Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| O plimbare prin padurea Mistical Rinforest | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Mon Feb 03, 2014 7:05 pm | |
| Ma plimbam prin padurea Mystical Rainforest, pe carare, fiindca stiam ca a ma abate de la carare era periculos. Principalul pericol erau scaietii otravitori si serpii veninosi.
Last edited by Sanara on Sun Mar 22, 2015 7:48 pm; edited 1 time in total | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Fri Mar 20, 2015 10:28 pm | |
| Nixx Ajunsesem de curand in acest taram si prima destinatie era o padure deasa si intunecata. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Fri Mar 20, 2015 10:53 pm | |
| Cand vad o fata noua ma opresc.
Last edited by Sanara on Sun Mar 22, 2015 7:47 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sat Mar 21, 2015 12:39 am | |
| Ma opresc auzind o voce, apoi constant ca era o zana. -Tu cine esti? o intreb fixando cu privirea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sat Mar 21, 2015 12:55 am | |
| -Si de unde esti? O intreb eu pe zana. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sat Mar 21, 2015 1:11 am | |
| -De departe oricum. Vroiam sa vad daca gasesc o mlastina aici. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sat Mar 21, 2015 1:38 am | |
| -Da, cunosc o mlastina. Cea mai renumita mlastina din Fairytopia e Mlastina Hinderland. Te pot duce acolo. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sun Mar 22, 2015 7:21 pm | |
| -Okay, dar nu mi-ai spus cum te numesti. Eu sunt Nixx, ca veni vorba de nume. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sun Mar 22, 2015 7:47 pm | |
| | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sun Mar 22, 2015 7:51 pm | |
| -Dragut. Esti zana si zambesc? Eu sunt doar pe jumatate zana. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sun Mar 22, 2015 8:10 pm | |
| -Da, sunt zana. Spun si ii zambesc. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Mon Mar 23, 2015 9:28 pm | |
| -Eu mai sunt si demon. Spune-mi, stii unde se afla cea mai apropiata mlastina?
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Wed Mar 25, 2015 7:38 am | |
| -Desigur, stiu drumul pana la Mlastina Hinderland si te voi duce acolo. Ii spun eu. Apoi stateam pe ganduri daca sa ii spun despre mlastina sau nu. Daca nu i-as fi spus poate ca ar elibera pe cineva din gresala. Daca i-as spune, era demon, poate ar elibera pe cineva voit. Nu stiam daca sa am sau nu incredere intr-un demon.
Last edited by Sanara on Wed Mar 25, 2015 5:45 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Wed Mar 25, 2015 1:50 pm | |
| I-am ghicit gandurile si am mers mai departe. -Pana la urma nu e nevoie sa vii cu mine, daca ai impresia ca iti vreau raul. Nu totii demonii sunt rai. Daca as fi fost rea, atunci nu mi-as fi asumat rolul de mama, pentru fratii mei mai mici. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Wed Mar 25, 2015 5:50 pm | |
| -Eu o sa vin sa iti arat drumul. Bine, iti voi spune. Mlastina aceea este un loc de exil pentru vrajitoare rele si zane rele. Sunt transformate in broaste pe eternitate si trimise in acea mlastin a pe eternitate. Dar ei bine, vraja poate fi desfacuta de cineva neatent. Din pacate e prea usor de desfacut. Sarutul unei fete. Magia din pacste nu le-a facut chair broaste obisnuite ele pot vorbi. Si vor incerca sa se dea drept printi transformati. Insa aca o fata saruta una din acele broaste se va trezi nu cu un print ci cu una dintre cele mai rele vrajitoare. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Thu Mar 26, 2015 4:10 pm | |
| -Nu sunt nebuna sa sarut broaste! Si daca se apropie de mine o umflu ca pe un balon. M, mersi. Deci mergem? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Fri Mar 27, 2015 1:08 am | |
| -Da. Ii spun eu Apoi zbor in fata ei dar la o viteza mica sa nu ma piarda din ochi si ii aat drumul spre mlastina. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Mon Mar 30, 2015 10:30 pm | |
| Ajungem la doua drumuri care se intersectau, acoperite de ceata. Stau pe ganduri, incercand sa imi dau seama care era drumul cel bun. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Tue Mar 31, 2015 7:00 am | |
| -Pf, nu se vede deloc bine pe ceata asta. E cea mai groasa ceata pe care am vazut-o. Spun eu sperand sa ma auda. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Thu Apr 02, 2015 3:03 pm | |
| -Cam asa e, ii raspund eu zanei. Incerc sa fac o vraja care sa indeparteze ceata, dar dadu gres. -Firar sa fie! oftez si mai incerc odata. Asta nu e ceata obisnuita! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Sat Apr 04, 2015 7:09 am | |
| E posibil sa fie datorata unei magii negre. Ii Spun eu. -Stii, nu m-as mira daca ne vom rataci si vom nimeri langa o casa din dulciuri a unei vrajitoare rele. Glumesc eu. | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Thu Apr 09, 2015 10:51 pm | |
| -Atata ii trebuie, sa se puna cu mine. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Thu Apr 09, 2015 11:36 pm | |
| | |
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Thu Apr 16, 2015 2:29 pm | |
| -Destest ceata asta si scot un dispozitiv ciudat, care incepe sa absoarba ca un burete. Drumul incepuse sa se vada clar acum. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest Fri Apr 17, 2015 11:37 pm | |
| -Ce aparat mai e si asta? Spun eu. Oare aparatul tau sa fie de vine pentru o durere de cap a mea? Sau se joaca cineva cu vreun alt aparat? | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: O plimbare prin padurea Mistical Rinforest | |
| |
| | | | O plimbare prin padurea Mistical Rinforest | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |