Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Unter Himmel in Flammen. | |
| | Author | Message |
---|
Nicoooo MEMBRU
Mesaje : 33 Kwan : 78 Varsta : 30 Localizare : Land of Joyness.
| Subject: Unter Himmel in Flammen. Tue Dec 25, 2012 9:11 pm | |
| Apusul. Norii se adunau treptat de pe cer, asemeni unei năluci, acoperind razele aurii şi totuşi insistente ale soarelui oranj să mai lumineze câtuşi de puţin. Urme violacee se păreau difuze, dispărând pe întreg văzduhul, dând impresia că totul în jur amorţise. Însă nu în seara respectivă. Sau cel puţin aşa ar fi trebuit să fie, dar nu era. Era frig şi înnourat şi marea, şi nisipul, şi cerul, şi malul stâncos îşi pierduseră culorile. O singură pată de un cenușiu totuși sclipitor ce părea picurată dintr-un penson nesigur în acest peisaj lipsit de viață. Izaya, singur, rătăcit pe acest ţărm străin "valsă" pe acordurile destrămate ale vântului. Nu era vesel ca de obicei şi nu râdea, nu zâmbea, ci doar "dansa" cu apa izbindu-i-se de picioarele desculţe. Îşi lăsase rucsacul pe nisipul fin, alături de jacheta din piele. Nu mai punea preţ pe nimic în clipa respectivă, ci doar acorda atenţia liniştii ce domnea în jurul său. Privește către largul mării şi trage aer adânc în piept, lăsând braţele moi pe lângă trupul uşor amorţit. Izaya: https://i.servimg.com/u/f11/15/11/05/93/konach10.jpg | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Tue Dec 25, 2012 10:53 pm | |
| Undeva pe malul apei, unde nu ajungea totusi apa, se plimba si o blondina cu pasi mecanici, de parca ar fi fost hipnotizata sau ceva caci avea ochii goi. Avea pete de sange peste tot si nu iti puteai da seama daca ii apartin sau nu...deodata clipeste des, ochii sai schimbandu-si culoarea intr-una ca a topazului. - Cand naiba am ajuns aici? intreba ea in sopta, vorbind singura, privindu-si terifiata mainile insangerate. Misa: http://data.whicdn.com/images/40807747/tumblr_mbc9zhwwDK1raspzao1_500_large.png |
| | | Nicoooo MEMBRU
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Tue Dec 25, 2012 11:06 pm | |
| Își mută într-un final privirea roșiatică din largul mării, părea că ar fi fost prins în mrejele ei - însă era doar el și gândurile sale. Clipește des, de câteva ori, încât să-și revină însă imediat își îndreaptă privirea către noua prezență. O studiază în liniște, însă se hotărăște să o ia din loc, căci observase reacția fetei. - E totul în regulă? își mijește ușor ochii, pășind încet în spatele ei. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Tue Dec 25, 2012 11:08 pm | |
| Clipeste des, dezorientata si sa uita putin pierduta la el. - Nu cred, spune in cele din urma, buza sa de jos zvacnind in semn de teama. Nu-mi amintesc ce am facut in ultimele ore.. |
| | | Nicoooo MEMBRU
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Tue Dec 25, 2012 11:17 pm | |
| Izaya se încruntă ușor la auzul vorbelor ei și își trece mâna prin păr, ciufulindu-l. - Vino.. îi spune prietenește, uitându-se după rucsacul său - cum îl ia în mână, caută niște șervețele și ia își jacheta în brațe, așezând-o peste umerii ei. Ia și te calmează și povestește-mi cam ce se petrece cu tine. Ești vampir sau ce? clipește des, ușor confuz și îi șterge mâinile pline de sânge. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Tue Dec 25, 2012 11:20 pm | |
| Ea il priveste la fel de pierduta, uitandu-se spre mainile ei. - Da, dar...eu nu fac asa ceva...se balbai ea. |
| | | Nicoooo MEMBRU
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Wed Jan 02, 2013 3:23 pm | |
| - Se mai întâmplă și accidente. încearcă Izaya să o liniștească, dându-i șuvițele jucăușe și aurii din ochi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Sat Jan 12, 2013 10:32 pm | |
| - Nu l-as numi chiar accident, sopti neincrezatoare. |
| | | Nicoooo MEMBRU
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Sat Jan 12, 2013 10:36 pm | |
| off: genială semnătură :3
on: - Dar cum? continuă Izaya pe același glas calm, poate prea liniștit și o privește atent dar blând cu irișii săi roșiatici. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. Thu Jan 17, 2013 2:55 pm | |
| off: nu mai stiu...ce semnatura era? :]]
- Uhm, nici eu nu stiu exact cum sa-i zic...dar intamplator sunt destul de sigur ca n-a fost, clatina blondina din cap. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Unter Himmel in Flammen. | |
| |
| | | | Unter Himmel in Flammen. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |