Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Deci, neata! | |
| | Author | Message |
---|
Leonys Shadow Vampires
Sex : Mesaje : 40 Kwan : 42 Varsta : 26
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Deci, neata! Tue Apr 01, 2014 9:00 pm | |
| Neata!
Sunt Leo. 15. Bucuresti. Balanta.
Imi place sa citesc, sa scriu: RPG, povesti scurte, fanfics, si acum incerc sa scriu o carte, sa ma uit la anime... Personajele mele RPG sunt de obicei creaturi intunecate: vampiri, demoni, ingeri cazuti (Da, nu cred prea mult in varianta Biblica. Nu vreau sa o cred, o gandesc altfel) si eventual metmorfi si varcolaci.
Mdeah, imi e prea lene sa-mi fac o prezentare concreta... As putea sa iau cu copy paste de undeva, dar, de asemenea, imi e prea lene. Asa ca, daca va intereseaza ceva, simtitiva liberi sa intrebati. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Deci, neata! Tue Apr 01, 2014 9:15 pm | |
| Welcome!
1. Care e anime-ul tau preferat? 2. Ce hobby-uri ai? 3. Iti plac excursiile? 4. Ai animalute pe acasa? | |
| | | Leonys Shadow Vampires
| Subject: Re: Deci, neata! Tue Apr 01, 2014 10:14 pm | |
| 1) Soul Eater. Dupa aceea 07 Ghost 2) Citit, scris, sa merg cu rolele pe afara, dar momentan nu pot intretine aceasta activitate din lipsa de fonduri si asta insemnand role. Si sa ies cu prietenii pe afara. Aia putini, dar buni. 3) Depinde ce fel de excrusii. Alea in care nu fac mai nimic, nu. Alea in care merg sa vizitez, sa fac expeditii(daca sunt la munte), da. Le ador. 4) Nope. Nu mai am cam de un an si ceva. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Deci, neata! Thu Apr 03, 2014 11:01 pm | |
| holllaaa. bun venit de la ce vine leo, e o porecla sau e numele ? |
| Subject: Re: Deci, neata! Thu Apr 03, 2014 11:33 pm | |
| E o porecla. De la Leonys. Care Leonys nu mai stiu de la ce vine, l-am invetat cam acum 5-6 ani. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Deci, neata! Thu Apr 03, 2014 11:40 pm | |
| am înteles xD poate ne vedem la un rp dacă ai chef |
| Subject: Re: Deci, neata! Fri Apr 04, 2014 12:08 am | |
| Eu am chef de RP mereu. ) Dar nu in seara asta. Maine da. Azi nu mai pot | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Deci, neata! | |
| |
| | | | Deci, neata! | |