Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O raceala periculoasa Fri Dec 06, 2013 5:24 pm | |
| Era o iarna geroasa cu vanturi puternice si viscole uriase. Zapada acoperise intreg teritoriul Fairytopiei. Cu toate ca majoritatea zanelor preferau sa stea in casele lor, fie ele vile ori case improvizate in stupi, la caldura si confortul caselor, eu fusesem printre putinele zane care vroiau sa se bucure de prima zapada. Dimineata la prima ora facand-o pe curajoasa si iesind doar in costumul de frunze pe care il aveam, si care era preferatul meu. Ieisem afara sa duc gunoiul si apoi ma intorsesem in casa sa ma imbrac dupa care plecasem sa vad Parada militara de Ziua Armatei Zanelor. A 2-a zi dimineata, incepusem deja sa trag consecintele. matusa Josephine ma vazu racita si imi facu cateva analize in laboratorul ei, si imi spuse ca nu e gripa de grifon dar ca e o raceala destul de periculoasa. Luata nu de la un virus de animal ci de la un virus care apartine unor insecte. Pe langa simptomele de raceala, virusul ar putea determina modificarea ADN-ului meu intr-unul de insecta, si ca virusul e periculos si transmisibil. Tocmai aud batai in usa. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: O raceala periculoasa Fri Jan 17, 2014 2:10 pm | |
| Isi trase mai bine gluga peste chip si batu ceva mai insistent la usa. Isi verifica manusile negre sa ii acopere bine pielea si ascunse bine cutitul mare in bata pantalonilor negrii la spate. Mai batu odata mai cu zgomot in usa si astepta sa i se raspunda. |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O raceala periculoasa Fri Jan 17, 2014 6:21 pm | |
| Ii fac un semn motanului meu care sarise pe usa si o deschise. Era un motan negru din acela ca in filmele cu vrajitoare iar ochii ii erau verzi galbui ca niste smaralde care reflectau flacarile dintr-un semineu. Eu eram in living intinsa pe canapea. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: O raceala periculoasa Fri Jan 24, 2014 12:25 pm | |
| Persoana respectiva ii dadu motanului ceva de mancat si il mangaie pe cap apoi continua drumul spre zana cu pasi precauti si hotarati. |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: O raceala periculoasa Fri Jan 24, 2014 3:49 pm | |
| -Buna! Ma bucur ca ai venit dar nu ti-as recomanda sa te apropii prea mult asta daca nu vrei sa iei virusul. E unul destul de periculos si contagios. | |
|
Vizitator Guest
| Subject: Re: O raceala periculoasa Fri Apr 04, 2014 4:03 pm | |
| - Am venit aici exact pentru că am nevoie de virusul tău ... murmură și continuă să se apropie de aceasta cu pasi calmi și calculați. |
|
Sanara OWNER
| Subject: Re: O raceala periculoasa Fri Apr 04, 2014 6:43 pm | |
| -Crede-ma. Nu ti-ai dori sa devii o musca si sa sfarsesti sub pliciul cuiva. | |
|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: O raceala periculoasa Wed Nov 03, 2021 11:45 am | |
| Morticia:
Auzisem de virusul Sanarei si voiam sa vad cum se simte. Bat la usa si astept sa imi deschida. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: O raceala periculoasa | |
| |
|