Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
| Noua tema | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Noua tema Sat Jul 13, 2013 12:43 am | |
| Dupa cum observati am modificat tema totusi am pastrat tenta de vara. | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Noua tema Sat Oct 17, 2015 1:05 pm | |
| ce parere aveti de noua tema pentru halloween? | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Noua tema Sat Oct 17, 2015 2:20 pm | |
| | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Noua tema Sat Oct 17, 2015 5:33 pm | |
| multumesc | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Noua tema Tue Oct 20, 2015 10:18 pm | |
| E frumoasa tema, desi e un pic devreme pentru Halloween. Oricum imi place. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Tue Oct 20, 2015 10:19 pm | |
| pai am zis sa fac tema asta pentru ca se apropie Halloween-ul si trebuie sa fim in ton cu aceasta sarbatoare. Ma bucur tare mult ca-ti place tema | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Tue Nov 03, 2015 11:48 pm | |
| de azi avem o noua tema ! sper sa va placa | |
| | | hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Noua tema Mon Nov 16, 2015 10:56 pm | |
| | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Mon Jan 18, 2016 10:55 pm | |
| de azi am pregatit o noua tema sper sa va placa | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Tue Mar 29, 2016 11:09 pm | |
| am terminat skinul pentru Paste exact cum mi-ai cerut | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Tue Jun 14, 2016 3:53 pm | |
| sper sa va placa noua tema de vara | |
| | | Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Noua tema Wed Aug 10, 2016 3:32 pm | |
| Nu stiu despre ce teme vorbiti aici, dar va zic ca in general aspectul lor nu e prea grozav, ca le-am vazut intamplator pe ultimele fara sa am cont. Culorile bat urat la ochi, bannerul actual nu are nici cea mai mica legatura cu forumul si cred ca e nevoie de cineva cu simt estetic care sa se ocupe pentru ca nu va ies prea grozav. No offence, e doar critica constructiva! See ya | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Thu Aug 11, 2016 12:01 am | |
| ai vrea sa ocupi tu postul de grafician? | |
| | | Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Thu Aug 11, 2016 11:54 am | |
| Nu stiu daca are rost, asta 1. Ca forumul e foarte gol...in al doilea rand eu ma dau mai bine pe platforma jcink si acolo stiu sa modific teme si sa ma joc in setari, pe forumgratuit nu am avut vreodata forum si atunci nah... plus ca as putea doar sa ma ocup pana in octombrie cand incep ultimul an de fac si voi fi apoi ocupata, mai mult v-as incurca. Dar puteti incerca sa urmariti pe net niste tutoriale / trucuri pentru a face teme bune idk | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Fri Aug 12, 2016 1:29 am | |
| temele de pe aceasta platforma nu sunt asa de complexe ca si pe jcink acest forum s-a mutat, Geo a facut un alt forum...am sa postez adresa noua a forumului http://rpghistoryw.forumgratuit.ro | |
| Subject: Re: Noua tema Fri Aug 12, 2016 8:31 am | |
| Tema asta este făcută prost de la cap la coada. Ce caută iconițe cu Harry Potter? Ce caută banner cu minnions? Scrisul e selectat anapoda, ca să nu mai zic de fundalul albastru. Îmi pare rău summer dar tu nu ști ce înseamnă designul, iar când îți spuneam că bannerul ales anul trecut pentru iarna e de toamna tu o ținea pe a ta. Nu sunt eu experta in grafica, dar decât o așa aranjare mai bine lipsa. Și în până mea, ce dracu ați rezolvat cu un nou forum? Dacă și ala va ajunge ca fairy atunci munciți degeaba. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Fri Aug 12, 2016 1:25 pm | |
