Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Tema forumului | |
| | |
Author | Message |
---|
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Tema forumului Sun Dec 02, 2012 11:34 pm | |
| Deci urmatoarea tema va fi undeva intre 18-21 decembrie daca aveti sugestii puteti sa le prezentati pana in 17 decembrie. Daca tema nu va place lasati tot aici si nemultumirile si ce ati prefera iar eu o sa ma ocup. O sa anunt cu o saptamana inainte fiecare tema ca sa va exprimati dorintele asupra ei.
Deci tema asta cum vi se pare? Trebuie schimbat ceva? | |
| | | fairy.pink PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Tema forumului Sun Mar 10, 2013 8:15 pm | |
| O sa schimb tema pe fairy aveti vre-o sugestie, parere ceva? | |
| | | Adita MEMBRU
Sex : Mesaje : 10 Kwan : 39 Varsta : 25 Localizare : Curtea de Arges
| Subject: Re: Tema forumului Mon Mar 11, 2013 11:07 am | |
| | |
| Subject: Re: Tema forumului Mon Mar 11, 2013 12:33 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Tema forumului Fri Mar 29, 2013 10:40 am | |
| Ooookay. Dupa cum vedeti - dupa culoare - eu sunt noul designer. eu una sunt deschisa la propuneri in ceea ce priveste cu ce sa fie bannerele de sus si jos, dar cat si despre interfata, ce culori ati prefer si etc. va astept sugestiile ; |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Tema forumului Tue May 07, 2013 7:32 pm | |
| as vrea sa precizez ca tema actuala e facuta de george, nu te mine.. si apropo, mie personal nu imi place, verdele e prea tipatul, profilele sunt in dreapta si nu in stanga si arata ciudat |
| | | Tsu MEMBRU
Sex : Mesaje : 18 Kwan : 26
| Subject: Re: Tema forumului Thu Jul 11, 2013 12:29 am | |
| Mie nu-mi place tema actuala. Albastrul ma cam orbeste. Daca ati putea sa alegeti ceva gri, negru.. si un banner mai micut ~ ar fi perfect. Poison? That's MERELY a dessert for a Demon like ME | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Tema forumului Thu Jul 11, 2013 12:44 am | |
| O sa incerc sa o schimb cat de curand | |
| Subject: Re: Tema forumului Thu Nov 14, 2013 1:00 am | |
| Si mi-am reintrat in functie dupa o pauza de caeva luni. Eu fac temele si astept propuneri | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Tema forumului Thu Nov 14, 2013 10:43 am | |
| Ma bucur ca ai revenit | |
| Subject: Re: Tema forumului Wed Dec 18, 2013 1:29 am | |
| Hello lumeee O sa schimb tema pe forum saptamana asta asa ca nu va sfiiti spuneti cum ati vrea sa fie. Astept poze, pareri sau orice care va place | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Tema forumului Wed Dec 18, 2013 11:54 pm | |
| Uhm, mda, stiu ca eu deobicei sunt cea cu gura mare si etc... Deci de exemplu mie tema de acum imi scoate ochii, are o culoare prea extravaganta. Cred ca ar trebui sa aibe un fundal mai alb o tema, sau macar crem, anyway ceva deschis Si restul de culori sa fie tot asa, placute, mie cel putin movul asta imi da dureri de cap
Don't hate me, doar mi-am spus sincera parere ~ |
| Subject: Re: Tema forumului Thu Mar 26, 2015 2:49 pm | |
| Va place tema? ce trebuie sa schimb? | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Tema forumului Thu Mar 26, 2015 3:00 pm | |
| E draguta tema, doar ca atunci cand apar mesaje noi mi se pare putin mai greu pana iti dai seama. In rest imi place. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Tema forumului Thu Mar 26, 2015 9:25 pm | |
| E frumoasa tema , numai ca doua chestii trebuie schimbate : 1 . Latimea . E prea lat , trebuie sa misti din mouse ca sa citesti toata fraza . 2 . Cum spunea si Arya , cu greu iti dai seama care sunt mesajele noi si cele vechi.
A , scuze . Am facut un edit . A treia chestie , ar fi ca sub fiecare semnatura , la fiecare user aparea " ONLINE " si daca nu era online persoana respectiva , nu aparea nimic . Acum , numai e nici cand esti online . Ceea ce cred eu ca distorsioneaza forumul , e banner-ul de sus . Ar trebui bagat un banner mai mare si scrisul care apare cu " Lasati imaginatia sa va poarte ... " , scris de desubt , asa cum era inainte . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Tema forumului Thu Mar 26, 2015 11:15 pm | |
| Daca se poate, sa fie schimbata poza de la mesaje noi, m-a ametit de tot. Si consider ca ar trebui sa apara si mesaul "Online", cand apare un user. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tema forumului Thu Mar 26, 2015 11:36 pm | |
| Am rezolvat ce s-a putut si anume: latimea, din pacate nu mai avem banner fiindca bannerul era de vina, aceasta tema nesuportand bannere. Am editat la mesaje noi. Din pacate aceasta tema nu are aspectul cu online. Totusi aceasta tema e temporara 2-3 zile pana designerul forumului va avea timp sa se ocupe mai serios de ea. Speram ca Sambata sau Duminica, cel tarziu Luni seara, sa avem o tema care sa multumeasca pe toti. | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Tema forumului Mon Mar 30, 2015 11:19 am | |
| foarte frumoasa tema da un banner sugestiv nu puneti? | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Tema forumului Mon Mar 30, 2015 11:22 am | |
| Din cauza temei , banner-ul deformaza tema . o sa fie schimbata in curand . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Tema forumului Tue Apr 07, 2015 4:57 pm | |
| Poate acum de paste o schimbam si noi. Dar Sanara, ca administrator poate schimba tema. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Tema forumului Tue Apr 07, 2015 7:11 pm | |
| Am schimbat tema sa fie mai pascala. Dar am lasat un fundal inchis la culoare si scrisul alb si mare ca sa poata vedea toti userii.
Last edited by Sanara on Tue Apr 07, 2015 7:52 pm; edited 1 time in total | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Tema forumului Tue Apr 07, 2015 7:12 pm | |
| Imi place mult tema . Buna alegere. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| Subject: Re: Tema forumului Tue Apr 07, 2015 7:26 pm | |
| E buna tema. Acum chiar vedem cand apar mesaje noi. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| Subject: Re: Tema forumului Wed Apr 08, 2015 12:03 am | |
| Felicitari Sanara, imi place tema Scuze ca nu am putut sa ma ocup de ea | |
| Subject: Re: Tema forumului Wed Aug 12, 2015 4:41 pm | |
| Imi poate explica si mie cineva de ce cand dau la pagina 2 apare rezumarea primului mesaj?? Asta chiar arata prost! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Tema forumului | |
| |
| | | | Tema forumului | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |