| Lacul de Safir | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Lacul de Safir Mon Nov 30, 2009 8:27 pm | |
| Zburam deasupra Lacului de Safir. Era o priveliste incantatoare. | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
Sex : Mesaje : 23 Kwan : 37 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:10 pm | |
| In departare se afla si Hay lin care zbura si ea pe acolo : -Salut Sanara !!! O salut eu cu un zambet larg pe fata ca o intalnesc. | |
|
| |
Hermossa MEMBRU
Sex : Mesaje : 5 Kwan : 5 Varsta : 26
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:13 pm | |
| -Uf! Lacul acesta este atat de plictisitor!Stii ce mi-ar place mie??As vrea sa fie acolo o fantoma...si...atunci sa fiu eu un erou ce va salveaza pe toate...si sa fiu numita ....Regina lacului de safir!!!!Ce minunat ar fi!!!! visa Hera cu ochii deschisi... | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:15 pm | |
| -O ,buna Hera11!!!Ce mai faci? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:15 pm | |
| Salut, Hay lin! Ce mai faci? Eu am venit aici si tocmai vroiam sa fac plaja. | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:17 pm | |
| O vad pe Sanara apropiindu-se de mine cu o fata foarte vesele. OOC:E un pic ciudat!!!Oricum: -Si cat de mult stai pe aici? | |
|
| |
Hermossa MEMBRU
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:20 pm | |
| -Ce cauti sora aici???o intreb eu pe Hay lin.Nu trebuia sa fiii la taramul vanturilor??? Speriata, imi ascund noua rochie care...era de fapt pentru ea....OOC:Stai...nu a observat....yupi..dar...ce ma fac...eu deja m-am imbracat cu aceasta rochie...stiu.Am sa ma duc acasa . Dar nici un minut nu trecuse ca si Hera era deja acasa | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:23 pm | |
| Alerg intr-un suflet acasa , dupa Hera11 si o prind de umar: -De ce alergi repede acasa?
: Gummy Bear: Am sters postul cu emoticonul pt ca era spam, te rog fii mai atenta | |
|
| |
Hermossa MEMBRU
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:28 pm | |
| OOC:ce bine....nu m-a vazut...nu m-a vazut..gesticula Hera bucuroasa Intre timp Hay lin se uita ciudat la Hera care mai avea un pic si sarea in cap de bucurie.Si-a dat seama ....ceva nu era in regula cu Hera In momentul urmator Hay lin veni la Hera aruncandu-i o privire urata si pregatita sa-i spuna ceva pe cinste.... | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 8:30 pm | |
| -Ce e cu tine ???De ceva vreme te porti cam ciudat!!! Si plec eu suparata si furioasa. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Lacul de Safir Mon Feb 08, 2010 9:14 pm | |
| Putin cam visatoare imi dau seama cam tarziu de intrebarea lui Hay lin cand ea era deja la cativa zeci de metri departare. O ajung din urma pe Hay lin si ii spun: -Voi sta destul de mult pe aici. Cred ca pana spre seara. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Lacul de Safir Wed Nov 03, 2021 12:00 pm | |
| Isaak:
Auzisem de acest Lac de safir si mereu ma intrebasem cum arata, asa ca am venit sa il vizitez. | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Lacul de Safir Fri Nov 15, 2024 12:05 am | |
| Zburam deasupra lacului de safir fiind incantata de privelistea minunata ce se arata in fata mea. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lacul de Safir | |
| |
|
| |
| Lacul de Safir | |
|