Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Wed Nov 14, 2012 3:42 pm | |
| Isi pune usor o mana pe talia acesteia, cu cealalta prinzand mana ei si incepe sa se miste usor pe ritmurile melodiei. Klaus o trage usor pe Rose aproape de dansul si incepe sa danseze perfect valsul, cei doi vampiri plutind deasupra ringului. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Hapiness and something else Wed Nov 14, 2012 7:09 pm | |
| Cealalta mana care o aveam libera o pun pe umarul lui, asa cum vazusem la televizor. Incepem sa dansam pe ritmurile melodiei. Ii zambesc suav. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Wed Nov 14, 2012 8:18 pm | |
| Ii zambeste si blondul finut. Klaus o lasa in jos pe Rose, ridicand-o apoi usor si unindu-si buzele cu ale sale.
Last edited by Anne Marie. on Wed Nov 14, 2012 8:28 pm; edited 1 time in total |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Hapiness and something else Wed Nov 14, 2012 8:27 pm | |
| OOC: ce ridica?
BIC:
Dupa prima melodie, urma muzica de petrecere. Daca te intrebi, muzica populara am spus DJ-ului sa bage doar la urma putina. Mai mult ne axam pe muzica de petrecere si muzica usoara caci populara nu imi prea place. Mai multa populara depinde si de dorintele lui Klaus si Rose, ce au vorbit si ei cu DJ-ul. Ii spun eu lui Chad. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Wed Nov 14, 2012 8:30 pm | |
| - Bine, cum doresti, oricum mie imi e indiferent. Melodia care urma fu una de give. - Haide, mi amore, sa le aratam cum se face! zambeste Jeremy sclipitor, ridicandu-se intr-o secunda de pe scaun si Anna rase urmandu-l aproape imediat, incepand amandoi sa incinga ringul de dans. dansul: https://www.youtube.com/watch?v=My3wf9dxnVo |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Wed Nov 14, 2012 10:45 pm | |
| -E foarte frumoasa melodia asta. Spun eu, dansand pe ritmurile ei.
Last edited by Sanara on Wed Nov 14, 2012 10:52 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Wed Nov 14, 2012 10:49 pm | |
| - Ma bucur ca-ti place, ii zambi Chad dansand alaturi de ea. Fiind o melodie prea saltata si Rose fiind totusi gravida ea impreuna cu Klaus se intorsera la masa, acesta razand scurt cand ii vazu pe Anna si Jeremy. - Parca ar fi dansatori profesionisti, ciripeste Rose. - Stiu, tot timpul s-au priceput la asta! |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Thu Nov 15, 2012 7:42 am | |
| Imi place mult melodia. Ii spun eu lui Chad. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Thu Nov 15, 2012 7:45 am | |
| - Ma bucur, scumpo, ii zambeste el invartind-o la un moment dat Melodia se schimba, auzindu-se acordurile ascutite ale unui tangou. Jeremy ridica usor din sprancene adoptand o pozitie corect si incepand sa danseze cu Anna si acest stil de dans la fel de perfect.
(*nota: melodia si dansul din Parfum de femeie) |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Thu Nov 15, 2012 9:55 am | |
| Incep si eu sa dansez impreuna cu Chad. Dansez destul de perfect tango-ul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Thu Nov 15, 2012 12:44 pm | |
| Dansa impreuna cu ea zambindu-i. O alta melodie incepu, de data aceasta una destul de dificil de dansat. - Ohh, ador melodia asta, ciripii Anna incepand sa danseze mai mult decat perfect alaturi de mult iubitul ei sot. dance: https://www.youtube.com/watch?v=d11SK9Sz5T4 |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Thu Nov 15, 2012 11:12 pm | |
| -Hm, mie mi se pare o melodie oarecare. Nu are nimic special pentru mine. Nu cred ca va intra vreodata in categoria preferatele mele. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Thu Nov 15, 2012 11:16 pm | |
| - E greu de dansat, asta o face speciala, zambeste Anna sclipitor, terminand dansul si ajungand in bratele lui Jeremy care o saruta scurt. Din nou, melodia se schimba. Una si mai grea, rumba. Anna ridica din sprancene si incepu sa danseze din nou, atata timp cat muzica canta, cei doi nu aveau de gand sa se aseze jos. dance: https://www.youtube.com/watch?v=FXOBG7qKUq0 (* decat primul , al doilea e give) |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 8:44 am | |
| -Eu cred ca mai bine as face o pauza. Nu am chef sa ma fac de ras. Ii spun eu lui Chad. Nu stiam sa dansez rumba. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 1:47 pm | |
| - Ok, scumpo, ii saruta mana si se intorsera amandoi la masa. - De ce toata lumea se holbeaza la noi, intreba Anna cand avu ocazie spre urechea lui Jeremy. - Pentru ca suntem cuplu perfect si niste dansatori extraordinari, rase aceasta scurt. Ritmurile melodiei se schimbara din nou, urmand un cha cha cha. Inima Annei aproape ca tresarii de bucurie, era dansul ei preferat. dance: https://www.youtube.com/watch?v=hkogpLTkliQ |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 5:18 pm | |
| Eu preferam sa nu dansez. Eu in afara de vals si salsa si un pic de tango, nu stiam altceva. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 5:24 pm | |
| Klaus zambeste in coltul gurii privindu-i pe cei doi, la fel ca si Rose. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 5:34 pm | |
| -Chad, am si eu o marturisire de facut. In afara de vals si salsa si un pic de tango, nu stiu altceva. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 5:39 pm | |
| - Si de ce nu mi-ai spus inainte de nunta? Te-as fi invatat, ii zambi blondul bland. Oricum o poti ruga pe Anna sa te invete orice vrei, se pare ca se pricepe. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 7:41 pm | |
| -Se poate si acum? Il intreb eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 7:47 pm | |
| - Nu stiu, trebuie s-o intrebi pe ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 8:50 pm | |
| -Bine. Spun eu ducandu-ma catre Anna. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 8:54 pm | |
| Anna nu o observa si continua sa danseze alaturi de Jeremy. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 11:47 pm | |
| Incerc sa ii atrag atentia lui Anna. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Hapiness and something else Fri Nov 16, 2012 11:52 pm | |
| Anna ii facu semn se astepte, si nu dura mult pana dansul se termina. - Be right back, ii sopti partenerului sau de dans si de viata, intorcandu-se apoi spre Sanara. Da? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Hapiness and something else | |
| |
|
| |
| Hapiness and something else | |
|