|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Auto-transfigurare | |
| | Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Auto-transfigurare Wed Aug 07, 2013 6:33 pm | |
| Ma aflam prin Taramul de foc. Fiind plictisitita si totodata fiindu-mi dor de Mio si pasarea ei Phoenix, Mayu imi veni in minte ceva ca sa mai alung din plictiseala. Sa fac o vraja de autotransfigurare, sa ma transform eu intr-o pasare Phoenix sa vad cum e. Asa ca imi scot din posoeta oglinda de machiaj si imi pun vraja in aplicare.
Last edited by Sanara on Wed Jun 26, 2019 7:04 am; edited 1 time in total | |
| | | Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Auto-transfigurare Wed Sep 14, 2016 9:40 pm | |
| Chiar în fața ochilor lui o individă se transformă în pasăre, iar el ridică o sprânceană. Văzuse mult ciudățenii la viața lui, doar era Lucifer ,dar întotdeauna lucrurile de genul îl făceau să se uite invers. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Auto-transfigurare Mon Jun 03, 2019 7:20 pm | |
| Taramul de foc era un loc interesant pentru Yuri. Asa ca pur si simplu incepu sa se plimbe printre flacari linistit, fiind Zeu, nu era afectat. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Auto-transfigurare Mon Jun 03, 2019 8:12 pm | |
| Zburam prin foc, acum ca eram transformata in pasăre Phoenix nu eram afectata. | |
| Subject: Re: Auto-transfigurare Mon Jun 03, 2019 9:47 pm | |
| Se opri din mers si isi trecu degetele printre flacari, jucandu-se cu el, avand privirea absenta de parca se gandea profund la ceva. | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Auto-transfigurare Wed Jun 26, 2019 7:05 am | |
| Transformata in Phoenix, zburasem spre Ioana. | |
| Subject: Re: Auto-transfigurare Wed Jun 26, 2019 1:13 pm | |
| Se dezechilibra putin cand pasarea aceea trecu pe langa ea si cazu un fund ca un copil mic
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Auto-transfigurare | |
| |
| | | | Auto-transfigurare | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|