Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Akary MEMBRU
Sex : Mesaje : 249 Kwan : 335 Localizare : When is the devil
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? Wed Dec 30, 2009 11:47 pm | |
| -ba da vreau! Dar sper c aimi revin la dimensiunea normala apoi nu? | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? Wed Dec 30, 2009 11:57 pm | |
| -Desigur. Am si antidotul la mine, ca sa iti poti reveni la marimea normala. -Uite ia fructul asta. Spun eu dandu-i un fruct care arata ca o capsuna insa era galben cu pete portocalii. | |
| | | Akary MEMBRU
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? Thu Dec 31, 2009 12:58 am | |
| -Ce capsuna.....ciudata....apropo multumesc mult Sanara pentru ca m-ai ajutat sa-mi imi gasesc tatal,nici nu sti ce mult inseamna pentru mine.... | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? Thu Dec 31, 2009 1:10 am | |
| -Cu placere. De aceea sunt zanele. Sa ajute. CCat despre fruct: Fructul acesta se numeste Granadilla. De fapt nu stiu daca sa ma exprim ca ar fi vorba de magie sau nu. Contine o substanta care o data intra in sange, actioneaza asupra ADN-ului modificandu-l, astfel are loc micsorarea. | |
| | | Akary MEMBRU
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? Thu Dec 31, 2009 1:16 am | |
| -Dik,taree!,am zis muscand din el -Myummm,e dulce si bun!!,in cateva secunde m-am micsorat precum o zana. -Deci mergem? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? Thu Dec 31, 2009 1:26 am | |
| -Da, mergem. Spun eu, indreptandu-ma spre multimea de zane si luand-o de mana pe Akary. | |
| | | Akary MEMBRU
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? Thu Dec 31, 2009 3:24 pm | |
| -Uhm,deci voi sunteti zane?Asa-i?este cumva vreo zana a vampirilor pe aici? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? Thu Dec 31, 2009 8:12 pm | |
| O zana bruneta cu parul lung cat ea, si ochii albastri, imbracata intr-o rochie rosie intrase in vorba cu noi: -Ma numesc Marrivale. Nu exista o zana a vampirilor. Si noi in ciuda credintelor populare ale oamenilor, nu ne impartim teritorii, ci avem doar puterile specifice. Eu am puterea focului, Sanara are puterea naturii si a elemtelor. Insa cunoastem o zana care e ma rog, apropiata de ce vrei tu, dar nu ti-as recomanda sa dai nas in nas cu ea. Zana Lavinia, stranepoata zanei Laverna. Este atat de rea incat nici nu iti poti imagina. Este experta in magie neagra si da in potiunile ei, foloseste sange. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Cine o fi mostenitoarea? | |
| |
| | | | Cine o fi mostenitoarea? | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |