Author | Message |
---|
Safydia MEMBRU
Sex : Mesaje : 135 Kwan : 262 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subject: Re: Satul elfilor Sun Dec 27, 2009 8:34 pm | |
| -As spune ca vampirii. Ei au o sursa permanenta de hrana, pe cand noi avem nevoie de cantitati mari si uneori vanatul e de negasit | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Satul elfilor Sun Dec 27, 2009 9:34 pm | |
| -Hm, si cat cat manaca un dragon adult la o singura masa? Banuiesc ca ar fi cam 7 mistreti sau ma rog aproximativ aceeasi cantitate de carne cam cat cantaresc 7 mistreti? | |
|
| |
Safydia MEMBRU
Sex : Mesaje : 135 Kwan : 262 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subject: Re: Satul elfilor Tue Dec 29, 2009 8:59 pm | |
| -Cam asa ceva dar apoi o perioada nu mananca nimic. Voi presupun ca va multumiti si cu cateva frimituri | |
|
| |
Akary MEMBRU
Sex : Mesaje : 249 Kwan : 335 Localizare : When is the devil
| Subject: Re: Satul elfilor Tue Dec 29, 2009 9:01 pm | |
| Ma gandeam sa dau o tura pe la satul elfilor,m-am plimbat aiourea si l-am nimerit dand si de Sanara: -Hey lume s popr ce faceti?A,apropo eu sunt Akary ,am zis prezentandu-ma celeilalte fete | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Satul elfilor Tue Dec 29, 2009 9:22 pm | |
| -Mda, cat mancam noi, voua poate vi se par doar cateva frimituri. Spun eu catre Safydia. -A salut Akary! Stateam doar de vorba cu Safydia. | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
Sex : Mesaje : 23 Kwan : 37 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Satul elfilor Sun Feb 07, 2010 5:41 pm | |
| Deodata se zareste si noua zeite pe nume Hay lin singura fara sora ei Hera11. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Satul elfilor Sun Feb 07, 2010 6:35 pm | |
| -Salut, Hay lin! Ce mai faci? intreba Sanara. | |
|
| |
♥•þί†ίк•♥ MEMBRU
| Subject: Re: Satul elfilor Thu Apr 08, 2010 4:02 pm | |
| Ma indrept catre Sanara care statea de vorba cu Hay lin.
-Buna fatelor! Ce mai faceti? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Satul elfilor Thu Apr 08, 2010 7:53 pm | |
| -Salut! Pai stam de vorba, ce altceva sa facem. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Satul elfilor Thu Nov 04, 2021 3:11 pm | |
| Martha:
Cu toate ca lucram la palat ca si servitoare si aveam o camera acolo, mai aveam si o casuta in satul elfilor. Astazi ma trezisem cu noaptea in cap si ma apucasem de gradinarit. Trebuia sa ma grabesc pentru ca la ora 10.00AM imi incepeam programul si trebuia sa ajung la palat. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Satul elfilor Fri Nov 05, 2021 9:24 am | |
| Era ora 9.00 AM. Ma tezisem bausem o ciocolata calda si apoi trecusem la treaba: Facusem prezenta soldatilor din garda regala, ma asigurasem ca portarul are condica de prezenta a servitorilor laindemana, facusem celelalte pregatiri de dimineata, le salutasem pe sora si pe matusile mele si mersesem apoi la bucataria restaurantului sa vad bucatarii la treaba. La ora 9.30 trebuia sa fie gata micul dejun si pana in ora 10.00 el sa fie deja livrat prin roomservice catre camerele din palat ale servitorilor. programul servitorilor incepea la ora 10.00 oficial dar neoficial incepea la 10.30 dupa ce luau micul dejun servit la palat. Intre 10.00 si 10.30 era optional daca cineva voia sa fie harnic sau incepea cu micul dejun. Insa condica trebuia semnata intre ora 10.00 si ora 10.15 maxim care era considerat sfertul academic. Cine ajungea dupa ora 10.16 era trecut cu rosu in condica de catre portar. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Satul elfilor Fri Nov 05, 2021 9:35 am | |
| Martha:
Imi terminasem lucrurile casnice , apoi ma schimbasem de hainele prafuite de la treaba si le pusesem in masina de spalat. Dupa ce am spalat si rufele murdare am lasat toata casa si gradina mea luna si am plecat la serviciu. Am ajuns aproape la limita, fiind ultima persoana dintre servitori care nu a fost trecuta cu rosu in condica de prezenta. Am avut grija sa ma schimb in costumatia mea de servitoare si m-am dus la usa Sanarei si am ramas acolo. Astazi fusesem distribuita sa o ajut cu orice avea nevoie. Niciodata pana acum nu o servisem direct si eram foarte curioasa cu ce va fi nevoie sa o ajut pe ziua de azi. Speram sa ma desurc. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Satul elfilor Fri Nov 05, 2021 12:02 pm | |
| -Buna Martha! Incantata sa te vad. Presupun că ești incantata să mă servești direct. Pai primul lucru care îl facem astăzi e că am nevoie să îmi fie făcută curățenie în dormitorul regal și baia mica in care se intra direct din dormitorul meu ca la hotel, după care te vei schimba și vom merge la niste cumpărături de care vom avea nevoie pentru următoarele treburi. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Satul elfilor | |
| |
|
| |
| Satul elfilor | |
|