Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
O prajitura cu surpriza  - Page 3 EmptyO prajitura cu surpriza  - Page 3 OIPO prajitura cu surpriza  - Page 3 Empty 
Sujata
O prajitura cu surpriza  - Page 3 EmptyO prajitura cu surpriza  - Page 3 OIPO prajitura cu surpriza  - Page 3 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo

» Taur
O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Balanță
O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo

» Scorpion

» Săgeatător
O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo

O prajitura cu surpriza

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

O prajitura cu surpriza  - Page 3 Empty
PostSubject: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeSat Oct 06, 2012 4:42 pm

First topic message reminder :

Era ziua vrajitoarelor asa ca matusa Selene trimise niste invitatii prietenilor lui Sanara care erau vrajitoare si vrajitori pentru o petrecere. Dar pe langa asta invitase si cativa vrajitori de care ea doar a auzit in treacat de ei. Invitatiile au fost trimise lui: Barbie, Anabell, Spencer, Nana, Botan, David si Matt. Urma sa fie la masa cei 7 invitati, Sanara, Katrina, Selene si Josephine si inca 3 zane chemate de matusa Josephine. In total 14 invitati. Era o zi de Vineri 13. Insa dintr-un accident urma sa fie la masa doar 13 persoane in loc de 14. Ceea ce urma sa aduca un ghinion teribil la care nimeni nu se astepta.
In dimineata zilei respective cand inca matusile mele nu se sculara eu ma duc la bucatarie sa beau Cola. Insa cum eram somnoroasa si uituca, uit ca matusa a pus in frigider in locul sticlei de Cola sticla cu potiunea micsorarii. Asa ca beau din ea. In scurt timp trezindu-ma micsorata. Nu era nici o problema. Doar eram obisnuita si stiam ca efectul ei va trece pana la sfarsitul zilei. Dar ghnionul avea sa ma pandeasca la colt. Dorind sa ies din bucatarie, dau peste matusa Selene care casca somnoroasa. Fara sa imi dau seama ma absorbise in gura ei in timp ce casca apoi tusi, aruncandu-ma ca pe o musca oarecare drept in aluatul facut de cu o seara in urma. Incercand sa ies ma afund mai rau. Apoi simt cum temperatura incepe sa creasca.
-Ups, au bagat aluatul la cuptor. Imi spun eu. Nu avea rost sa tip caci oricum nu m-ar fi auzit. Ma gandeam ca o sa pot iesi dupa ce prajitura va fi gata. Doapr pot supravietui fiindcasunt o zana a focului.
Dupa un timp observ ca temperatura devine la normal si incep sa ies dar apoi temperatura incepe sa scada. Imi dau seama ca prajiturile erau deja bagate in frigider. Nu putam iesi ca as fi inghtat pe loc. Prajitura in care eram totusi imi tinea un pic de cald. Spre seara matusa Josephine scoase platoul cu prajituri punandu-l pe masa, atunci cand invitatii incepura sa soseasca.
Prajitura in care eram eu fiind pusa chiar in varf deci prima care urma a fi mancata.

O prajitura cu surpriza  - Page 3 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeMon Oct 08, 2012 9:51 pm

Nana facu ea vraja si apoi cand deschise ochii fu alba la fata ca varul.
- Nu stiu cum, dar Sanara...e in stomacul meu.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeMon Oct 08, 2012 10:00 pm

-Cred ca a cazut in aluat si noi nici n-am observat-o.Apoi a ajuns intr-o prajitura, intr-una din prajiturile pe care le-ai mancat. Spuse Selene.
-Ei bine si ai observat? E in regula sau acidul gastric a afectat-o deja? Intreba Josephine.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeMon Oct 08, 2012 10:07 pm

- Deocamdata e in regula, dar trebuie s-o scoatem de acolo.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeMon Oct 08, 2012 11:18 pm

-O sa ma duc in laborator sa aduc un antiacid pe care sa il bei. Acesta va opri temporar stomacul de la a mai produce acid gastric. Apoi peste ceva timp dupa ce antiacidul isi face efectul va trebui sa bei cam jumatate de litru de apa. Daca ea va face baie in apa si isi va curata aripile va putea iesi in zbor singura, prin esofag si gura de indata ce i se vor usca aripile. Daca nu va putea iesi va trebui sa o pescuim noi cu o undita speciala tip sonda.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeTue Oct 09, 2012 3:16 pm

- Mhm, bine, murmura usor nesigura.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeThu Oct 11, 2012 5:43 pm

Josephine se duse in laborator si aduse o eprubeta cu un antiacid puternic.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeSun Oct 14, 2012 2:12 pm

Nana ofta usor.
- O sa fie bine, ingana Spence punandu-i o mana pe umar.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeTue Oct 16, 2012 9:19 am

-Bea asta. Spuse Josephine. Intinzandu-i eprubeta in care era un sirop medicament de culoare albastru inchis, usor transparent.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeTue Oct 16, 2012 3:08 pm

Nana bau fara sa comenteze ceva.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeThu Oct 18, 2012 12:41 pm

-Acum stai si te odihneste putin sa isi faca efectul potiunea. Poti sta rezemata de spatarul scaunului. Spuse Josephine.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeThu Oct 18, 2012 2:17 pm

Nana aproba si se aseza pe un scaun.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeFri Oct 26, 2012 5:34 pm

Josephine si Selene incepura sa se gandeasca la un plan B in caz ca planul A, nu ar functiona.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeFri Oct 26, 2012 5:39 pm

Isi trece degetele lungi si reci peste frunte.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeFri Oct 26, 2012 5:43 pm

Dupa ceva timp Josephine ii spune:
-Bea un pahar de apa. Apoi intinde-te pe canapea.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeFri Oct 26, 2012 6:21 pm

Nana facu ce ii fusese zis.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeSat Oct 27, 2012 11:11 am

Sanara:
Un torent de apa veni peste mine. In curand stomacul fu inundat de apa si eu trebuia sa innot. Acum aripile nu imi mai erau lipicioase. Cntinui sa imi spal aripile. Apoi nu ramane decat sa astept ca apa sa se scurga in intestinul subtire. Stomacul sa ramana uscat si eu sa imi pot usca aripile.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeSat Oct 27, 2012 5:45 pm

Inchise usor ochii.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeSun Oct 28, 2012 11:07 am

Dupa ce stomacul ramane uscat, eu incerc sa ies zburand dar se parea ce totusi ceva imi anuleaza puterea zborului.

Last edited by Sanara on Mon Oct 29, 2012 1:09 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeSun Oct 28, 2012 11:51 am

OOC; era deja intinsa......
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeMon Oct 29, 2012 1:09 pm

OOC: Am editat.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeMon Oct 29, 2012 5:08 pm

Ramane nemiscata.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeWed Nov 07, 2012 12:53 pm

Matusa Josephine adusese o sonda medicala.
-Ar trebui sa ma lasi sa incerc sa o scot pe Sanara cu asta. Spuse Josephine, aratandu-i sonda medicala.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeWed Nov 07, 2012 4:48 pm

- Bine, fu tot ce zise.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitimeTue Jul 16, 2013 9:05 am

Matusa Josephine baga sonda aceea meedicala pana in stomacul nanei iar Sanara se agata de ea si matusa Josephine reusi sa o scoata pe Sanara.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: O prajitura cu surpriza    O prajitura cu surpriza  - Page 3 Icon_minitime

Back to top Go down

O prajitura cu surpriza
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3