| Our celebration | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Our celebration Tue Sep 25, 2012 3:19 pm | |
| 14 februarie. Nu doar ziua indragostitilor, ci si ziua lor aniversara, ziua in care se casatorisera. In fiecare an Jeremy o surprindea cu cate ceva spectaculos, iar acum ea statea singura acasa, savurand un capuccino, intrebandu-se oare ce pune sotul ei la cale. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Our celebration Thu Oct 11, 2012 5:46 pm | |
| Ma duc si bat la usa lui Anna. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Fri Oct 12, 2012 2:29 pm | |
| Anna se ridica si se duse sa deschida. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Our celebration Sat Oct 13, 2012 10:33 pm | |
| -Salut, Anna! Ce mai faci? Spun eu aripile mele verzi falfaind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Sun Oct 14, 2012 2:03 pm | |
| - Buna, Sanara. Bine, pe acasa, il asteptam pe Jeremy, raspunse ea. Ce s-a intamplat cu aripile tale? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Mon Oct 15, 2012 2:48 pm | |
| -Nimic neobisnuit. Ei bine sunt bucuroasa sa te vad si de asta. Asa e la toate zanele. Cand zanele sunt bucuroase, aripile lor falfaie. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Mon Oct 15, 2012 6:45 pm | |
| - A, habar nu aveam asta, ingana ea si se dadu intr-o parte invitand-o sa intre in casa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Sat Oct 20, 2012 11:16 am | |
| Intru in casa si ma asez pe un foroliu din living. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Sat Oct 20, 2012 5:56 pm | |
| Se aseza langa ea. - Si ce ai mai facut? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Sun Oct 21, 2012 12:33 pm | |
| -Hm, nimic deosebit. Le-am ajutat pe matusile mele cu experimente si am mai calatorit prin Utopia. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Sun Oct 21, 2012 2:02 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Sun Oct 21, 2012 9:56 pm | |
| -Potiunea vitezei. O potiune care iti da viteza in alergare. Sau o alta potiune care te transforma in plante sa te camufleze. Si mi-am amintit. Matusa Josephine m-a transformat intr-o orhidee cu potiunea asta si nu stiu unde a plecat. Katrina a venit si m-a luat m-a multiplicat in 3 facand apoi un buchet frumos si m-a daruit matusii Selene de ziua ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Sun Oct 21, 2012 10:01 pm | |
| - Ce ciudat... clipi ea uimita. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Sun Oct 21, 2012 10:09 pm | |
| -Intradevar foarte ciudat. App de asta elfii ne considera o familie de ciudate. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Sun Oct 21, 2012 10:30 pm | |
| - Nu am zis ca sunteti ciudate, eu am zis doar ca intamplarea a fost ciudata. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Mon Oct 22, 2012 3:35 pm | |
| -Stiu asta. Dar eu m-am referit la faptul ca noi avem mereu parte de intamplari ciudate si de asta ceilalti spun ca suntem o familie ciudata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Mon Oct 22, 2012 7:32 pm | |
| - Ahm, bine, am inteles. Nici nu termina bine de zis si Jeremy intra pe usa cu un ditamai buchetul de trandafiri albi, florile preferate ale Annei. - Oh, buna, Sanara, saluta el. Buna, scumpo, murmura apoi spre Anna sarutand-o scurt si dandu-i florile. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Tue Oct 23, 2012 10:32 am | |
| -Salut, Jeremy! Spun eu zambind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Tue Oct 23, 2012 3:28 pm | |
| Anna privi usor curioasa florile si vazu intr-unul din trandafiri un inel. Surase si il scoase punandu-si-l pe deget. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Wed Oct 24, 2012 3:15 pm | |
| -Pf, mie nu mi se pare prea original, dar e un gest frumos. Inspiratia insa cam il lasa balta dupa cum am spus. Daca tin bine minte o multime de barbati ascund inelele de logodna in buchetul de trandafiri. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Wed Oct 24, 2012 3:53 pm | |
| - Nu e un inel de logodna, suntem deja casatoriti. Apasa diamantul din el, iubito, isi flutura el genele. - Doamne, cine stie ce minune ai mai facut, rase Anna apasand si asteptand curioasa sa vada ce se intampla. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Mon Oct 29, 2012 8:11 am | |
| -Nu stiam ca sunteti deja casatoriti. Spun eu si ma uit apoi si eu curioasa la acel inel. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Mon Oct 29, 2012 2:23 pm | |
| - Jeremy Gilbert, Anna Gilbert...ingana el zambind in coltul gurii. Anna marii usor ochii cand din inel se proiecta o imagine pe perete care infatisa o insula ce nu o mai vazuse pana atunci. - Ce e asta? ridica ea o spranceana. - Insula pe care am construit-o pentru tine, unde am facut si o casa de vacanta. Am denumit-o dupa numele tau. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Our celebration Sun Nov 04, 2012 5:33 pm | |
| -Oau! O insula artificiala. Cum ai reusit sa o construiesti de unul singur? Presupun ca ti-a luat cativa ani. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Our celebration Sun Nov 04, 2012 6:48 pm | |
| - Nu, mi-a luat doar o luna, ridica el din umeri. Anna isi duce mana in timp ce tot trupul ii tremura de bucurie. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Our celebration | |
| |
|
| |
| Our celebration | |
|