Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Fusta magica. | |
| | Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Fusta magica. Mon Feb 03, 2014 5:23 pm | |
| Eram in dormitor, proband noua fusta pe care mi-o cumparasem. Cumparasem o fusta la fel ca a matusii Selene numai ca nu era neagra ci galbena inflorata. Avea aceeasi abilitate cu a unui joben magic numai ca de cpacitate mai mare. Avea buzunare largi, cu fermoare care de fapt era un singur buzunar larg cat toata fusta si pe deasupra era un buzunar magic ca a unui joben. Se numea Fusta tiganeasca magica. Si venea la pachet cu un costum de tiganca. Ajung acasa, si observ ca familia mea statea si se uita linistita la televizor. Intru pe usa din spate, ajung in camera si ma strecor pe langa perete si prin spatele canapelei. Soptesc cuvantul magic si imediat Katrina, josephine si Selene disparura rapid inghitite de buznarele fustei dar daca bagam mana in buzunar, buzunarele erau goale. Oricum pentru mai multa siguranta, inchid fermoarele fustei. Apoi se auzi usa. Ma duc la usa sa deschid sa vad cine era. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Fusta magica. Sun Dec 14, 2014 4:40 pm | |
| Ma pregatesc sa fac o vizita Sanarei si bat la usa dupa ce aterizez de o creanga in zbor. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Fusta magica. Sun Dec 14, 2014 5:11 pm | |
| -Intra Spun eu. Dupa ce Arya intra ii spun: -Buna, hm, iti place noua fusta nu o sa iti vina sa crezi cate pot incapea in ea. -Cred ca stii smecheria cu jobenul, nu? E, uite cam asa e si fusta asta. Apropo vreau sa te uiti la fusta si sa o pipai, sa vezi ca n-am nimic in fusta si uite si la buzunarele fustei sunt goale. Spun eu aratandu-i fusta. | |
| Subject: Re: Fusta magica. Sun Dec 14, 2014 5:54 pm | |
| -Da, pot spune ca e interesanta. Pipai materialul dar inainte sa apuc sa ma despart de material se petrece ceva ciudat, simtind un curent. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Fusta magica. Sun Dec 14, 2014 5:58 pm | |
| Eu rostisem un cuvant magic si Arya disparu si ea in interiorul fustei mele. Acum era alaturi de sora si de matusile mele. In interiorul fustei, era ca intr-un uzunar imenscu pereti de stofa de culoare neagra. -Se pare ca am incurcat cuvintele magice. In loc sa imi scot familia din fusta, te-am bagat si pe tine alaturi de ea. Acum va trebui sa ma uit mai bine pe instructiuni. | |
| Subject: Re: Fusta magica. Sun Dec 14, 2014 6:18 pm | |
| -Sanara, nu cumva fusta asta poarta si ghinion? Ma gandesc sa nu fi vrajit cineva fusta cu magie neagra. Ma uit in interiorul fustei, mai exact in buzunarul ei si dau peste familia ei. Le salut apoi imi indrept privirea spre noua lume in care aterizasem. Poate ca daca am explora holurile am gasi un indiciu. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Fusta magica. Sun Dec 14, 2014 6:25 pm | |
| -Magie neagra, nu cred. Am cumparat fusta asta de laun magazin de magicieni nu de la unul de vrajitori. Si in plus era sigilata Am si garantie la ea. Dar asa mi se intampla mereu s i se intampla oricui sa nu ii iasa din prima cand incearca sa foloseasca un lucru nou nout aparut pe piata. Ei bine, hai sa mai incerc o data sa va scot. Spun eu si ma uitam in cartea magica, indrept bagheta magica spre fusta si rostesc o formula magica.
Last edited by Sanara on Sun Dec 14, 2014 8:03 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Fusta magica. Sun Dec 14, 2014 7:29 pm | |
| -Bine, atunci incearca vraja. Si asteptam sa vedem ce se va intampla in continuare. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Fusta magica. Sun Dec 14, 2014 8:07 pm | |
| -Fac vraja si ii eliberez pe toti. -Totusi cred ca e folositoare fusta asta la transportul obiectelor cand vrei sa te muti. -Iti imaginezi cum e sa iti iei toata mobila din casa si familia si sa te muti fara sa fii nevoita sa apelezi la o firma de mutari? | |
| Subject: Re: Fusta magica. Mon Dec 15, 2014 12:13 am | |
| In curand ma trezesc eliberata. -Da, ar fi buna la transportat pana si intreg palatul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Fusta magica. Mon Dec 15, 2014 7:35 am | |
| -Asta cam asa e. Si desi e o fusta de la magicieni intradevar este inspiratadupa fustele magice ale unor vrajitoare care le vrajeau cu magie neagra. Ai auzit vreodata de magie gri? magia gri este magie neagra modificata si pusa in slujba binelui. magicienii foloesc magie alba si magie gri. noi zanele folosim toate tipurile de magie chiar si magie neagra dar ce-i drept pe cea neagra cam rar si o folosim doar pentru autoaparare. Sunt si zane rele care se dedica exclusiv magiei negre. Orice padure are uscaturi. | |
| Subject: Re: Fusta magica. Mon Dec 15, 2014 3:32 pm | |
| -Hmm, auzisem ca magia gri e mai rara. E un fel de ying-yang. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Fusta magica. Mon Dec 15, 2014 3:41 pm | |
| -Intradevar asa e. Ma bucur ca ai auzit de ea. Foarte putini sunt cei ce stiu de magia gri. Si mai sunt si alte magii dar sunt magii interzise. Exista magia verde care este magia banilor. Este o magie interzisa fiindca ar produce dezechilibre financiare si nedreptate. Vraja de a face sa castigi la loto apartine acestei magii si este interzisa. Daca folosesti in scopuri proprii, egoiste, vei fi pedepsita. Iar o zana care foloseste vraja asta in scopuri caritabile, tot trebuie sa apara in fata consiliului zanelor sa dea socoteala, sa dea cu subsemnatul. Apoi mai exista magia rosie,magia dragostei si ea interzisa findca dragostea prin magie nu poate fi dragoste adevarata si produce dezechilibre. | |
| Subject: Re: Fusta magica. Mon Dec 15, 2014 11:32 pm | |
| -Si ai uitat de cea albastra, care e preferata mea. Intr-un cuvant ea reprezinta speranta, cand nu stii ce sa faci. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Fusta magica. Tue Dec 16, 2014 12:34 am | |
| -Magie albastra? Nu am auzit de ea pana acum. Va trebui sa ma documentez. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Fusta magica. | |
| |
| | | | Fusta magica. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |