Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» TaurMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo» Gemeni Mon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» RacMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» LeuMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo» Fecioară Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Balanță Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» Scorpion Mon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo |
|
| Potiunea increderii | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Potiunea increderii Tue Jan 21, 2014 9:53 am | |
| Eram in parc pe o banca citind o carte in care se spunea de o potiune facuta dintr-un suc de planta carnivora, ce continea un element chimic triptofan care te facea sa ai incredere in orice persoana, daca era dozat corespunzator iar in doze prea mari devenea toxic. Era un fel de potiune drog. Sigur multi vrajitori puteau profita de aceasta si de alte potiuni drog si de aceea matusile imi spuneau mereu ca nu e bine sa accept sa beau ceva de la necunoscuti. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Potiunea increderii Sun Mar 15, 2015 11:29 pm | |
| Vivian
Era o zi frumoasa, cu soare bland si am hotarat sa ies putin prin parc. Eram imbracata in rochia mea alba si cu o umbreluta de soare, care ma ferea putin de prea multa caldura. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 1:22 am | |
| Observ o fata imbracata intr-o rochie alba. -Salut! hm, sa ghicesc, mireasa curand? Ii spun eu doar pentru a avea ocazie sa intru in vorba cu ea. nu stiam ce subiect sa abordez. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 1:26 am | |
| Imi intorc privirea spre ea, iar ochii mei albastrii, usor visinii o fixara. -Nu, doar imi place sa imbrac in alb. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 1:35 am | |
| -Oau! Ochi visinii. E pima data, cand vad o asemenea nuanta. Am mai vazut ochi rosii ca focul, dar visinii niciodata. E prima data cand vad asa ceva. Spun eu bucurandu-ma. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 12:23 pm | |
| Am zambit usor si am intrebat-o daca ma pot aseza langa ea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 1:56 pm | |
| -Desigur, aseaza-te. Esti binevenita. Ii spun eu zambind. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 2:33 pm | |
| -Multumesc si inchid umbreluta, apoi ii observ aripile. Esti zana? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 3:31 pm | |
| -Da, asa e. Ii spun eu. -Ma numesc Sanara. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 6:58 pm | |
| -Sunt Vivian si sunt vampir. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 9:41 pm | |
| -Incantata de cunostinta. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 9:58 pm | |
| -La fel. Deci ce faci? o intreb vazand ca citeste ceva. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Mon Mar 16, 2015 10:49 pm | |
| -Citesc despre o potiune de magie neagra. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Tue Mar 17, 2015 8:17 pm | |
| -Magie neagra? repet surprinsa. Dar de cand folosesc zanele magie neagra? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Tue Mar 17, 2015 9:42 pm | |
| -Nu folosim magie neagra dar trebuie sa o cunoastem sa ne aparam impotriva ei. Bine, majoritatea zanelor. Sunt si zane care folosesc magie neagra in special zanele rele, dar sun t si zane bune care folosesc maga neagra in sopuri benefice. Raul trebuie uneori invins cu propriile arme. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Wed Mar 18, 2015 3:44 pm | |
| -Da stiu ca sunt si zane rele. Si totusi la ce iti foloseste aceasta vraja acum? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Wed Mar 18, 2015 4:15 pm | |
| -Nu e o vraja. E o carte despre potiunile de magie neagra inventate in ultimul timp si cum sa le recunosti. E folositoare ca sa stiu de ce sa ma feresc si de ce potiuni sa feresc pe altii.
Last edited by Sanara on Fri Mar 20, 2015 10:13 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Thu Mar 19, 2015 6:29 pm | |
| -Aha. Pai nu o incerci? Sa vedem ce efect are. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Thu Mar 19, 2015 6:35 pm | |
| Spune destul in carte ce efect au potiunile. Stii cat de puternica poate fi o astfel de potiune? Daca iti dau tie sa gusti, vei avea atat de mare incredere in mine incat te-a arunca de pe un zgaraie nori sau in fata trenului, daca ti-as cere asta. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Thu Mar 19, 2015 7:22 pm | |
| -Atunci nu vreau sa o incerc. Nu vreau sa fiu calcata de tren. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Thu Mar 19, 2015 10:48 pm | |
| -Intradevar. Nici eu nu as vrea. Si asta e problema potiunii. Ca nu ai incredere intr-un singur stapan, ci te va pune a ai increder e orbeste in toti. Sa spui Da, mereu. Ai vazut filmul cu printesa vrajita, am uitat cum o chema, care avea incredere orbeste in toti si spunea da mereu si asta o baga in necazuri apoi a plecat in cautarea unei zane, nasa ei ursitoare ca sa dezlege blestemul? Sigur vrajitorul care a inventat potiunea a vazut filmul. | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Thu Mar 19, 2015 10:58 pm | |
| -Mda, am vazut filmul. Nu cred si-ar dori cineva un astfel de dar. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Thu Mar 19, 2015 11:29 pm | |
| -Aici ai dreptate. Uite o alta potiune interesanta. Spun eu si ii arat lui Enyo un text despre alta potiune.
Last edited by Sanara on Fri Mar 20, 2015 10:12 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Potiunea increderii Fri Mar 20, 2015 8:41 pm | |
| -Nu pot citi tot. Nu prea inteleg anumite cuvinte. Par a fi heroglife. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Potiunea increderii Fri Mar 20, 2015 10:14 pm | |
| -E grea Fairyana. E greu de invatat. Totusi e bine ca ne putem intelege. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Potiunea increderii | |
| |
| | | | Potiunea increderii | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |