeau usor, cu unele reflexii de rosu in iris. Fara sa stie ce il apuca sau de ce face asta cu mana libera ii mangaie unul din obraji cu varful degetelor, ca apoi sa-i dea o suvita de par dupa ureche.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 7:56 pm

Mi-am lasat capul sa cada in palma lui, iar dintii mi-au strapuns pentru a mia oara buza de jos. Pielea sa era atat de fina si in acelasi timp atat de barbateasca, atat de sobra si de calda incat imi face tot corpul sa tremure.
Imi inchid ochii si zambesc usor.
-Totul este perfect aici, de ce este asa?
Sunt constienta ca pun doar intrebari prostesti insa nu imi pasa, ma face sa ma simt bine, ma face sa ma simt intreaga si probabil ca asta e tot ce conteaza acum.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 8:02 pm

- Hm? ingana intrebator uitandu-se pentru cateva clipe in jur, sustinandu-i capul cu mana si zambindu-i fermecator si bland in acelasi timp. Sincer nu stiu, banuiesc ca trebuie sa existe si astfel de locuri, in care totul e de vis... altfel ce ar mai fi bun in viata? o priveste atent, profund, facand din acel lucru - nu mai clipea si se uita la ea absorbit, de parca l-ar fi hipnotizat cineva. Cand realiza ca se holbeaza clipi des, muscandu-si buza si bagandu-si privirea in pamant. Ahm, scuze, ingaima acesta apoi.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 8:28 pm

-Cred ca noi doi aici este un vis.
Am soptit si mi-am rotit ochii, vreau sa incerc sa retin cat mai multe din peisajul asta care imi va bantuii tot restul eternitatii. Cand nu mai am ce memora il privesc din nou si simt ca ma pierd in ochii lui fara scapare, simt ca ma innec si ca nu fac nimic sa ma impotrivesc.
Cand naiba am lasat asta sa se intample? Nu stiu, nu am ideee, dar imi place.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 8:35 pm

- Serios? se mira el sa o auda zicand asta si isi ridica din nou privirea in ochii ei, un alt zambet facandu-si loc pe chipul sau cu trasaturi armonioase. Isi trece usor mana cu care ii sprijinea capul prin parul ei - ii placea, era atat de moale, de des si inchise ochii pentru cateva clipe, scuturand din cap si apoi ii deschise din nou, vrand parca sa se convinga ca tanara nu avea dreptate si nu era doar un vis. Ii placu sa vada ca are dreptate si ca ea era intr-adevar acolo, in fata ochilor sai si nu era o iluzie desarta, un miraj inselator.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 9:05 pm

-Foarte serios, dar stiu ca nu este un vis, iar asta ma face sa ma intreb daca nu cumva vampirii pot innebunii.
L-am privit printre gene si am zambit, nu stiu cum de mai am tupeul asta, sa stau si sa zambesc in fata lui atat de lejer, insa simt ca este bine ce fac, simt ca va fi bine.
Mii de ganduri imi bantuie mintea insa incerc sa nu le dau atentie, nu vreau sa pic iar in acel abis din care cu greu am putut iesii.
-Cu tine aici, totul pare mai simplu, mai usor...

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 9:11 pm

Surase dulce cand auzi partea cu "innebunitul vampirilor", dar nu comenta nimic despre asta, nu considera a fi necesar asta.
- Poate ca defapt totul e simplu, doar ca noi obisnuim sa gresim si sa complicam, afisa un zambet bland, usor nostalgic si ii saruta mana careia in tot acest timp nu ii daduse drumul. O rafala de vant ii ravasi si mai rau parul, dar nu il deranja, se simti de parca ar fi fost mangaiat de vant.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 9:48 pm

Privesc fascinata fierele de par care ii sunt luate de vant si nu imi pot controla pana in a lua cursul spre parul lui, l-am atins usor, apoi mana mea s-a asezat pe fata lui. Atat de fina si totusi atat de dura, combinatia care ma face pe mine sa imi ies din minti, care ma face sa imi pierd capul in totalitate.
-Da probabil ai dreptate..
Am simtit fiori in tot corpul cand imi saruta mana si am inchis ochii. Doamne de ce se simte atat de bine? De ce imi place atat de mult ce face el?!

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 9:54 pm

- Se intampla si asta din cand in cand... zambi el frumos, nostalgia disparand cu totul. Cand ii atinse chipul cu mana inchise usor ochii, bucurandu-se de atingerea, cutremurandu-se in sinea sa, dar la suprafata nu arata nimic, nu voia sa descopere tanara asa devreme cat de emotiv este. Deschise ochii privind-o cu irisii sai albastrii rosiatici, punandu-si usor mana peste a ei cu blandete, vrand parca sa opreasca timpul in loc, sa poata trai mai mult acest moment.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:07 pm

Am ramas asa, cu mana mea pe fata lui plus mana lui peste a mea si m-am simtit mai linistita si mai implinita ca niciodata. Daca timpul s-ar oprii in loc si am ramane asa nu m-as supara. Pot sa traiesc o vesnicie cu el si tot sa nu ma satur sa il privesc.
Sa nu ma satur sa ii privesc ochii atat de dulci si parca scufundati intr-o mare de ciocolata, sa ii privesc gropitele de bebelusi care le face atunci cand rade.
M-as putea obisnuii cu toate astea si nu m-as satura sa le vad, ating, simtit in fiecare zi din eternitatea mea.
-E magic..

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:12 pm

Ezra nu mai fu in stare sa scoata nimic pe gura, probabil daca ar fi incercat sa vorbeasca tot ce ar iesit ar fi fost niste balmajeli ori niste interjectii puerile, asa ca tot ce facu fu sa dea aprobator din cap si sa-si pastreze zambetul de parca ar fi asteptat sa i se faca o poza. Cand isi reveni din acea stare de euforie, de visare, reusi sa vocifereze din nou asa cum era normal:
- Acolo, in spatele cascadei se afla o pestera. Mereu cand eram copil si faceam o prostie ma duceam acolo si ma ascundeam, surase cand isi aduse aminte. Vrei sa mergem s-o vezi? o intreaba tot zambind.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:18 pm

-Atuunci, hai sa facem o prostie si sa ne ascundem si noi acolo.
Am spus ranjind si ignorand ultima lui intrebare. Imi place sa il vad asa un pic confuz cum e, ma face sa il plac mai mult. Si stai asa, tocmai nu am spus asta. Mi-am muscat buzele inca privind-ul, insa in inima mea dandu-se o lupta dura, nu stiu ce simt si cand nu stiu ce simt ma panichez si nu vreau ca el sa vada asta, vreau sa stie ca sunt bine, ca sunt fericita.
-Deci, ce prostie sa facem ca sa mergem si noi pe acolo?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:21 pm

Incepu sa rada cand o auzi ; avea un ras cristalin, placut auzului. Isi ravasi parul cazand un pic pe ganduri.
- Hmm, nu stiu, sunt atatea variante.... tie ce prostie ti-ar placea sa facem? o intreaba irisii sa-i sclipind jucaus, iar acesta ridica usor amuzat din sprancene facand apoi o strambatura extrem de caraghioasa, ca un copil mic pus pe sotii, gata sa "distruga" tot ce ii iese in cale. Isi flutura apoi genele in cel mai inocent mod posibil.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:29 pm

Fac o fata de catelus si imi duc mana libera la barbie prefacandu-ma ca ma gandesc. Defapt nu ma gandesc la nimic si nici n-am de gand, pentru ca oricum nu am nici o idee.
-Credeam ca ai tu o idee micuta acolo..oricat de micaa.
M-am prostit exact ca un copil de trei anisori care isi vrea jucaria preferata si am zambit usor in coltul gurii.
-Nu cred ca putem distruge nimic de pe aici, totul e atat de perfect incat iti este mila sa te atingi si cu un singur deget..

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:32 pm

- Da, asa e... nu m-ar lasa inima sa distrug ceva de pe aici...atunci ce am putea face? o imita pe Ariana si isi duse o mana la barbie, facand o fata ganditoare. Se simtea de parca ar avea mintea goala, seaca, caci nu-i venea nicio idee, cat de mica pana cand... ii trecu cea mai absurda idee prin minte. Hmmm, ingana facand un pas si ajungand aproape de ea. Uite prostia mea, sopti si ii lipi scurt buzele de ale ei, apoi o lua la fuga. Ma duuc sa ma ascuuund, zice fugind, dar nu foarte repede, asteptand sa vada reactia ei.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:47 pm

Intepenesc acolo unde sunt si imi duc mana spre buze privind in gol. El tocmai depuse un mic sarut pe buzele mele sau doar mi s-a parut? Am simtit cum mi se asterne un zambet tamp pe fata si m-am intors incet spre el. Mi-am scuturat repede capul intrandu-i in joc si am inceput sa alerg spre el.
-Atunci pazeste-te, ca imi iau revansa.
Daca el crede ca ma multumesc cu un pupic atat de mic se inseala, dar se inseala amarnic.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:50 pm

- Va trebui mai intai sa ma prinzi! Dar te avertizez de acum, sunt rapid de picioare! ii striga razand, intorcand capul ca sa o poata vedea. Continua sa alerge, dar cum amandoi erau vampiri deci prin definitie rapizi nu le lua mult pana ajunsera la cascada. Ezra trecu prin ea nepasandu-i ca se uda din cap pana in picioare, intrand in pestera si scuturandu-si parul ca un catel ud, razand din nou si asteptand sa-l ajunga tanara din urma.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 10:59 pm

Alerg dupa el razand si trec prin cascada intrand in pestera, ma ud din cap pana in picioare dar nu imi pasa.
Imi dau parul ud din fata si ii zambesc cu toata gura, nu imi vine sa cred cat de repede a putut sa evolueze totul.
-Acuuum trebuie sa imi rau revansa.
Am spus pe o voce sexy si m-am apropiat mai mult de el, cand am ajuns in fata lui mi-am pus ambele maini pe fata lui si mi-am lipit buzele de ale sale. Sunt asa de calde si de moi incat daca nu as fi fost vampir m-as fi topit ca gelatina in fata lui.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeWed Sep 26, 2012 11:03 pm

- Hmm, vru el sa zica ceva, dar isi pierdu complet ideea cand fata il saruta. Isi puse delicat mainile mari si puternice pe talie aducand-o mai aproape si ii gusta cu nesat buzele, dupa o bucata de vreme strecurandu-si cu grija limba printre ele si sarutand-o cu pasiune. Isi urca una din maini pe spatele sau pana ajunse sa-i mangaie parul moale, incalcindu-l fara intentie. Ii musca usor buza inferioara, dandu-i apoi usor drumul si privind-o in ochi fara ocolisuri.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeFri Sep 28, 2012 7:52 pm

Corpul imi tremura incontrolabil cand ii simt limba in gura mea si nu mai pot sa rezist, mainile mele s-au dus direct in parul lui strangand tare. Nu imi vine sa cred ca fac asta, nu imi vine sa cred ca il sarut pe Ezra.
Scancesc cand ma musca de buza si zambesc deschizandu-mi ochii privindu-l. Este divin, el este singurul barbat pe care l-am lasat sa ma sarute asa si nu regret nici macar un moment asta.
-Wow, sper ca nu te superi daca vreau sa mai repet asta.
Am ridicat din sprancene spre el si am chicotit, stiu sunt o nebuna si jumatate insa nici ca imi pasa.

Off: sorry pentru intarziere Very Happy

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeFri Sep 28, 2012 8:00 pm

off: nicio problema Very Happy

Surade cand o auzi, rearanjandu-i parul pe care il incurcase.
- Sa ma supar? Nicidecum, zice pe vocea sa moale si placuta, continuand s-o priveasca de parca l-ar fi hipnotizat cineva. Ii saruta scurt umarul ascunzandu-si apoi chipul in scobitura dintre el si gatul ei, inspirandu-i parfumul floral si dulceag care ii gadila narile in timp ce un zambet tamp i se asternu pe fata.
Back to top Go down
Nyko
MEMBRU
MEMBRU
Nyko

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeFri Sep 28, 2012 8:32 pm

Am inchis ochii cand i-am simtit buzele pe umarul meu si nu am putut sa nu scot un oftat de fericire. Nu stiu cum reuseste dar scoate la iveala sentimente din mine pe care le credeam total pierdute.
Imi duc mainile in parul lui din nou si ma joc cu el ravasindu-l, imi place sa il simt sub degetele mele. E atat de moale incat ma face sa vreau sa ma joc mereu in parul lui.
-Atunci cred ca vom repeta de cateva ori bune asta, sau poate pentru mai mult timp..

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitimeFri Sep 28, 2012 8:35 pm

- Mie imi convine, ingana acesta gadiland-o cu nasul pe gat, aplicand cativa pupici in locul respectiv, apoi o saruta din nou pe buze, cu aceeasi pasiune arzatoare, neputand sa se abtina sa nu se joace din nou in parul ei, asadar incurcandu-l inca o data. Isi trece degetele reci de pe umar, pe brat, pe antenbrat impletindu-le apoi cu ale ei. Se departa usor apoi, surazand, prefacandu-se apoi in joaca ca o musca "cu tot cu colti", dar nu o facu.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Pienso a mi corazon.   Pienso a mi corazon. - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Pienso a mi corazon.
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next