Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo |
|
| Hey, sexy. | |
| | |
Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 9:46 pm | |
| Fusese un an cel putin interesant pentru David, unul cu momente atat bune, cat si rele, unul cu reusite pe mai multe planuri si cu siguranta unul plin de neprevazut. Nu isi facuse rezolutii pentru anul nou, caci nu obisnuia. El era un om pentru distractie, pentru actiune, fapt pentru care chiar se pregatea sa ia parte la o petrecere ce se anunta plina de energie. Imbracat intr-o pereche de blugi negri si o camasa bleu ce ii avantaja trupul bine facut, intra in sala mare, amenajata perfect pentru eveniment. Spre deosebire de multi dintre cei de acolo, el nu isi batuse prea mult capul cu look-ul, pentru ca arata bine oricum. Trecandu-si o mana sexy prin par, saluta cativa amici vechi si le arunca niste zambete irezistibile unor domnisoare, facandu-si drum prin multime. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 10:25 pm | |
| Sylvia era si ea acolo, habar nu avand de prezenta tanarului. La cat de mica si firava era, nu ai fi zis ca poate sa ia atata la bord. Era undeva asezata pe niste scari, razand cu o tipa care era la fel de "in franjuri" ca si ea. Tot mutau o sticla de votka de la una la alta, bufnind in ras de la fiecare nimic. |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 10:30 pm | |
| David continua sa inainteze prin multime. Un amic vechi ii turna un pahar de vin, pe care tanarul il primi bucuros, caci cu siguranta ii placea aceasta bautura. Se indrepta catre un loc mai neaglomerat, insa pe drum, o roscata aproape ca sari pe el. Ah, era o tipa cu care avusese o aventura de o noapte la un moment dat... Scapa insa repede de ea, gresindu-i neintentionat numele, fapt pentru care aceasta se supara si il lasa in pace. Pe scari insa, zari o prezenta la care nu se asteptase si care era intr-o stare destul de incerta. Ranjind in coltul gurii, se apropie de ea, sorbind usor din pahar. Well, well... murmura el, ignorand-o pe prietena blondei. Pe cine vad eu aici? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 10:45 pm | |
| - David...murmura ea inghitind in sec, aproape scuipand lichidul care il avea in gura. Era oricum rosie la fata, probabil s-ar fi inrosit daca nu ar fi fost. Avea inca sticla in mana, dar i-o dadu tipei de langa ea, facandu-i semn sa plece. Ce faci aici? il intreba si incerca sa se ridice, aproape cazand. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 10:49 pm | |
| David aproape ca rase tare auzind vorbele Sylviei si vazandu-i gesturile, pentru ca era clar ca desi petrecerea nu era inca in toi, ea era deja ametita bine de la bautura. Cu siguranta nu s-ar fi asteptat de la aceasta printesica sa ajunga intr-o asemenea stare. Surase doar, sprijinindu-se de balustrada, fara sa o ajute inca sa se ridice. Era un nemernic, si desi cu ea fusese mereu mai bland, trebuia sa se distreze macar putin in acea noapte. Eu ce sa fac, petrec... ridica el din umeri, sorbind finut din vinul dulceag. Te-as intreba ce faci tu, dar vad si singur, chicoti rautacios, ochii lui coborand pentru un moment la tinuta foarte sexy a blondei. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 11:04 pm | |
| - Nu sunt beata, daca la asta te gandesti, ridica ea aratatorul in aer, intrebandu-se care dintre cei trei David e cel adevarat. Sunt doar...vesela, incerca ea sa gaseasca o explicatie pentru rasul prostesc de mai devreme. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 11:11 pm | |
| De data asta, nu putu sa se abtina si pufni in ras. Si i se paruse atat de micuta si inocenta prima data... Insa se parea ca dulcica Sylvia ascundea si o latura mult mai intunecata, fapt care il intriga pe David. Inca razand, lasa paharul pe jumatate gol pe masa de langa, dupa care se intoarse la blonda. Se apleca mult, astfel incat chipul lui era la doar cativa centimetri de al ei. Ranji rautacios si isi trecu obraznic limba printre dinti dupa care, intr-o secunda parca, intinse bratul lui puternic si o apuca de talie, punand-o in picioare. Vesela zici... ii murmura el in ureche, pastrandu-si mana pe talia ei. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 11:17 pm | |
| - D-da...ingana usor nesigura, privindu-l putin pierduta. Isi duse mainile dupa gatul lui, lipindu-se ca o pisicuta de acesta. Sa nu incepi sa ma certi, da? Putem sa ne distram...ii sopti la ureche, muscandu-l de lob si trecandu-si obraznic limba peste buzele lui ca sa-l provoace. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 11:27 pm | |
| Ranjetul devenise de pe-acum o trasatura permanenta pe buzele masculine ale lui David, caci nu putea sa treaca asa, cu una cu doua peste starea acesteia. Auzindu-i intrebarea si simtindu-i dintii si limba pe lobul urechi, chicoti in urechea ei, trecandu-si ca din greseala degetele peste fundul ei. Crezi ca vreau sa te cert? sopti, ridicand usor o spranceana. Hmm, e un gand interesant... Dar am senzatia ca ti-ar placea, asa ca mai bine nu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 11:37 pm | |
| - Atunci ce imi vei face, ma vei duce intr-o camera sa ma pedepsesti? il intreba zambindu-i absolut dulce, trecandu-si mana prin parul lui moale.