| Si tema de pe noul vostru forum e gandita la fel de... intens. Iar bannerul ala...really?! Tu te uiti ce culori si ce fonturi folosesti? Rozul ala se vede groaznic si fontul in sine e odios. Daca nu va pricepeti niciunul la grafica de ce pana mea nu cautati pe cineva care se pricepe? In veci vecilor astfel de teme nu vor atrage atentie pozitiva. | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Fri Aug 12, 2016 9:06 pm | |
| de ce nu-i faci tu o tema la Geo daca te pricepi atat de bine? | |
| Subject: Re: Noua tema Sat Aug 13, 2016 1:04 am | |
| De ce te superi daca cineva iti spune ca ceva nu da bine? As vrea sa imi raspunda si mie George. Da vad ca el a intrat in pamant. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Sat Aug 13, 2016 9:43 am | |
| Frate ti-am mai explicat o data de ce nu ma ocup eu de teme pe forum gratuit. Intelegi, bine, nu intelegi, mie mi-e tot una. Nu te astepta ca tot timpul sa te laude lumea din jur. Ok, pricep, ai depus un efort sa muncesti ceva si e de admirat. Dar daca e loc de mai bine de ce nu incerci sa urmaresti tutoriale, cum ti-am spus, si sa evoluezi ? Ca nu ti-am spus nimic cu rautate, dar acum depinde si cum interpretezi tu... ma rog. Vad ca George nu are nimic de spus, si asta e aiurea, ca pana la urma e interesul lui in joc. Dar ma rog, nu ma mai bag, eu v-am dat niste sfaturi prietenesti, e treaba voastra ce faceti de aici mai departe. | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Sat Aug 13, 2016 7:26 pm | |
| ieri Geo a modificat tema noului sau forum, acum toata lumea e multumita. Eu nu sunt suparata cand cineva ma critica, eu o iau constructiv. Din greseli invatam si nimeni nu s-a nascut invatat. Ca exista oameni afectati de luna plina si nimic nu ii multumeste in viata, e problema lor. Eu una nu ma simt afectata cu nimic, in caz ca ati crezut sau aveti o parere eronata. | |
| Subject: Re: Noua tema Wed Sep 07, 2016 8:43 pm | |
| Sigur ca o iei constructiv. ) Asa de constructiv incat arunci cu ban in stanga si dreapta si ma barfesti pe noul forum intr-un topic "special" cu George. Felicitari ca l-ai imbrobodit atat de bine si l-ai facut sa iti manance din palma. Ai intrecut-o pe Ave cu mult. A si multumesc George ca mi-ai lasat cel putin rangul de moderator. Ma simt onorata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Fri Sep 09, 2016 2:53 pm | |
| Eu nu l-am facut pe Geo sa-mi manance din palma. El are incredere in mine si ma considera o buna prietena, la fel il consider sieu, un bun prieten. Nu inteleg de ce va mananca pe voi in palma ca Geo a vrut sa-si faca un nou forum alaturi de mine. Chiar nu va inteleg. | |
| Subject: Re: Noua tema Fri Sep 09, 2016 11:09 pm | |
| Nu am nimic impotriva noilor prieteni, ca toata lumea isi face. Dar tu, faci ce vrei din forum si dictezi lui. Hai sa fim seriosi, recunoaste odata! George nu-i copilas sa nu stie sa administreze un forum, iar daca e forumul amandoura de ce nu apari ca admin? Are 30 de ani si la varsta asta ar trebui sa fie mai copt la minte. Daca e forumul lui, cum e fairy, de ce nu raspunde la mesaje? Tuturor ne place rpg-ul, dar ca fondator ai si alte obligatii. De ce trebuie sa iti ceara tie permisiunea ca sa posteze intr-un topic pe alt forum? Se codea exact ca un copil care a facut o greseala si il cearta mama. Iti place cam pe orice forum daca vezi ca iti merge sa faci pe sefa si nu stii sa te comporti cu membri. Te ustura adevarul, nu stii sa accepti o critica, injuri si lovesti sub centura, adica cu bann. Si apoi, cand consideri tu ca apele s-au "linistit", topicul se incheie, lucrurile revin la normal, de parca am fi niste prosti. Ai ceva de spus, spune-o fara insulte daca tot vrei sa dai impresia unei persoane culte si nu mai cobora milataria din pod. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Fri Sep 09, 2016 11:14 pm | |
| El posteaza unde crea, nu isi cere voie sau mai stiu eu ce zici pe acolo. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noua tema | |
| |
| | | | Noua tema | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |