Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Orasul Rromanystany Fri Jan 17, 2014 7:29 pm | |
| | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Orasul Rromanystany Fri Jan 24, 2014 12:22 pm | |
| Robert isi benocla ochii pe acolo, ciufulindu-si parul. - Ciudat, murmura el, insa nu cu intentia de a jigni locul, doar ca nu mai vazuse exponate de genul pana atunci. |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Orasul Rromanystany Fri Jan 24, 2014 3:31 pm | |
| Ajungem la o masuta unde erau expuse niste bijuterii si un cuier unde erau niste Saari antice. Spre deosebire de muzeele pamantene aici nu era nici un anunt de genul: Nu atingeti exponatele" Si in spate observ o camaruta si deasupra usii scria Vestiar. Intr-un colt al salii era o oglinda. Iar undeva in dreapta usii vestiarului era un anunt: Inmbracamintea si bijuteriile se pot proba in vestiar contra unei taxe de 100 kwan iar fotografierea costa 250 kwan/poza. Regula impotata: Inainte de a atinge exponatele, folosii manusile de unica folosinta din vestiar. Deasupra manerului usii era o fanta de monede. Bag o moneda de 100 kwan si usa se deschise. Intru in vestiar, iau manusi de unica folosinta si le pun in maini, ma intorc in sala si iau din cuier un Saari si apoi de pe masuta o bratara antica. Si intru in vestiar. Dupa ce ma imbrac si imi pun si bratarile antice, imi dau manusle jos, punandu-le pe pervazul ferestrei, si ma admir in oglinda. Dau un bip apo la numarul scurt al muzeului si vini un elf fotograf caruia ii dau o bancnota de 1000 kwan sa imi faca 4 poze polaroid. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Orasul Rromanystany Fri Apr 04, 2014 4:01 pm | |
| Robert o lăsă pe ea să își făca acea dambla, pe el nu îl pasiona. Se retrase undeva pe un balcon al aceluiași etaj și își aprinse o țigară privind la cer cu ochii săi cafenii. Nu prea avea el răbdare să viziteze muzee, mai mult o făcuse pentru ea. |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: Orasul Rromanystany Fri Apr 04, 2014 5:27 pm | |
| -Elful tocmai vroia sa se duca sa il avertizeze pe baiat ca nu se fumeaza decat afara in curte, dar eu ii incid gura, intinzandu-i o moneda de 100 kwan. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Orasul Rromanystany | |
| |
|