Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Sanara izbugneste. Tue Feb 04, 2014 3:34 pm | |
| Vroiam sa o intreb ceva pe matusa Josephine, si ma duc in laborator stiind ca ea e acolo. Ciocan usor si deschid usa. Din nou ajunsesem la tanc pentru un experiment de-al ei. Imi spuse sa imi folosesc puterea apei si sa devin apa. Si imi oferise un pahar gol de unica folosinta. Fac ceea ce mi se spusese si dupa ce ajung apa in respectivul pahar, matusa Josephine, turna un plic de ness si niste zahar si amesteca. Apoi imi spuse sa incerc sa iau forma mea dar sa raman lichida. Fac ceea ce mi se spusese si reusesc. Apoi imi spuse din nou sa imi pierd forma, si sa fiu in pahar. Din nou devin doar o cafea. Apoi matusa Josephine se duse un pic pana la etaj dar in timpul respectiv pe usa intra Cristina. Ceea ce observ era matusa Josephine cobori apoi lua paharul in care eram eu si il puse in fata lui Cristina. -O cafeluta, Cristina? intreba ea. Dar fara sa astepte raspunsul ei, il pusese in fata lui Cristina. Eram doar o cafea si urma sa fiu bauta de una dintre prietenele mele fara ca ea sa stie despre asta. Cafeaua din pahar se inalta, luase forma mea dar lichida si maro apoi ma materializasem si izbucnesc. -Acesta e cel mai nebunesc gest si cel mai periculos. Inteleg sa ma transformi in cafea pentru un experiment, dar sa ma servesti sub forma de cafea celei mai bune prietene ale mele, fara ca ea sa stie, asta e nebunie curata.
Last edited by Sanara on Mon Sep 19, 2016 9:48 am; edited 1 time in total | |
|
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
| Subject: Re: Sanara izbugneste. Wed Sep 14, 2016 6:04 pm | |
| ooc: vezi că e iZbuGnește.
Kol apăruse ca de nicăieri, ca un vampir necioplit ce era câteodată. Fix când nu aveai chef de el atunci apărea naibii știe de unde. Aplaudă frenetic, de parcă era la un spectacol. ”Ce tot spui ?” o întrebă pe tipa care era...cafea literalmente. ”E o idee genială!” Trebuia să recunoască faptul că această vrajă / experiment sau ce voia să reprezinte îi aducea aminte de maică-sa ce făcea lucruri asemănătoare. | |
|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Sanara izbugneste. Mon Sep 19, 2016 9:54 am | |
| Imi pierd din nou forma, devenind iarasi doar cafea. -Da, e o idee geniala sa fiu transformata in cafea, nu neg asta, dar sa fiu servita cuiva fara sa aiba habar nu mai e atat de genial. Se auzi vocea mea care venea din interiorul paharului. Pentru altii putea parea ciudat ca lichidul putea vorbi. Matusa apoi nota ceva in caietul in care isi nota experimentele. -Cu toate ca e transformata vocea ei se poate auzi. Mormai ea cu voce scazuta, in timp ce nota. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Sanara izbugneste. | |
| |
|