|
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 11:44 pm | |
| David chicoti din nou, punandu-si ambele maini pe talia ei. Oricum, fara sprijinul lui probabil ca s-ar fi dezechilibrat din nou, si nu voia sa se intample asta. Ii atinse gatul cald cu buzele, insa nu il saruta, doar ca sa o mai tachineze putin. Nu stiu, ai vrea? murmura, dupa care ii musca usor gatul. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Wed Jan 02, 2013 11:49 pm | |
| Sylvia inchise ochii, muscandu-si buza si afisand apoi un zambet satisfacut. - Normal...ii raspunse ea. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 12:02 am | |
| Chicoti din nou, dandu-i drumul destul de brusc si pasind inapoi, sperand ca nu avea sa cada pe.acolo sau asa ceva. Isi incrucisa bratele sub piept. Bineinteles ca si el voia acelasi lucru, insa putea sa o mai tachineze putin inainte. Hmm, eu stiu ce sa zic? ranji el, ridicand din umeri. Nu stiu daca vreau acum... Ar trebui sa mma convingi cumva. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 12:06 am | |
| Sylvia nu cazu, ramase in picioare, ducandu-si un deget la buze, muscandu-se senzual de el si privindu-l nu prea cuminte. - Eu zic...ca mai bine ma duci acum, cat sunt inca lucida...altfel poate incep sa fac un numar de stripteasse in vazul lumii si nu doar pentru tine...il tachina ea. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 12:24 am | |
| Ranji din nou, degetele lui reci atingandu-i senzual gatul si coborand apoi pana spre decolteu, oprindu-se insa la timp. Ii muta apoi o suvita de par care ii cazuse in ochi, privirea lui cafenie oprindu-se drept asupra irisilor ei albastri. Corect, murmura el. Luam si alcoolul? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 12:40 am | |
| - Sigur, de ce nu, sopti ea agatand o sticla de pe o masa din apropiere, prinzandu-l de mana cu mana ei libera, incepand sa urce scarile si sa caute o camera libera. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 12:46 am | |
| Ranjetul nu ii disparu de pe chip, mai ales in acele momente foarte interesante ce se petreceau cu Sylvia, momente pe care nu le-ar fi crezut posibile cu cateva minute in urma. Chiar se intreba cum de o lasase Seth sa scape atat de usor; probabil avea si el treaba cu prietena aia a lui, Theodora. Nu mai spuse nimic, doar o lasa sa il conduca spre o camera. Dupa aceea, distractia putea sa inceapa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 11:57 am | |
| Sylvia intra in camera impreuna cu el, lasand sticla nedesfacuta pe noptiera. Se uita la el cu un zambet inocent, cand defapt avea un impuls conform caruia ar fi trebuit sa rupa toate hainele de pe el. Isi trecu mana calda pe pieptul lui, apropiindu-si chipul de al sau. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 1:31 pm | |
| David observa cat de fals era zambetul aparent inocent afisat de Sylvia, pentru ca era evident acum ca nu era o printesica ce respecta toate regulile, asa cum se gandise el gresit la inceput. Ii puse ambele maini pe talie si se apleca usor, astfel ca buzele lui ajunsera foarte aproape de ale ei. A trecut ceva timp, nu-i asa? zambi in coltul gurii, privind-o in ochii azurii, superbi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 1:36 pm | |
| - Da, asa e...murmura ea printre buzele sale subtiri si atragatoare, lasandu-si cealalta mana pe gatul lui. Nu ii mai rezista si isi lipii buzele de ale lui, infiltrandu-si limba printre ele si patrunzand pana in cavitatea bucala. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 1:55 pm | |
| Zambetul lui deveni mai larg si mai frumos, caci neasteptat, chiar ii fusese dor de aceasta fata frumoasa si imprevizibila. Nu mai avusese aventuri sau nopti pierdute in compania vreunei domnisoare plictisitoare, doar flirturi si saruturi, mai mult sau mai putin vinovate. Dar acum, totul era diferit. Ii raspunse sarutului intr-un mod pasional, asa cum stia el. O mana ii urca in parul lung, pe cand celalalta o lipi brusc de el. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 2:23 pm | |
| Sylvia il impinse cat putu de tare, caci el era mai puternic decat ea, pana reusi sa-l tranteasca in pat, suindu-se peste el, mana ei patrunzand pe sub haine si atingandu-i pielea rece in comparatie cu a ei. Ii prinse usor buza de jos cu dintii ca s-o tachineze. |
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 3:28 pm | |
| David se lasa totusi moale, astfel incat Sylvia, care era destul de micuta si slabuta, sa il poate impinge pana in pat. Ii placea cand printesica blonda prelua conducerea, era o imagine cel putin interesanta. Nerabdatoare tu asa, o tachina, chicotind usor. Raspunse pasional sarutului, mana lui coborand pana pe coapsa goala si calda a fetei, urcand usor pe sub rochie. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 3:57 pm | |
| - Nu-ti place? ii ranji ea "inocenta" scapand de partea de sus cu care era imbracat tanarul. Isi cobori buzele mici si moi pe gatul acestuia, coborind pe piept, pe abdomen, tot mai jos... |
| Subject: Re: Hey, sexy. Thu Jan 03, 2013 4:02 pm | |
| Rase lenes atunci cand blondina scapa de tricoul lui, foarte repede si, dupa cum spusese, foarte nerabdatoare. Insa bineinteles ca ii placea, desi nu se asteptase ca seara sa se termine atat de frumos. De fapt, sa inceapa, caci fusese in sala petrecerii doar pentru vreo cinci minute, inainte ca o vrajitoare frumoasa si ametita de bautura sa il traga intr-o camera libera. Eu stiu, ce sa zic? ranji el, lasand capul pe spate atunci cand fata cobori din ce in ce mai jos cu buzele. | |
| | | | Hey, sexy. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |