Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| O zana la - 70 grade. | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O zana la - 70 grade. Sun Feb 02, 2014 12:43 pm | |
| First topic message reminder :
Eu impreuna cu sora si matusile mele ma aflam in vacanta in Muspleheim, la o cabana. Zilele astea tocmai viscolise napraznic, iar acum ca incetase viscolul, temperaturile care de obicei ajungeau pana la -52 de grade in acest taram, acum coborasera si sub -70, fiind iarasi un ger puternic. Selene pefera sa nu iasa deloc afara la fel nici noi dar matusa Josephine vroia sa iasa sa se plimbe. -Si eu care nu mi-am luat haine atat de groase dar stiu ce voi face si voi 3 veti veni cu mine. Spuse ea. Dupa ce se imbracase destul de gros, (in picioare avea o pereche de dresuri, o pereche de colanti, 2 perechi de trening, o pereche de blugi si o fusta groasa lunga pana la glezne de culoare maro peste care isi plie aripile sub forma de fusta (o fusta galbena) iar in sus, avea peste sutien, un maieu, o bluza si 3 pluovere, unul mai gros ca celalat iar cel de deasupra de culoare roz cu negru) arunca o vraja asupra noastra, iar eu si Katrina fusesem transformate intr-o pereche de cizme din piele,negre,lungi pana peste genunchi cu captusala calduroasa din blana, pe interior. Apoi matusa Josephine se incalta cu noi si trase fermoarele, apoi facu cativa pasi. -Ce cool, se simt. Spus ea. Matusa Selene chicoti. -Nici tu nu ai scapat. Spuse matusa Josephine, aruncand o vraja asupra lui Selene inainte ca ea sa apuce sa reactioneze astfel ca ea deveni un cojoc gros, cu gluga, de tip eschimos, de culoare maro. Matusa Josephine se imbraca cu el. Apoi isi puse manusile si fularul, si iesi afara, indreptandu-se spre muntele ce se vedea in zare. Eu eram cizma ei dreapta in timp ce Katrina era cizma stanga. Imi pastrasem cele 3 simturi principale: auzul, vazul si pipaitul, numai ca simteam ciudata forma corpului in calitate de cizma. Auzeam cum zapada paraia sub picioarele matusii. Puteam vedea in departare fiindca ochii mei acum erau cam aproape de genunchii matusii, dar cine privea cizmele putea crede ca ochii sunt doar niste desene, iar urechile acum devenisera insusi fermoarele. Cate 2 fermoare pe fiecare cizma. In departare, o vad o fata care se apropia de matusa Josephine. | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 20, 2015 7:55 pm | |
| -La ce hotel stati? Poate imi gasesc si eu o camera acolo. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 20, 2015 8:17 pm | |
| | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 20, 2015 11:05 pm | |
| -Imi po-ti arata drumul pana acolo, te rog? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 20, 2015 11:13 pm | |
| -Desigur. Spun eu apoi merg inapoi spre cabana, dardaind de frig. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 20, 2015 11:27 pm | |
| -Nu prea rezisti la frig, desi iti place iarna. Nu po-ti face o flacara sa apara ca sa te mai incalzesti? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 20, 2015 11:50 pm | |
| -E prea puternic crivatul. Se va stinge imediat. As putea face o vraja sa invoc o haina de blana. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Wed Jun 26, 2019 6:35 pm | |
| - O zana la -70 de grade ??? Cum e posibil asa ceva? | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Wed Jun 26, 2019 6:46 pm | |
| Josephine:
-Fiindca sunt imbracata destul de gros si ma ajuta si magia. Asa rezist la frigul asta de minus 70 grade. Nu sunt o zana, suntem 4 zane. Eu sunt imbracata destul de gros cu haine normale pe dedesupt iar cizmele imblanite si cojocul foarte gros sunt alte zane transformate prin magie. Cojocul este cumnata mea iar cizmele sunt nepoatele mele. Explica Josephine.
Last edited by Sanara on Sat Oct 30, 2021 10:08 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Sat Oct 30, 2021 1:21 pm | |
| `Am inteles. Acum totul are sens. ` surase Yuri acum ca prinse o explicatie. `Eu n-am probleme. Fiind Zeu pot rezista la orice temperatura fara sa ma folosesc de materiale textile.` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Sat Oct 30, 2021 10:08 pm | |
| Josephine:
-Stiu. Voi zeii sunteti cei mai puternici si cei mai rezistenti dintre toate speciile umane magice. | |
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Tue Nov 02, 2021 12:26 pm | |
| Yuri:
`Da, suntem. Dar uneori, tocmai pentru ca avem puteri extraordinar de mari, suntem ... evitati. Adica nu ni se da sansa sa legam prietenii, toate speciile ne evita pentru ca le e frica de faptul ca le vom face rau, indiferent de natura puterilor noastre.` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Tue Nov 02, 2021 1:15 pm | |
| -Mda aici ai dreptate. Nu prea am vazut zei imprietenindu-se cu persoane din alte specii. Si multi prefera sa se raporteze la zei intr-o relatie precum in relatiile sef-subaltern. La fel cum nici cu sefii nu prea poti lega prietenii in 90% cazuri, asa e si intre celelalte pecii si zei. 10% Sunt exceptia care confirma regula. | |
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Tue Nov 02, 2021 5:40 pm | |
| Yuri:
`Tu in ce categorie te aflii? Te-ai imprietenii vreodata cu un Zeu?` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Tue Nov 02, 2021 7:23 pm | |
| Josephine:
-Nu m-am imprietenit inca cu un zeu dar as fi dispusa sa ma imprietenesc cu un zeu. | |
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Tue Nov 02, 2021 8:30 pm | |
| Yuri:
Afisase un zambet domol. `Ai putea sa incerci cu mine. Nu sunt un prieten asa de rau sa stii, nu am aere de superioritate doar datorita abilitatilor mele asa cum crede toata lumea.` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 05, 2021 8:54 pm | |
| Josephine:
-Atunci sunt incantata ca esti interesatsa ne imprietenim. | |
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Tue Nov 09, 2021 11:05 pm | |
| Yuri:
`Numele meu este Yuri. Poate ai auzit de mine de la nepoatele si sora ta.` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Tue Nov 09, 2021 11:16 pm | |
| -Am auzit de tine de la ele. Si Selene imi este cumnata nu sora dar da ne comportam ca doua surori. Multa lume spune ca suntem surori si asta ne bucura. | |
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 12, 2021 6:43 pm | |
| Yuri:
`Aveti o familie mare si e normal sa se mai intample incurcaturi intre gradele de rudenie.` | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. Fri Nov 12, 2021 7:11 pm | |
| Josephine:
-Da, e adevărat. Am fost o familie destul de mare. Asta până și-a băgat un vrăjitor coada, cum se spune. Am supraviețuit doar eu, cumnata mea și cele doua nepoate. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O zana la - 70 grade. | |
| |
| | | | O zana la - 70 grade. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |