| Freaky like me | |
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Freaky like me Tue Sep 25, 2012 3:17 pm | |
| Cum lui Robert ii placea sa vada locuri noi, cat mai ascunse, iata ca se afla pe acest taram, plimbandu-se cu mainile la spate. Ii placea ca acest loc nu era prea populat, adora linistea si era destul de sigur ca nu avea peste cine sa dea mai ales ca era aproape 4 dimineata. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Freaky like me Fri Sep 28, 2012 4:01 pm | |
| Mergeam prin Firidele Morbitus la ora 4 dimineata, calarind un unicorn. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Fri Sep 28, 2012 4:13 pm | |
| Ridica o spranceana cand o vazu, dar nu zise nimic. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Freaky like me Sat Sep 29, 2012 2:44 pm | |
| Opresc unicornul si descalec. -Sper sa nu ma fi vazut nimeni pe aici. Spun eu in timp ce ma uitam atenta. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Sat Sep 29, 2012 2:50 pm | |
| Continua sa mearga ramanand tacut. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Wed Oct 03, 2012 2:09 pm | |
| Las unicornul sa ma astepte in timp ce eu caut o planta. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Wed Oct 03, 2012 3:39 pm | |
| Isi trece usor o mana prin parul ravasit. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Tue Oct 09, 2012 12:30 pm | |
| Continui sa caut planta ce imi trebuia. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Tue Oct 09, 2012 4:15 pm | |
| Isi continua drumul fara sa zica nimic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Thu Oct 11, 2012 9:08 am | |
| Gasesc planta si incep sa culeg florile. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Sun Oct 14, 2012 2:58 pm | |
| Priveste pentru cateva clipe cerul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Tue Oct 16, 2012 12:25 pm | |
| Dupa ce termin de cules florile si le pun intr-o osacosa, ma urc din nou pe unicorn. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Tue Oct 16, 2012 3:32 pm | |
| Se uita pentru cateva clipe la zana si la unicornul sau. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Sun Oct 21, 2012 10:35 am | |
| Il privesc pe Robert si calare pe unicorn ma apropii de el. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Sun Oct 21, 2012 9:54 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Sun Oct 28, 2012 10:56 pm | |
| -Buna! Il salut si eu. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Sun Oct 28, 2012 11:24 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Mon Oct 29, 2012 3:10 am | |
| -Sa culeg niste plante pentru potiuni. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Mon Oct 29, 2012 4:39 pm | |
| - A-ha, potiuni, isi micsora el ochii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Wed Nov 07, 2012 12:31 pm | |
| -Noi zanele facem mereu potiuni. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Wed Nov 07, 2012 5:17 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Thu Nov 08, 2012 9:20 am | |
| -Potiunile sunt avantajele noastre si pot fi si armele noastre. La fel cum albinele au ac noi avem o baghta magica speciala care o umplem cu potiune si cu care intepam. de la distanta, tragand-o dint-un arc ca pe o sageata obisnuita catre victima. O data ce bagheta strapunge pielea potiunea se scurge i sangele victimei Vraja facuta astfel este mai puternica decat vraja facuta cu bagheta obinuita. Vraja cu bagheta speciala are efect lent dar este permanenta. Pe cand cea cu bagheta obinuita are efect rapid aproape instantaneu dar este temporara. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Freaky like me Thu Nov 08, 2012 2:06 pm | |
| - O astfel de vraja nu functioneaza pe vampiri...de exemplu. Probabil nici pe majoritatea demonilor. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Freaky like me Fri Jul 12, 2013 9:05 pm | |
| Stiu ca pe vampiri nu functioneaza absolut nici o vraja. Am mai auzit asta de atatea ori. Si pe demoni stiam deja ca nu functioneaza. Demonii pot fi doar exorcizati. Acel ritual nu poate fi numit magic ci religios. Si stiu ca totusi exista si demoni foarte puternici pentru care exxorcizarea e doar o gluma proasta. Cei mai greu de izgonit banuiesc ca sunt conducatorii demonilor. [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Freaky like me | |
| |
|
| |
| Freaky like me | |
|