Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Pamella Wizard
Sex : Mesaje : 201 Kwan : 200 Varsta : 23 Localizare : Utopya
| Subject: Re: Berbec Wed Nov 22, 2023 8:20 pm | |
| Horoscop Berbec 23.11.2023 Nesiguranta cu privire la viitorul tau financiar te-ar putea determina sa dezvolti un fel de plan de economii sau investitii pentru a-ti oferi mai multa siguranta. Probabil vei gasi ajutorul de care ai nevoie, deoarece planetele de astazi arata ca ar trebui sa ai succes in orice incercare. Un usor disconfort ar putea sa te determine sa te orientezi catre vitamine, plante medicinale, yoga sau alte metode de vindecare care te pot readuce pe picioare. | |
| | | Pamella Wizard
| Subject: Re: Berbec Fri Nov 24, 2023 4:47 pm | |
| Horoscop Berbec 24.11.2023 Aspectele planetare actuale ar putea schimba abordarea ta fata de viata. Vei simti nevoia sa-ti aprofundezi relatiile cu oamenii pe care i-ai cunoscut recent. Probabil vei fi atras de unul dintre ei, dar fii atent, deoarece aceasta persoana s-ar putea sa nu simta la fel fata de tine. Priveste partea buna. De ce ai vrea sa-ti irosesti energia pe cineva care nu se preocupa de tine? | |
| | | Pamella Wizard
| Subject: Re: Berbec Fri Nov 24, 2023 4:48 pm | |
| Horoscop Berbec 25.11.2023 Unele vise vii si interesante ar putea aduce o multime de amintiri reprimate si te vor forta sa le confrunti. Acest lucru ar putea fi un pic derutant, dar inca pozitiv. Piedicile psihologice din calea succesului financiar si fericirea ar putea fi eliminate, ceea ce ti-ar putea schimba viata. Este vital sa iti scrii visele. Nu vei dori sa ratezi acest lucru. | |
| | | Pamella Wizard
| Subject: Re: Berbec Thu Oct 10, 2024 7:34 pm | |
| Horoscop 10 octombrie 2024 - BERBEC Cineva care nu s-a putut desprinde de voi revine, cu speranța c-o să vă-mpăcați și o să puteți fi și fericiți împreună.
Se conturează niște bani care v-ar fi de folos în plimbările voastre de la sfârșit de săptămână, să vă mai recreați și voi. | |
| | | RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1115 Kwan : 1550 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| | | | RHM Tattoo Wizard
| Subject: Re: Berbec Sat Oct 26, 2024 8:03 am | |
| Horoscop 26 octombrie 2024 - BERBEC O să vă duceți la vreo aniversare, la o nuntă, poate, că se observă c-o să vă distrați dar o să cheltuiți și bani, că nu se poate fără.
O să mai insiste cineva cu o colaborare, să vă alăturați și dacă nu se suprapune cu altă treabă o să vă dați acceptul. 快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
| |
| | | RHM Tattoo Wizard
| Subject: Re: Berbec Thu Nov 07, 2024 8:14 am | |
| Horoscop 7 noiembrie 2024 - BERBEC Vă scot prietenii la un film, la un spectacol, la o cafea și o să fie o gură de oxigen, vă altfel merge mai greu și o să vă lipsească, o să vedeți, cheful.
E cineva căruia îi pasă de voi și o să vă facă o vizită, ori poate vă dă întâlnire în oraș să vă spună ce-și dorește de la voi. 快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
| |
| | | RHM Tattoo Wizard
| Subject: Re: Berbec Fri Nov 08, 2024 12:53 pm | |
| Horoscop 8 noiembrie 2024 - BERBEC Se reglează situația financiară și o să puteți spera la o mutare în casă nouă, la o mașină nouă poate sau să aduceți, măcar, unele îmbunătățiri locuinței.
O să puteți pleca o zi, două să vă recreați, îi luați și pe prieteni și o să fie o atmosferă de zile mari. 快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
| |
| | | RHM Tattoo Wizard
| Subject: Re: Berbec Sat Nov 09, 2024 12:12 pm | |
| Horoscop 9 noiembrie 2024 - BERBEC O să vă suiți la volan, posibil și în tren și o să faceți un tur de forță ca să le treceți pragul unor prieteni care v-așteaptă la un cocktail, o cafea, o înghețată.
E posibil să vă treziți cu un musafir, doi de la drum și dacă nu vă făcuserăți program, să-l incropiți la repezeală, împreună. 快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
| |
| | | RHM Tattoo Wizard
| Subject: Re: Berbec Sun Nov 10, 2024 3:16 pm | |
| Horoscop 10 noiembrie 2024 - BERBEC Se poate să se roage cineva de voi să-i faceți o vizită, dar se pare c-aveți un program încărcat și numai dacă renunțați la o altă întâlnire vă duceți, să vă vedeți.
Se poate să primiți confirmare că puteți pleca fie la studii, fie să munciți în străinătate și începeți, deja, să vă faceți planuri. 快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
| |
| | | RHM Tattoo Wizard
| Subject: Re: Berbec Sun Nov 17, 2024 2:03 am | |
| Horoscop 17 noiembrie 2024 - BERBEC Sunt evenimente pe scena mondenă și poate o să le treceți în revistă pe toate, dacă o să se poată, vă puteți duce la un spectacol, dacă aveți bilete mai de mult.
Se poate să aibă loc un meci, un concurs, poate fi al copiilor și o să fie cu adrenalină. 快い浮気者 [Help],,This is reality,,[Life]私のキャンデ
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Berbec | |
| |
| | | | Berbec | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |