Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Take it off <3 | |
| | Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Take it off <3 Wed Jan 23, 2013 11:27 pm | |
| Era seara si Hermione iar "evadase" din locuinta sa excentrica. Statea pe marginea fluviului, fiind la o adancime la care apa ii ajungea pana la gat. Parul ii era lipit de umeri, gat si ceafa, iar micuta vrajitoare privea cu irisii sai sclipitori spre cerul intunecat si plin de stele. Se simtea oarecum ciudat, atatia ani nu iesise vreodata din vorba Bellei, matusii sale, iar acum facea numai nebunii...devenise rebela intr-un timp mult prea scurt si simtea ca tot ceea ce face e gresit. |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Re: Take it off <3 Wed Jan 23, 2013 11:29 pm | |
| O alta plimbare nocturna, o alta iesire fara sens... Asa isi petrecuse Draco timpul in ultimul timp, dar nu putea sa spuna ca ii displacea. Desi, chiar daca era liber si facea ce voia, cu cine voia, parca lipsea totusi ceva, lipsea un echilibru. Alese fluviul din apropiere pentru acea seara. Se apropie, calm si dezinvolt, ochii ei oprindu-se pe gatul si capul ce se vedeau iesind din apa, apartinand unei tinere, se parea. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Take it off <3 Wed Jan 23, 2013 11:35 pm | |
| Hermione nici nu sesiza inca aparitia acestuia, caci era cufundata in gandurile sale imbarligate. Ofta si iesi din fluviu, apa scurgandu-se trupul ei suplu. Se apleca dupa rochie, nestiind ca ii oferea tanarului privelistea perfecta catre fundul ei. |
| Subject: Re: Take it off <3 Wed Jan 23, 2013 11:40 pm | |
| Ochii lui Draco se marira considerabil atunci cand vazu ca cea care iesise din apa era chiar Hermione, fata cu care se culcase, dupa care se speriase si fugise ca ultimul las. Acum, avea doua alternative: sa plece pur si simplu, cu riscul ca ea sa il vada si sa observe cat e de slab, sau sa fie el insusi, cel nepasator si oarecum pervers. Printesa! ranji el, iesind de printre copaci si apropiindu-se de ea. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Take it off <3 Wed Jan 23, 2013 11:57 pm | |
| Tresari cand auzi vocea cunoscuta, invartindu-si ochii cand confirma despre cine era vorba intorcandu-si capul. - Draco... murmura scurt, stramband din buze in timp ce-si tragea rochia pe ea. |
| Subject: Re: Take it off <3 Fri Jan 25, 2013 6:16 pm | |
| Ranji, privindu-i inca o data trupul superb, care candva, fusese al lui. Varandu-si mainile in buzunare, se sprijini de un copac, nu departe de ea. Aw, dar te imbraci deja? facu el o fetisoara de catelus, vrand doar sa o tachineze putin. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Take it off <3 Sun Jan 27, 2013 12:18 am | |
| - Nu e treaba ta, lasule... veni replica dura a lui Hermione, care isi netezii rochia, prinzandu-si apoi parul ud intr-un coc la spate. El stia foarte bine de ce-l numise asa si la fel de bine stia ca ea nu avea motive sa se mai poarte dragut cu el. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Take it off <3 | |
| |
| | | | Take it off <3 | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |