Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sat Dec 08, 2012 11:39 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sat Dec 08, 2012 11:48 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sun Dec 09, 2012 12:17 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sun Dec 09, 2012 12:17 am | |
| Isi arunca priviri unul altuia, dar nu zic nimica. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sun Dec 09, 2012 9:12 am | |
| -Deci sa vedem orfelinatele. Spun eu vazandu-le ca pe niste puncte si imaginandu-ma la un joc uneste punctele. Trasez apoi un traseu cu creionul dintr-o miscare, fara a ridica creionul de pe harta. Iesise un traseu in forma de stea cu 5 colturi Ramanand apoi niste orfelinate in centru stelei care le unesc cu un traseu in cerc. -Deci uitati asta e. Acum depinde de voi in acest oras cum faceti. Toti patru mergeti si faceti 2 trasee, unul in forma de stea si unul in forma de cerc au 2 cate 2. Doi vor lua centru si ceilalti 2 periferia. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sun Dec 09, 2012 12:32 pm | |
| - Oh, e un traseu foarte bun, ciripii rozalia. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sun Dec 09, 2012 12:42 pm | |
| -Ma bucur ca iti place. Eram sigura. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sun Dec 09, 2012 1:58 pm | |
| - Multumim pentru ajutor, zice bruneta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sun Dec 09, 2012 8:53 pm | |
| -Cu placere. Nu vreti sa va insotesc sa va mai ajut cu ceva? Sau nu am voie? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sun Dec 16, 2012 11:16 am | |
| - Nu avem voie sa fim insotiti, raspunse Amy. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Tue Dec 18, 2012 8:48 am | |
| -Bine atunci. Oricum acum sa imi fac si eu planul unde sa ma duc cu sora si matusile mele. Deci daca voi ingerii aveti toate orfelinatele, noi zanele vom merge la toate casele sarace si la copii strazii. Si stii ce m-am gandit? Ca la primavara noi zanele sa plantam cate un brad in fata fiecarei case Incepand de anul viitor, fiecare familie sa aiba bradul propriu sa nu mai fie nevoie sa cumpere. Cu banii de brad, isi mai cumpara inca cate ceva pentru masa de Craciun. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Wed Dec 19, 2012 1:27 pm | |
| - Nu avem doar orfelinatele...avem totul in grija - azilele, casele sarace, chiar si inchisorile. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sat Dec 22, 2012 1:28 pm | |
| -Aha. Totusi oamenii strazii ne raman noua zanelor. Cat despre inchisori credeam ca ingerilor nu le mai pasa de cei care au comis acele fapte oribile de au ajuns acolo. Crimele de exemplu sunt pacate fparte mari. Credeam ca ingerii parasesc acei oameni cand comit acele fpaste si locul ingerului pazitor e luat de un demon. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sat Dec 22, 2012 1:30 pm | |
| - Nu, orice specie inafara de demoni are un inger pazitor. Nu exista "demon pazitor", nu pot sa cred ca te-ai gandit la asa ceva. Cat despre oamenii strazi, ai dreptate ca nu i-am mentionat, dar ne ocupam si de ei, cand am zis "tot", am zis-o referindu-ma chiar la tot, fara sa mai insir... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sat Dec 22, 2012 3:29 pm | |
| -Si atunci noua zanelor ce ne-ar ramane? Adica cui putem duce daruri si noi? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Sat Dec 22, 2012 3:32 pm | |
| - La oricine vreti, nu strica niciodata ceva in plus, ridica ea din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! Fri Dec 28, 2012 6:46 pm | |
| -Bine atunci. Vom lua la mana cateva orfelinate plus azile si oamenii strazii. Spun eu. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Angels are ready for Christmas! | |
| |
|
| |
| Angels are ready for Christmas! | |
|