Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Noua tema Fri Sep 09, 2016 11:22 pm | |
| Atunci asta ce mai e? Uite dovada. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 12:21 am | |
| Face ce vrea el , dar doar cu acordul tau . ))))))))) ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 12:58 am | |
| deja m-an plictisit de scandalul vostru interminabil | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 1:17 am | |
| Draguta, o sa te intepam ori de cate ori o sa avem ocazia. Tu crezi ca se sterge totul asa cu buretele si o sa fie lapte si miere ? Stai tu linistita ca m-ai calcat destul pe coada si nici nu stii cat de al naibii pot fi . Dar fie , astazi sunt mai ''buna'' . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 6:53 pm | |
| chiar nu-mi pasa de mofturile voastre si de coada pe care ti-am calcat-o pentru mine nu existati si incepand de azi am sa va ignor | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 7:13 pm | |
| am lucruri mult mai importante decat sa va dau apa la moara | |
| | | Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 9:19 pm | |
| da, cum ar fi să postezi în posturi diferite să mai faci posturi =)))) 1. chiar nu poți scrie pe bannere altceva decât autumn is here ? lucru care e scris la fete pe forum pe fantasia ? ai măcar decența să nu îi mai copiezi pe alții! defapt tu nu ai decența să îi respecți, pentru că imediat ce lumea îți spune în față ce are de zis tu începi să înjuri ca pe târla, că se pare că așa ai fost crescută 2. george e cățelușul tău și ne-a demonstrat asta de nenumărate ori. asta nu e prietenie. el e naiv și tu îl manipulezi să creadă că e prietenul tău ca să facă ce vrei tu. niciunul din voi nu știe în ce constă o prietenie și sunteți incapabili să aveți una 3. ai probleme grave că ai impresia că după ce ne-ai insultat în toate felurile am veni pe un forum făcut indirect de tine (da, am văzut discuția ta cu george). tu chiar ai impresia că poți jigni atât de mulți oameni și să mai faci parte dintr-o comunitate rp ? frate nu, RPG-ul există, dar tu și george veți fi mereu dați la o parte pentru ce ați făcut | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 10:41 pm | |
| Extraordinar Mă apuc de plâns . OAMENI BUNI MĂ IGNORĂ MYSTRA ! O, dar vai ! M-ai rănit la sentimente.... profund ! Brb. Mă duc sa plâng. ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 10:59 pm | |
| | |
| | | Panda. MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 11:39 pm | |
| Gata... M-am intors !
..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Sat Sep 10, 2016 11:41 pm | |
| are you okay ???? îți dai seama cât de distruse sunt viețile noastre acum că ne ignoră Mal??? | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua tema Sun Sep 11, 2016 12:44 am | |
| Atunci de ce mai p ostezi la mine daca nu iti pasă? A da, bagator de seamă. Intr-o buna zi o sa te tragă cineva la răspundere pentru cum te comporți. Esti tare in gura in spatele unui monitor dar daca am fi toate undeva față in fata nu ai mai avea tupeul asta. Pe forumul majestic ti-am fi părut bine sa ne înregistrăm si sa continui tu cu nesimțirea ta. Nu iti convine ce spunem, ignorane. Taci si înghite. Eu cand am spus ca cu voi doi nu mai postez am spus adevărul si ma țin de cuvant. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Sun Sep 11, 2016 11:51 am | |
| posteaza doar pentru ca greedy dupa posturi =)). are multe posturi pe forumul tau si nu vrea sa se care. mentalitate ce copil prost. | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Mon Sep 12, 2016 6:53 pm | |
| easy girls! am un limbaj special pentru voi si daca ne vedem face to face cu drag va arat .... a da, imi era dor sa va citesc posturile voastre de .... | |
| | | Morphogenic MEMBRU
Sex : Mesaje : 102 Kwan : 99 Varsta : 28 Localizare : ... Oh, who cares ..?!
| Subject: Re: Noua tema Mon Sep 12, 2016 7:13 pm | |
| cute... ca de obicei Don't Keep Calm Just Kill Everyone | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Noua tema Tue Sep 13, 2016 9:37 am | |
| Roxi, pentru postul asta imi vine sa iti dau warn, fii mai atenta cu limbajul te rog frumos. | |
| | | Sujata Vampires
| Subject: Re: Noua tema Tue Sep 13, 2016 2:08 pm | |
| o sa fiu calama atata timp cat nu sunt provocata | |
| | | Rogue MEMBRU
| Subject: Re: Noua tema Tue Sep 13, 2016 2:37 pm | |
| Nu ai nicio scuză pentru limbajul de mai devreme, ai zis cu gura ta că tu așa vorbești cu noi. Și nu mai merge placa cu ”am fost provocată” se vede foarte clar mai sus că nu te-a provocat nimeni, nu ți-a vorbit nimeni urât, doar ți s-a spus adevărul și ai sărit imediat ca arsă. Să nu mai zicem că ai făcut un rang special cu ”gunoi” ca să îl pui la ranguri la noi. Ghinion că nu ți-a mers, ce pot să zic. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Noua tema Tue Sep 13, 2016 2:48 pm | |
| Atata timp cat nici tu ne mai provoci. Tu singura ai inceput iar sa ne batjocoresti si pe deasupra ne-ai facut gunoaie aici si pe history. Asta spune multe despre tine. Si lasa amenințările ca nu ii e frica nimănui de tine. George scuze, dar sper ca vei intelege ca nu pot tace cand cineva isi permite sa ne jigneasca intr-un mod atât de "civilizat". Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Noua tema Tue Sep 13, 2016 2:51 pm | |
| Eu sper doar ca toata lumea sa fie ok si sa nu se mai provoace unul pe celalalt si sa dam o a 2-a sansa acestui forum. | |
| | | hunter Dwarf
Name : Daniel Sex : Mesaje : 351 Kwan : 728 Localizare : Utopia
| Subject: Re: Noua tema Tue Sep 13, 2016 3:43 pm | |
| Am sa arhivez acest topic pentru a evita cearta intre membrii. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Noua tema | |
| |
| | | | Noua tema | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |