|
Top posting users this month | |
Latest topics | » Pești Today at 10:50 am by RHM Tattoo» BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
| O alta distractie | |
| | Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O alta distractie Mon Oct 15, 2012 10:59 am | |
| Selene si Josephine patinau cu rolele in parc in timp ce mancau cate o inghetata cu aroma de cacao si toping de ciocolata si chicoteau. Chiar aveau motiv sa chicoteasca. In cornetele lor de inghetata erau sub inghetata nepoatele lor, micsorate. In cornetul lui Josephine era Katrina si in cornetul lui Selene era Sanara. Insa nimeni nu stia de acest lucru, totusi era doar un experiment nevinovat de-al lor. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: O alta distractie Tue Oct 16, 2012 8:58 pm | |
| Elijah si Robert erau si ei in parc, cel din urma tinand un dosar in mana si uitandu-se incruntat in el. - Chiar crezi ca pot sa lucrez eu alaturi de tine si sa te ajut? Tot ce stiu sa fac e sa pierd timpul, ingana Rob. Elijah rase. - Oricine e mai bun decat Nicklaus care ma lasa balta de tot de cand a ramas Marie insarcinata. - WOW! A lasat-o gravida? PE BUNE ? Cat de taree!!! tonul sau fu atat de ridicat incat toata lumea se uita la ei, Elijah clatinand din cap. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O alta distractie Wed Oct 17, 2012 10:09 am | |
| Cele 2 zane ii vazura si ii salutara, mergand langa ei si luandu-i de mana. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: O alta distractie Wed Oct 17, 2012 10:17 am | |
| - Buna, scumpo, o saluta Elijah sarutandu-i fruntea. - Wow, e ciudat sa te aud pe tine zicand asta, chicoti Robert sprijinindu-si capul de umarul Selenei. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O alta distractie Wed Oct 17, 2012 11:08 am | |
| Josephine ii zambi lui Elijah si pocni din degete aparand niste role si in picioarele lui, apoi il tari intr-o tura in parc, dupa ea tinanadu-l de mana si in cealalta mana avand inghetata pe care o manca. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: O alta distractie Wed Oct 17, 2012 1:52 pm | |
| - Nu prea stiu sa merg pe chestiile astea, marii el usor ochii. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O alta distractie | |
| |
| | | | O alta distractie | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |