| Inversarea | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Inversarea Sat Oct 12, 2013 8:54 pm | |
| Banuiesc ca toti stiti deja ce este inversarea. Inversarea este magia prin care o zana poate lua locul altei persoane. Dar banuiesc ca nu stiati ca aceasta inversare poate fi realizata si cu obiecte. Da, o zana poate lua locul unui obiect si aceasta deoarece exista anumite forte care transced materia, sunt mult mai puternice decat materia. Ceea ce numim noi spirit se poate gasi in cele elemente principale si in plante. Si va pot demonsta aceasta. Spuse profesorul. Apoi chemandu-ma la tabla. Turnand intr-un pahar apa si chemandu-ma in fata clasei. Facu o vraja si apoi ca rezultat al vrajii din corpul meu se auzi aceleasi sunete emise de apa ca si cum s-ar asculta intr-o scoica. Iar apa din pahar incepu sa vorbeasca cu vocea mea. -Domnu profesor, ma simt cam ciudat. Se pare ca vraja a reusit. Chiar sunt apa. Acum ca sa va dovedesc puterea uriasa a magiei vom face urmatorul experiment: Spuse profesorul si varsa apa din pahar care eram eu, inapoi in sticla impreuna cu apa normala si amsteca agitand sticla. Apoi varsa toata apa in 30 de pahare si spuse elevilor sa bea apa. Dupa ce toata apa fusese bauta spuse: Sanara poate fi acum intr-unul din voi sau in fiecare dintre voi. Voi in mod normal credeti ca nu s-ar mai putea face nimic, dar nu e asa. Magia e foarte puternica. Spuse el si pocni din degete, eu revenindu-mi la normal in trupul meu. Urmatoru truc va fi inversarea cu focul. Spuse profesorul. Scoase pe catedra o bricheta si o hartie, facu vraja de inversare in timp ce bricheta era tinuta aprinsa. Apoi stinse bricheta si pusese in mainile mele hartia care arsese imediat. Apoi demonstra ca focul de la bricheta e unul rece si bland fara putere de a arde. Apoi il stinse. Ruga un alt coleg din fundul clasei sa aprinda o bricheta si rosti vraja, eu revenindu-mi la normal. -Ce paere aveti copii? Intreba profesorul.
Last edited by Sanara on Sat Oct 19, 2013 2:47 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Inversarea Sat Oct 19, 2013 2:53 pm | |
| -Ei bine, initial ma gndeam sa va dau si tema practica dar m-am mai gandit si va voi da doar o tema teoretica. Scrieti un eseu de 2 pagini despre inversare in care sa specificati toata amanuntele vrajii de inversare, la ce e buna inversarea si cateva situatii in care ati folosi-o si desigur si cateva situatii in care nu e indicata inversarea si in care poate fi chiar periculoasa. Aveti timp o spatamana pentru acest eseu. Spuse profesorul dupa care clopotelul suna. Noi ne grabim spre iesire dar profesorul ma opri si oprindu-ma brusc, nu imi dau seama si nu ii ofer loc lui Mio sa treaca, ea izbindu-se de mine. -Sanara, tu la cat de iresponsabila te stiu, mai vreau de la tine in plus, pe langa eseu, sa scrii 100 de situatii in care inversarea poate fi periculoasa. Spuse profesorul. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Sun Oct 20, 2013 12:07 pm | |
| O ajung apoi din urma pe Mio. -Cam rau proful asta.
| |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Thu Oct 24, 2013 8:30 am | |
| -Asta e ora de la care poti chiulii cel mai usor. Spun eu razand. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Sun Oct 27, 2013 12:51 am | |
| Raman si eu daca vom fi in aceeasi echipa. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Sun Oct 27, 2013 3:58 pm | |
| -Bine, atunci. Cum doresti. Spun eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Sat Nov 02, 2013 11:50 pm | |
| -Haide ca am stabilit. Tu vei fi in echipa clasei noastre iar eu sunt in echipa adversa adica a clasei paralele cu a noastra si ii tin locul unei fete care lipsste fiind un pic cam racita. Ii raspund eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Tue Nov 05, 2013 9:28 am | |
| Alerg dupa minge, tinand degetele incrucisate si lovesc mingea, respingand-o insa, mingea trecu de fileu si se inalta si se tot inalta, pana deasupra norilor, apoi veni in jos coborand cu viteza sunetului ca un proiectil, cazand in terenul advers. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Sat Nov 30, 2013 8:42 am | |
| Lovesc la randul meu mingea. Jocul era unul destul de rapid. Incat daca o singura secunda mi-as fi luat privirea de pe minge, ar fi putut sa aterizeze in teren si sa pierdem puncte. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Fri Dec 06, 2013 5:09 pm | |
| Oricat am incercat chiar si folosindu-ma de aripi, tot ratez mingea, ea cazand in teren. -Mio, cred ca ai marcat un punct pentru echipa ta. Spun eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Sat Jul 26, 2014 9:02 pm | |
| -Poate se va schimba asta. Spun eu. Spun eu. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Sun Jul 27, 2014 6:47 pm | |
| -Ori tu esti prea buna ori eu joc cam prost. Ii spun lui Mio. | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Inversarea Sun Jul 27, 2014 9:24 pm | |
| Arbitru incepu sa fluiere o pauza de meci. Apoi chema medicii dupa care ceru inlocuirea lui Mio cu cineva de pe banca de rezerve. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Inversarea | |
| |
|
| |
| Inversarea | |
|